עשיתי קיקפליפ!!!!!

dizinteria

New member
עשיתי קיקפליפ!!!!!

שיט,סוף סוף עשיתי את זה........... ודר"כ אגב....מתי תקבעו משהו? כל אחד אומר"בוא נפגש" "יש מקום טוב בחיפה" ,אבל אף אחד לא עושה שום דבר! בוא נבחר מקום וכול יום שיש או שבת נלך אליו.

באם

New member
צודק ועדיף בקריות ...

בחיפה יש מלא קבוצות שכבר עמו ק בסצנה תביאו אותה קצת לקריות.. ואגב לכל החיפאים בריאלי בית בירם אני יודע שיש הרבה סקייטרים בשעות אחר הצהריים..

TIS

New member
גם אני

יו אחים שלי. היום (17\2) עשיתי קיקפליפ פעם ראשונה (פעמיים) ואני חושב שדיזינטריה (מה?????) צודק נקבע מקום וכולם יבואו אליו לי הכי קרוב זה עפולה או מגדל העמק אבל אם0 זה לא טוב לכולם אולי אני גם אגיע מדי פעם לחיפה. והיום גם למדתי פופ שוביט. So don´t chat, go to skate

Ultra-Skater

New member
גבר תבוא לבקר

--אני גר במגדל העמק ונוסע עם חברים שלי מעפולה-- icq #49680868 ומה זאת אומרת הצלחתה קיקפליפ (נחתתה) או רק הצלחתה לסובב אותו כמו שצריך בקפיצה ? (כי אם רק למדתה פופ שוביט ואתה נוחת קיקפליפ אז למדתה מהר לעשות קיקפליפ) אקיצר צור קשר תבוא תבקר... עכשיו עושים במגדל העמק שיפוצים מחליפים פה בנוף העמק את האספלט הענתיקה (הסדוק והמחוספס והמגעיל) לאספלט חדש ומוסיפיןם לי חניה מול הבית (אז אני בטוח אבנה איזה רמפה או משהו שאני ישים בגינה בזמן שאני לא אסע אליה-- תבוא תעזור גם לבנות אולי)

dizinteria

New member
יאללה!

אני גר 10 דקות ממכם אם רוצים לקבוע משהו(מס´ האיסיקיו):141273313

הטוב

New member
דחוף

אני מחיפה והיום הצלחתי קיקפליפ אבל אני רב הזמן נוחת על הסקייט עם רגל אחת

למעלה