עשיתי שידך ../images/Emo57.gif
בחיי אמן וזה יהיה כמו שזה נראה. הוא (מכין אחלה קפה) עובד בסמוך. בחור צעיר (טוב מתבגר) בן 33 . עדין ורך. בחור שקט ונעים הליכות. היא (אסטרו בחלל) עובדת חדשה אצלנו. בחורה צעירה (טוב מתבגרת) בת 27. עדינה ורכה. בחורה שקטה ונעימת הליכות.
נו ראיתם איזה תאום?! לפני שבוע הבוס שלו ביקש שאעזור לו למצוא לו אישה שתתאים לו. הבחור גר כאן רחוק רחוק רחוק מכל ביני משפחתו. והיא סיפרה לי שעברה מההורים וחיה כאן לבדה. רוצה להכיר ופוחדת מהעיר הזאת ומעליליה. אז סיפרתי לו עליה סיפרתי לה עליו הוא הציץ...והיום היא בחרה להם פינה לדייט. הביישנות שלהם היתה כל כך יפה לעין. הוא התחיל איתה באותו אופן שהיא השיבה לו. שניהם אדומים כסלק. נבוכים וזוהרים... מקוה שיצא מזה משהו ואולי יהיה להם עתיד יחד (בלי להגיע לכאן). איזה כיף לעשות כיף לאחרים מצטערת הייתי חייבת לשתף פשוט ריגש אותי. חשבתי לעצמי וחסתי עליה כי המנהלת הולכת להעיף אותה (בגלל האסטרו)..אם לא עבודה לפחות אהבה...
אני מחזיקה להם חזק חזק
בחיי אמן וזה יהיה כמו שזה נראה. הוא (מכין אחלה קפה) עובד בסמוך. בחור צעיר (טוב מתבגר) בן 33 . עדין ורך. בחור שקט ונעים הליכות. היא (אסטרו בחלל) עובדת חדשה אצלנו. בחורה צעירה (טוב מתבגרת) בת 27. עדינה ורכה. בחורה שקטה ונעימת הליכות.