עשיתי

קודם ברוה הבאה...../images/Emo24.gif

עכשיו תציגי את עצמך... איך קוראים לך מאיפה וכו'...

פרטים עליי

קוראים לי ענבל ואני בת 18 מאזור השרון.. ואני חולה עליהם וגיליתי אותם ביוני ככה.. ויש לי איזה חמישה דיסקים שלהם ואני רוצה להשיג עוד וכמו שאמרתי בהתחלה אני הולכת להופעה שלהם ביוני בוינה. זהו..הם עושים את החיים שלי הכי מאושרים שרק אפשר.

LIRONSH100

New member
אז ברוכה הבאה..

ואו מיוני? ביוני אני סיימתי את הלימודים שלי, בינוי אני הפכתי לחוקית, ביוני אני.. דיברתי עם נוגה בפעם הראשונה במסנ'- כן, עבר עלי חודש עמוס באותה השנה.. בכל אופן.. זה מוזר, יש לך 5 אלבומים, ואת בקושי שנה,ולי 4 ואני אזיה מליון שנה! (כן בערך כמעט שנתיים באמת, אבל ההתחלה של האהבה עליהם הייתה כשהייתי בכיתה ח'.. אבל העדפתי להתיחס לדברים אחרים, אלהוים יודע למה..) בכל אופן, בעוד חודשים, האלבום החמישי שלי יגיע (ומי יודע אולי יתנו לי עוד כמתנת יום הולדת (אהמ לכמה בנות כאן. אני ממנת את עצמי ממשכורת צבאית....כן רמיזה קטנטונת..)) בכל אופן.. ברוכה הבא, ורק שתדעי, ג'ון שלי, ושבת אל לא תבלבל אותך.. זה כבר נקבע לפני בערך שנה.. (כשאת רק התחלת לאהוב אותם) אני בטוחה שתלמדי כאן הרבה על הלהקה, לא כמו בהרבה מאוד פורמים אחרים, אבל בהתחלה לומדים כאן המון.... טוב, אז אני לירון, בת עוד מעט 19 (ביוני כמו שאולי הבנת..) אני בצבא (כמו שאולי הבנת..) ואני מתה מתה מתה להיות כבר בהופעה, אבל כמובן אני בצבא, אז אחרי הצבא... (במקום טיול שחרור!) ועוד דבר, יש לך מסנ'? כי אנחנו לרוב מדברות בינינו על כל מיני דברים ו.. בקיצור, אם את מעונינת להישאר כאן לעוד הרבה זמן.. וחוץ מזה, מי החבר הלהקה המעודף עלייך? (בבקשה אל תגידי ג'ון, בבקשה אל תגידי ג'ון...- אם את אומרת דייב... (רק היום אני ונוגה דברנו על זה!) אה, ונחמד, עוד ענבל בפורום הזה! (כן, אחת המנהלות שלנו זו ענבל, והשנייה זו שני..) וזה יהיה נחמד לגלות את הסיפור של אייך הקרת את הלהקה.. (למה יש לי תכושה שזה הולך להיות ככה.. אני וחברה שלי דברנו על גברים שניראים ממש טוב, ואז היא סיפרה לי על ג'ון, והיא הראתה לי תמונה שלו ומאז..) (פשוט כמעט כל מי שאני מכירה התחילה ככה, חוץ ממני האמת.. שאצלי זה קצת יותר מוזר..) (כן קצת חפרתי אבל ככה זה בהתחלה..)

nogao10

New member
הם להקה שמחה!

שלום וברוכה הבאה לפורום! לי קוראים נוגה, אני בת 17
..... אני ממש פיצפונת! נמלה! גוזל שטרם פרש את כנפיו...חחחחח אני מהצפון, ואני לא ממש אוהבת אותם... כלומר, אני סתם כאן.. אני בעצם מעריצה של מייקל ג'קסון!! (הציניות מתעוררת אצלי בעשר בלילה, זה אומר שאני צריכה לישון
) יש לי...אמ..... רגע, בא לי לספור!! ואני מודיעה כבר, מאה מיליון נחשב אצלי לדיסק אחד! ואני מחשיבה את הסולו של ריצ' וג'ון, אז.... 17, ועוד שלושה סינגלים.... גם אני רוצה להשיג עוד- אבל הבעיה המובנת מאליה היא שאין יותר מה לקנות חוץ מהראשון (וכרגע זה לא יקרה) והאלבומים של דייבי.... שעדיין לא הבנתי מה ההבדל בין שניהם, ואני חושבת שאין. אני החלטתי השנה לא לנטוש את הבגרויות ולא לנסוע להופעה (למרות שאמא אישרה ושטויות), אני כן אהייה במקום שהם הופיעו בו חודשיים אחרי זה.... נחשב??? והם עושים את החיים שלי למאושרים, לעצובים, הם הסאונדטראק של חיי.... אני מאוהבת בכל אחד מהם קשות, אבל אני כבר מכריזה- אני המייצגת של ריצ'י והבא שאומר שהם בן אדם אחד והוא מת מקבל ממני מכות!!

יוני??????

טוב קודם אי אציג את עצמי... קוראים לי אביה אני מישוב ליד נתניה (פרדסיה אם את מכירה...) גם אני בת 18 והכרתי את הלהקה שיצא have a nice day סיפור ארוך אם את רוצה לדעת איך.. ויש לי 6 דיסקים ואחד מהם ר של ג'ון ואני מתכננת לקנות את השאר... עכשיו למה שבאמת מעניין אותי... יוני????????????????????? אי ובתאל רצינו ללכת ביולי אבל ההופעה שאחרי הבגרות האחרונה היא רק בניו יורק וכרטיס עולה מל כסף... ההופעה ביוני מסתדרת לך עם הבגרויות?

אין לי זמן אחר לראותם

ת'אמת שאני פשוט מתגייסת מוקדם ב21 ביולי..אז אין לי זמן אחר... ואני חוזרת לילה לפני מתכונת באזרחות..אז אני אלמד קצת לפני או משהו ובקשתי באופן אישי שיזיזו לי אותה ולא הסכימו..אז יהיה בסדר ואין לי גם זמן אחר לראותם ואני חייבת חולה עליהם

ועוד שאלה...

ויש לך בר כרטיס והל? יודעת מה ? יש לך מסנג'ר? אני תה לדבר איתך על זה י אני ובתאל חיפשנו כל מיני תאריכים ובסוף כלום לא הסתדר אז אם את נוסעת לבד ובא לך שיארחו לך חברה אז...

LIRONSH100

New member
אמממממ

קודם כל, אמרתי כבר, אני ממש ממליצה לך להביא לאחת מהבאות (אני,נוגה,אביה,בת אל ומור (שאת בטח עוד מעט תכירי אותה..) את המסנ' (וכל השאר כבר יקבלו את זה..) ד"א באיזה תאריך את תהיה שם? (אם ב10 ביוני.... ואי ואי ואי..... בעצם, ג'ון הבטיח לי שהוא יהיה כאן ביום הולדת שלי!) וכן, למי שאין לנו עדין את המסנ' שלה מהפורום, (שאולי זו רק שני שאין לה.וענבל (לא המנהלת...)) אז אני ישמח לצרף... אה ובקשר לשרשור תמונות של המכוערת ושל ג'וני החלטתי להפסיק עד יום שלישי, כי אולי ג'וני לא זוכר, אבל עבורי זה יום אבל!! (כן, למי יש צלוליטיס????? מי שמנה? כיעורי!!!!!!!!!!)

אממ...

במוצ"ש אני אתחבר למסנג'ר ואני אשמח לדבר איתך שם אם תתחברי ואני בטוחה שעוד כמה בנות פה התחברו ונוכל להכיר אותך יותר טוב... ואני כלך מקנאה

Batel185

New member
הי ענבל..../images/Emo70.gifברוכה הבאה...!

הי ענבל אני בתאל ...אני בת 18 גם ממושב מאזור השרון.......אני הכרתי את הלהקה בזכות אביה.....) ואני ממש שונאת אותה בגלל זה..) כי מאותו יום אני לא מצליחה להשתחרר מהמחשבה הזאת שיושבת לי 24 שעות ביממה והיא: כמובן כמובן ג'ון!!!!!!
אז אביה אני לא ממש יודעת אם להודות לך או לא......(דרך הגב אני ואביה באותו כיתה).......וווגם אנחנו רצינו ללכת להופעה בניו יורק .......בבגרות האחרונה באזרחות אבל כמו שראית שאביה כתבה לך כרטיס עולה המון וזה במקום נורא רחוק מהם... ואני חייבת שג'ון יהי מול העינים שלי אחרת אני מסוגלת לעשות ממקום רחוק טרזןן עד לג'וני שלי... ואולי זה יההיה נחמד אולי זה ממש לא אלה אם כן אני יפול ויתעלףף ואזז ג'וני יבוא לעשות לי הנשמה......חחחח... בקיצור אני לא יודעת אם את יודעת או לא אבל ג'ון הוא שלי ורק שלי ואם לירון תגיד לך שהוא שלה זאת טעות חמורה אפילו ג'ון הודה בזה שהוא רק שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!.......
...ווו.....אים את אוהבת הכי את ג'ון זאת בעיה דייי גדולה כי אין לך ממש ברירה אלה לקחת מישהו אחרר גם ככה שני מלאכים לא יכולים על כתר אחד!!!
בכל אופן.. אם יש לך מסנג'ר נישמח לקבל אנחנו מדברות שם לרב... וו...... ונורא נחמד אם את מעונינת תמסרי.. לנו בכיף....אזז שיהיה לך חג שמח!!!!

למעלה