עשיתי קנייה היום

עשיתי קנייה היום

רוצים לראות? קניתי פאזלים לי לחברה לאחותי ולאח שלי. ונתחיל עם שלי, התמונה היחידה הנורמלית שמצאתי שלו.

Miss CBR

New member
אז ראשית תתחדשי ../images/Emo140.gif

שנית אני בטראומה מהתינוק עם הקקטוס. הפאזל היחידי שלא הצלחתי לסיים ועדיין מחכה לי ( תקועה ברקע של הקיר ). עכשיו אני מרכיבה את השעון המהמם ( שמופיע בגלריה של פאזלונה ).

גם לי יש שלד בארון

הפאזל השני שקניתי פאזל עם תמונה של מגדל אייפל מעולם לא סיום. את המגדל והכביש סיימתי אבל השמיים השחורים- כחולים היו בלתי נסבלים ויום אחד שאמא שלי ניקתה את הסלון נהרסו 3 חלקים נהיו לבנים שכאלו אחרי המאורע כבר לא נגעתי בו והוא עבר עבר לשינה ארוכה מתחת למיטה של ההורים אחרי שנה בערך העברתי אותו לחברה ההיא שקנינו לה את הפאזל והיא זרקה אותו אחרי חודש נר לזיכרו של מגדל אייפל הפאזל הלא צבעוני היחיד שהיה לי.

גם לי יש שלד בארון

הפאזל השני שקניתי פאזל עם תמונה של מגדל אייפל מעולם לא סיום. את המגדל והכביש סיימתי אבל השמיים השחורים- כחולים היו בלתי נסבלים ויום אחד שאמא שלי ניקתה את הסלון נהרסו 3 חלקים נהיו לבנים שכאלו אחרי המאורע כבר לא נגעתי בו והוא עבר עבר לשינה ארוכה מתחת למיטה של ההורים אחרי שנה בערך העברתי אותו לחברה ההיא שקנינו לה את הפאזל והיא זרקה אותו אחרי חודש נר לזיכרו של מגדל אייפל הפאזל הלא צבעוני היחיד שהיה לי.

חוויות וסיפורים חשוב לקרוא

אני ואחותי הלכתנו לחנות בכפר סבא ברחוב ויצמן 54 בשם P&M חנות פאזלים. באנו לשם ורציתי לקנות את הפאזל הזה שאחותי ראתה אותו בP&M בדיזינגוף חיפשתי עליו מידע בזמנו בפורום ורציתי לקנות אותו היום אבל לא היה להם |פרצוף עצוב| המוכר הציע לי לקנות את הפאזל עם הג'לי אבל הוא נראה לי ילדותי בהתחלה והמוכרת הציעה לי לקחת בריאת העולם ב5000 חלקים אבל לא מצא חן בעיני לעשות פאזל עם אנשים ערומים.הם היו נורא נחמדים והציעו הרבה פאזלים וגם הציעו להזמין את הפאזל "שהיה בתחילת השבוע" הם חזרו והדגישו שבגלל הביקוש שבאיזור אז הם פתחו את החנות החדשה. וסיפור מצחיק כל רגע נכנסו לשם אנשים וביקשו מידע כמו "אפשר לפתח אצלכם תמונות?" "אפשר לשכפל אצלכם מפתח?" כנראה בכפר סבא יש הלם תרבותי כלשהו

למעלה