עשיתי צילום רחם!

sushi123

New member
עשיתי צילום רחם!

וזה בכלל לא נורא! זה טיפונת כואב וגם לא הכי נעים, אבל זה דיי דומה לבדיקה גניקולוגית אז אם מישהי עושה שלא תפחד! ודרך אגב אין צורך באופטלגין, אני אישית לקחתי רק קלמה נרווין כדי להרגיע את ההיסטריה שלי. והכל יצא תקין! החודש מנוחה אסור לנסות אז מצטרפת למחזור אוקטובר..... בברכת שנה טובה מתוקה מאושרת ומלאה בהיריונות תקינים! סושי

מדוע אסור לנסות - ההיפך!!!!

הי, גם אני עשיתי צילום רחם לפני שבועיים יצא גם תקין. הרופא שלי, הפרופ' בפורום דוקטורס אומרים ההיפך לאחר הצילום מומלץ מאוד לנסות באותו חודש כי הסיכוי להיקלט גדול יותר ולכן מומלץ לנסות מיד יומיים לאחר הצילום. אז אל תפספסי!!!!!!! בהצלחה. מי אמר לך לא לנסות החודש?

tich

New member
היי שושי

הודעה שלך מרגיעה אותי קצת. אני הולכת לעשות היום צילום רחם ואני מתה מפחד.

sushi123

New member
אין לך ממה לפחד! באמת!

אם את עצבנית אז קחי לך טיפות הרגעה זה באמת עוזר, קלמה נרווין עזר לי. הבדיקה ממש דומה לבדיקה גניקולוגית רק שהמכשיר טיפה צובט וממש לא כואב. יש רופאים שממליצים לקחת כדור אופטלגין או אקמול לפני. לדעתי זה מיותר. וקחי לך תחבושת כי אחרי בדיקה יש קצת נזילה... אם תרצי עוד פרטים תוכלי לפנות אלי שוב אשמח להרגיע אותך ובהצלחה! סושי

ממליצה לך להיכנס לאתר של DOCTORS

תעשי שם חיפוש מתקדם תכתבי צילום רחם ותתראי מה אמר על כך פרופ' זיידמן www.doctors.co.il

sushi123

New member
אשמח אם תוכלי לתת קישור כי אני לא

מוצאת את הכתבה תודה סושי

זו לו כתבה אלא תגובות בפורומים רצ"ב

הקישור לאחר שעשיתי חיפוש בפורומים על צילום רחם. שימי לב לתשובות של פרופ' זיידמן וגם בפורומים אחרים גיניקולוגיה ותראי שהם ממליצים לא לפספס את החודש. בהצלחה ואל תפספסי.

אני רואה שלמרות ששמתי את הקישור

הנכון זה מכניס אותנו לאתר הראשי אז תלכי לפי ההוראות להלן: 1. תכנסי לחיפוש מתקדם. 2. תכתבי בשדה של חפש את המילים-צילום רחם. 3. ובשדה הבא מולו תלחצי על החץ ותבחרי בפורומים. 4. תלחצי על חפש. אז יעלו בפנייך כל הדיונים על הנושא וכך תראי מה אומרי םעל כך הרופאים. אגב כך אני תמיד מחפשת לגבי כל מיני שאלות שיש לי אני מחפשת שם ומוצאת דיונים רק על זה מאוד שימושי. מקווה שעזרתי

גם לי יש עוד שבוע

אמרו לי שזה כואב ויש דימום אחכ', זה נכון? ולמה אסור לנסות? לא מספיק חיכינו??????????

tich

New member
היי בנות (ארוך)

אני כאן אחרי צילום רחם. אחרי שעשיתי מחקר ולמדתי כל מה שאפשר לדעת על הצילום, שאלתי בכל מקום אפשרי והתייעצתי עם כל מי שמבין/ה משהו. עשיתי זאת הגעתי ב- 12:15 (התור נקבע ל- 12:30) למכון הרנטגן חמושה בבעלי (שהשתחרר היום ממילואים)הייתי בלחץ נוראי, נגשתי לפקידה והיא שאלה אותי האם הקדימו לי את התור ואז הסתבר שיש טעות והרופא מתחיל לעבוד רק ב- 13:00 כלומר עוד 30 דקות של מתח. בעלי עשה מאמצים רבים להרגיע אותי עד כמה שניתן. ד"ר מור הקדים ברבע שעה וקיבל אותי קצת לפני אחת הוא הסביר לי על הבדיקה, שלח אותי להתפשט וללבוש חלוק עליתי על המיטה ועשיתי את הבדיקה והיא בכלל לא היתה נוראית, לא נעים לא נורא. ד"ר מור היה חביב מאוד כל הזמן שאל אם אני בסדר ומרגישה טוב. התוצאות קצת פחות משמחות : כנראה שיש סתימה בחצוצרה הימנית. ועכשו צריך להמשיך בבירורים אצל הרופאה שלי.

למעלה