אז ברוכה הבאה..
ואו מיוני? ביוני אני סיימתי את הלימודים שלי, בינוי אני הפכתי לחוקית, ביוני אני.. דיברתי עם נוגה בפעם הראשונה במסנ'- כן, עבר עלי חודש עמוס באותה השנה.. בכל אופן.. זה מוזר, יש לך 5 אלבומים, ואת בקושי שנה,ולי 4 ואני אזיה מליון שנה! (כן בערך כמעט שנתיים באמת, אבל ההתחלה של האהבה עליהם הייתה כשהייתי בכיתה ח'.. אבל העדפתי להתיחס לדברים אחרים, אלהוים יודע למה..) בכל אופן, בעוד חודשים, האלבום החמישי שלי יגיע (ומי יודע אולי יתנו לי עוד כמתנת יום הולדת (אהמ לכמה בנות כאן. אני ממנת את עצמי ממשכורת צבאית....כן רמיזה קטנטונת..)) בכל אופן.. ברוכה הבא, ורק שתדעי, ג'ון שלי, ושבת אל לא תבלבל אותך.. זה כבר נקבע לפני בערך שנה.. (כשאת רק התחלת לאהוב אותם) אני בטוחה שתלמדי כאן הרבה על הלהקה, לא כמו בהרבה מאוד פורמים אחרים, אבל בהתחלה לומדים כאן המון.... טוב, אז אני לירון, בת עוד מעט 19 (ביוני כמו שאולי הבנת..) אני בצבא (כמו שאולי הבנת..) ואני מתה מתה מתה להיות כבר בהופעה, אבל כמובן אני בצבא, אז אחרי הצבא... (במקום טיול שחרור!) ועוד דבר, יש לך מסנ'? כי אנחנו לרוב מדברות בינינו על כל מיני דברים ו.. בקיצור, אם את מעונינת להישאר כאן לעוד הרבה זמן.. וחוץ מזה, מי החבר הלהקה המעודף עלייך? (בבקשה אל תגידי ג'ון, בבקשה אל תגידי ג'ון...- אם את אומרת דייב... (רק היום אני ונוגה דברנו על זה!) אה, ונחמד, עוד ענבל בפורום הזה! (כן, אחת המנהלות שלנו זו ענבל, והשנייה זו שני..) וזה יהיה נחמד לגלות את הסיפור של אייך הקרת את הלהקה.. (למה יש לי תכושה שזה הולך להיות ככה.. אני וחברה שלי דברנו על גברים שניראים ממש טוב, ואז היא סיפרה לי על ג'ון, והיא הראתה לי תמונה שלו ומאז..) (פשוט כמעט כל מי שאני מכירה התחילה ככה, חוץ ממני האמת.. שאצלי זה קצת יותר מוזר..) (כן קצת חפרתי אבל ככה זה בהתחלה..)