עשיתי פוסטר נוסף

REMBRANT

New member
עשיתי פוסטר נוסף

רציתי לקבל ממכם ביקורת לפני שאני מעלה את זה לאתר שלי

REMBRANT

New member
מבן שלושים ומטה שלא

יעזוב את הארץ, יפסיד! אני מתחיל לחשוב בכובד ראש על ארץ חדשה. אני טוען שצעיר ישראלי חכם ואנטליגנטי שהחפת לו מהחיים של עצמו ומהעתיד, ולא עוזב את הארץ, לא צעיר ישראלי חכם ואנטליגנטי שהכפת לו מהחיים של עצמו ומהעתיד.

משמרותי

New member
על זה אומר מאיר../images/Emo46.gif

על ארץ מוותרים רק בלב. בחייך בני,אולי הגיע הזמן שתתחיל לחשוב חיובי ואופטימי? מי שחושב שלילי,קורים לו דברים שליליים...הסר מעל עיניך את המשקפייפ השחורות ויש לי חדשות בשבילך גם לרע יש סוף

REMBRANT

New member
אני לא חושב חיובי, אני חושב

רציונאלי. אתה מכיר הרבה אנשים שאוהבים להתעורר בבוקר, אני כן. למען האמת בחי היום יום אני אדם די שמח, וזה כי אני כנה, אדם שאין לו מה להסתיר הוא אדם שמח ושליו, לי אין ארץ, לי יש פלנטה שלימה, ואיפה שטוב לי עליה שם אני ישכון. רוב האנשים בני גילי מגיעים לטובנה הזאת בגיל מוחר יותר וברגע ההוא כבר נהיה מאוחר. אני רוסי במקור ואני יודע לזהות משטרים קורסים בניגוד לברה"מ לציונות אין לאן להסתיים, בגלל זה תמשיך את עצמה לתוך האלוהים ישמור שרק ילך ויתגבר. מעט מאוד אנשים באמת מבינים את זה כמוני, אם תשמע לי אולי תוכל להרויח את חייך.

משמרותי

New member
אין כמו לקום בבוקר עם הזריחה |שמש

עכשיו אני מתחיל לקלוט אותך בני.אני לא דתי אני קיבוצניק שאוהב את החופש שבחילוניות אבל אני גם יהודי שקשור למסורת,ולכן אני מאמין שריפוי החוליים של החברה והעם צריך לבוא מתוכנו.הבריחה איננה הפתרון,הייתי בסרט הזה.ציונות עושים בציון,זאת אומר הקב"ה בעצמו:"והיית אור לגויים".איפה שלא נהיה במרחבי הפלנטה,תמיד נשאר קשורים בנפשנו לערש אבותינו,"אפילו אם זה בסיביר או בהוליווד". ראציונאל יכול להיות חיובי,ויכול להיות שלילי,מותנה במקום שממנו אנו מסתכלים.לאן שלא תלך יהיה מי שיזכיר לך מי אתה ומאיפה באת...חוץ מזה אף פעם לא מאוחר להתחלות חדשות,לא משנה הגיל העיקר התרגיל שתהיה לך שנה טובה

REMBRANT

New member
זהות גלובלית הומואונברסלית

זה הדבר הבא, האלטרנטיבה השניה היא דת, ולא דת בבירור, אלה דת! ודת זה דת! אני לא באמת רציני לגבי נטישת הארץ אוכל יושביה הזאת שרק בה אפשר לפגוש אנשים ששומעים את מאיר. אולי דווקא בגלל שיש לה את התאבון הגדול הזה, יש גם אותנו. אין מקום ראוי יותר מיצירת הזהות הזאת שאני חולם עליה דווקא כאן

למעלה