עשיתי.........

עשיתי.........

בנות אתם זוכרות שאחת הבנות כבר סיפרה על פאשית שהיא פוגעת בעמצה? אז בחד פעמי ממש זה היה חד פעמי ביקשתי מאביחי שיכנס לפורום וידבר איתה! הוא נורא כעס על מה שהיא עשתה לעצמה והוא אמר שהוא ידבר איתה אז לא לדגאוג זה בטיפול!!!!!! צ'יטוט של אביחי:"אני נכבר אמרתי אלף פעם אני שונא שאתם פוגעות בעצמכם אז דיי"

תקשיבו..

המחשב שלי דפוק ואני רושמת כל פעם מהמחשב של אמא שלי [נייד] ואני ממש ממש לא מעודכנת !! אז אפשר קצת עידכונים.. פליזז ... ולמה פאשית פוגעת בעצמה

כי היא סתומה בגלל זה

מצ'עמם לה בחיים אז זה מה צ'היא עוצ'ה וואלה יופי אם יתחיל לצ'עמם לי אז גמאני יעשה ללעצמי חתכיםם איזה צ'טיות

הדרוש נשמה .. יש משו חדש בפורום ?

אני חייבת עידכוניםםם ! אני מרגישה לא שייכת פתאום וזה ממש ממש לא כיף ליייי !!!

>שמעי אולי עובר עליה משהוא

או שהיא סתם רוצה צומי ומשועממת קארין איך דיברת עם ביחוש??

דיברתי איתו

דרך הפרום הרשמי בהודעה פרטית והיתקשרתי אליו פעם אחת ויחדה כי אני לא מתקשרת אליהם כי זה מצירק אבל הייתי חיבת אסור לה לתת לה לפגוע בעמצה

lihi50

New member
הדרר את רוצה מכות???../images/Emo46.gif../images/Emo42.gif

מה זה עכצ'יו להתאבד???????????? לא צ'אני יבין----את ניסית להתאבד ואת רוצה צ'וב??? אני בצ'וקו

כן כי נמאס לי מהחיים האלההההההההה

אני מתגעגעתת לנולוןן צ'ליי אוףףףףףףףףףףףף אניי ניראה לי ינסה צ'וב.. הכיי טובב..:] ככה הנצ'מה צ'לי תיראה אותו..:]

Nה????????...

מה פתאם את מנסה להיתאבד אים כול האהבה וכול הערצה הם לא שווים את החיים שלנו למה לך מה את דפוקה הם רק ישנאו אותך מה את רוצה להיות באישפוז

כי אני כבר הייתי פעם אחת באיצ'פוז

בגלל זה.. בגלל צ'לא ראיתי אותם לא אכלתי ולא צ'תיתי אז זה מה צ'עצ'יתי.. מבינה.? וכניראה צ'אני יעצ'ה את זה צ'וב כייי נימאסס לי מהחיים האלההה

את לא נורמילית

או קיי הם שווים והם כוסנים אבל שאת פוגעת בעצמך את פוגעת בהם והם ממש לא אוהבים את זה והם לא שווים אתצ החיים שלך אים כול האהבה וכולל הם לא שווים את החיים שלך

KiSs KiSs KiSs

New member
אוףף.תפסיקי לדבר עם צ'...את מגזימהה

חחחחחח...ואנ'לא מאמינה שבאמת התאבדת!! זה נכון?! למה?! איך?! איפה?! תעני לי כדי שאני אדע איפה ואיך אני אתאבד

lihi50

New member
קארין את פקאצה או מה??../images/Emo42.gif

צד פקאצתי: ל**ק !!Xט??? Xת כ!ת2ת ע0 ה0*מ[*0 הXל!??? חחח
וואי הייתי חייבת!!! קארין מה זה הקטע של הNה?

למעלה