עשיתי שוב טעות....

123נעמי

New member
עשיתי שוב טעות....

וקניתי פאזל של רונסבורגר ממש ממש לא נעים לעבוד עליו החלקים לא מתחברים טוב והאזורים שהורכבו מתפרקים כל הזמן. מאכזב מאוד - חבל

האדרים

New member
אפשר תמונה - כדי שניזהר ...

כפי שכתבנו בעבר, כנראה, הפאזלים של רוונסבורגר מיוצרים במספר מקומות באירופה והאיכות בהתאם. שמנו לב שבפאזלים ש"מתאימים יותר" לילדים כמו סדרת הג'לינים ומערכת הכוכבים יש חלקים איכותיים יותר! בזמן האחרון, ולא מתוך כוונה, כל הפאזלים שקנינו הם מחברת אדוקה או קלמנטוני ... אבא אדר מציע גם לבדוק את שנת הייצור על הקופסא - אולי זה יהיה רמז נוסף ...

123נעמי

New member
זו תמונת הפאזל

על הקופסא כתוב שהוא תוצרת גרמניה בשנת 1998 אני ממש מרגישה הבדל רציני בין רוונסבורגר ולאדוקה למשל האיכות של אדוקה הרבה יותר מוצלחת והרבה יותר איכותית בעיניי החלקים מתלבשים אחד בתוך השני בלי רווח ובלי תזוזה אפשר להרים חלק מהפאזל והוא לא מתפרק בפאזל הזה של רוונסבורגר כל נגיעה קטנה הכול מתפרק חבל

nawa

New member
לכל חברה יש את היתרונות והחסרונות

למשל: ברוונסבורגר (על אף האיכות הירודה שחלקכם ציינו, אם כי אני לא נתקלתי באיכות ירודה) החלקים הרבה יותר מגוונים ולכן קל יותר במיונים. באדוקה אולי החלקים יותר איכותיים, אבל שוב המגוון של החלקים הוא דל מאוד (2 סוגים למיטב זכרוני) מה שמקשה על המיונים קלמנטוני לעומת זאת יש מגוון גדול יותר משל אדוקה ונראה שהצבעים שלו חיים יותר והחלקים איכותיים יותר

123נעמי

New member
זה נכון

לרוונסבורגר יש מגוון גדול יותר של צורות חלקים שמאוד עוזר בהרכבת הפאזל לעומת אדוקה שבדרך כלל באה עם ארבעה סוגי צורות אבל........ זה לא מצדיק את איכות הגרועה בחיבור בין החלקים. עם קלמנטיני אין לי נסיון גדול.

האדרים

New member
מגוון החלקים באדוקה - תלוי בפאזל.

בפאזל ה"חיים" הקטן - מגוון החלקים היה כמו של רוונסבורגר! כך גם בפאזל הנשיקה (1,000). מעניין האם זו מגמה חדשה (שוב, צריך לנסות למצוא מה משותף לשניהם...) לגבי קלמנטוני, בפאזלים שאנחנו הרכבנו עד כה, גם לנו הייתה תחושה של צבעים חיים יותר (כולם היו "פאזלי ילדים", כך שחשבנו שזו הסיבה, אבל נשמח להתבדות!)

*רק אני*

New member
הכל עניין של סדרי עדיפויות...

כמה שהפאזל מאתגר יותר (ולא משנה אם זה במיון אן בהרכבה) יותר כיף לראות אותו מורכב בסוף אז השיקול האיכות צריך לבוא לפני קלות המיון..
חוץ מזה החלק של המיון מרגיז בכל מקרה ותמיד מפספסים איזה חלק או שניים וצריך לחפש אחריהם שוב...

שיראחד

New member
כמה חלקים?

יש לי פאזל שלהם והוא דווקא בסדר..אמנם החלקים לא נתפסים חזק מספיק אבל נתפסים.. לריקורדי ארט בקולקציה הישנה יש פאזלים שלא מתחברים טוב-זהירות!

פ א ז ל

New member
זה מאוד תלוי בשנת הייצור ../images/Emo98.gif

רוונסבורגר עשו דרך ארוכה של שנים איכות הפאזלים משתפרת משנה לשנה החיתוך, העובי והצבעים נעשים יותר ברורים מה שאני אישית פחות אוהבת זה שהם לא מגוונים בצורת החלקים ברוונסבורגר זה תמיד "תקע שקע" של שניים בחברות אחרות יש יותר מגוון של צורות ואני יותר נהנית למיין ולהרכיב אני אוהבת את קלמנטוני (החדשים יותר! הישנים מזעזעים....) אוף כמה שבא לי להרכיב עכשיו........

123נעמי

New member
נהפוכו

לרוונסבורג יש מגוון גדול של צורות חלקים לעומת אדוקה שמתקמצנת בצורות אני מאוד מאוכזבת מרוונסבורג בזמן האחרון אבל העיקר התוצאה
את בלחץ לימודים / עבודה שאין זמן להשתעשע בהרכבת פאזל?

פ א ז ל

New member
לא בלחץ פשוט תקועה ../images/Emo11.gif

אני עושה את פאזל האביר והנסיכה 3000 שהוא קשה מאוד ולכן זה הולך מאוד לאט ויש תקופות שאני מרכיבה יותר ועכשיו יש לי סוג של "משבר יצירה" אני אבדוק שוב את הרוונסבורגר שלי בכל מקרה אני אוהבת מאוד את קלמנטוני של השנים האחרונות

123נעמי

New member
להתקע עם פאזל זה לא נעים

מה אם לעזוב אותו בצד לתקופה מסויימת ולהרכיב אחר? לפעמים עובדים יותר מדי על פאזל ונתקעים וצריך ההפסקה ממנו.

jocie1

New member
נסיתי את השיטה הזו של הפסקה "במשבר יצירה..."

בהחלט יש מקום לשקול את אפשרות. חשוב הרבה יותר אם אכן יש מקום לאכסן את זאת שבהפסקה... נקודה אחרת שאפשר לבדוק : (אם אתם פריקים של הרכבת פאזלים לבד, מההתחלה עד הסוף, ללא עזרה של גמדים קטנים בלילה - עלול להיות בעייתי) לשתף עוד מישהו בהרכבה..לעיתים עוד זוג עיניים מאתר את החלקים הבעיתיים..ומרכיב אותם... אולי זה יספיק לעבור את המשבר והזרימה תחזור...בהצלחה

פ א ז ל

New member
מנסיון זה בסוף עובר...

עושים הפסקה קטנה ואח"כ חוזרים עם מרץ מחדש

למעלה