עשיתי שידך

destiny36

New member
עשיתי שידך ../images/Emo57.gif

בחיי אמן וזה יהיה כמו שזה נראה. הוא (מכין אחלה קפה) עובד בסמוך. בחור צעיר (טוב מתבגר) בן 33 . עדין ורך. בחור שקט ונעים הליכות. היא (אסטרו בחלל) עובדת חדשה אצלנו. בחורה צעירה (טוב מתבגרת) בת 27. עדינה ורכה. בחורה שקטה ונעימת הליכות.
נו ראיתם איזה תאום?! לפני שבוע הבוס שלו ביקש שאעזור לו למצוא לו אישה שתתאים לו. הבחור גר כאן רחוק רחוק רחוק מכל ביני משפחתו. והיא סיפרה לי שעברה מההורים וחיה כאן לבדה. רוצה להכיר ופוחדת מהעיר הזאת ומעליליה. אז סיפרתי לו עליה סיפרתי לה עליו הוא הציץ...והיום היא בחרה להם פינה לדייט. הביישנות שלהם היתה כל כך יפה לעין. הוא התחיל איתה באותו אופן שהיא השיבה לו. שניהם אדומים כסלק. נבוכים וזוהרים... מקוה שיצא מזה משהו ואולי יהיה להם עתיד יחד (בלי להגיע לכאן). איזה כיף לעשות כיף לאחרים מצטערת הייתי חייבת לשתף פשוט ריגש אותי. חשבתי לעצמי וחסתי עליה כי המנהלת הולכת להעיף אותה (בגלל האסטרו)..אם לא עבודה לפחות אהבה...
אני מחזיקה להם חזק חזק

destiny36

New member
יש לך קורות חיים? ../images/Emo6.gif

אין לי בעיה גם ברצינות תמיד יכולה לראות התאמה בזוית העין אבל בשביל זה תצטרך לספר מה אתה מחפש (עם רווקים זה קל יותר) מהיכן אתה והאם תעתיק את מקום מגורך? (סתם סתם נזכרתי בכרטיסים שם)

Rinattt

New member
פששששששששש אני מתרשמת

עוד שידך אחד ויש לך כרטיס לגן עדן
3 חברות התחתנו בזכות שידוך שלי, חברה גרושה מזה שנים חיה עם מישהו שהכרתי לה כבר כמה חודשים טובים, לאחי אפילו סידרתי (רק שהם נפרדו אחרי כמה חוד') ורק לעצמי לא שידכתי, הסנדלר הולך יחף

roa66

New member
את יכולה לנסות,,,

ששש בשקט,,,שהלנה עמרם לא תשמע...

destiny36

New member
האמת לא מגדירה זאת לזכותי

עשיתי את זה באהבה והם פשוט המשיכו..לי היה העונג לתת יד

roa66

New member
כל הכבוד לך../images/Emo45.gif

עשית מעשה טוב [ובחינם], תזכי למצוות. מחזיקה להם אצבעות גם.
,,,לחתן ולכלה..

destiny36

New member
היתה לי הזכות להיות בזמן הנכון

במקום הנכון שמחתי לשתף אתכם/ן תודה

למעלה