עשיתי עסקה טובה...?

עשיתי עסקה טובה...?

עונה ראשונה שלי במנג'ר, והתחלתי עם ריאל מדריד. היה שווה לי לקנות את בנואה פדרטי ב-9 מיליון ולמכור את גראבסן ב-8? ועוד עסקה שעשיתי... ריקארו קארבליו בתמורה לשש וחצי במיד ועוד 6 מיליון ב-18 תשלומים... איך?

Megaslash

New member
עסקאות סבבה

יכולת אולי לקבל על גראבסן טיפה יותר... אבל אני לא בטוח כי אין לי ניסיון עם קבוצות גדולות...

sok777

New member
לא משהו על גראבסן..

פדרטי לא שווה יותר ממנו.

ואללה...?

לא יודע, עשיתי ביניהם השוואה ופדרטי לוקח אותו כמעט בכל הפרמטרים... והוא גם הרבה יותר צעיר...

sok777

New member
לדעתי גראבסן טוב

שיחקתי עם ריאל [בעע] וגראבסן ממש טוב.. גם פאבלו גרסיה.. אני חושב שהם בערך שווים אבל פדרטי לא מספיק מנוסה.. בתור קשר אחורי לעתיד הוא מעולה.. מאוד אפילו אבל לדעתי היית צריך לחכות שנה-שנתיים או לפחות למכור בערך באותו המחיר.. או בכלל להשקיע במשהו אחר.. בעיקרון 9 מיליון דולר זה סביר בשבילו. אני משחק בפאונד אז אני לא לגמרי יודע אבל אצלי הוא עולה בערך 4 מיליון פאונד..

SiC

New member
בגדול חושב שכן

כי גראבסן לא מתאים לריאל ויש קשרים אחוריים הרבה יותר טובים ממנו, הבעיה שפדרטי הוא לא אחד מהם :\ הרכישה של קרבליו מעולה לדעתי

xhka

New member
מוזר

בריאל מדריד שאתה מתחיל את העונה אין לי הם כסף איך יכול להיות שקנית את קארבליו???

sok777

New member
מממ.. שמע הסכום על פדרטי

מצוין לקניה אבל גראבסן הייתי מוכר ביותר..

Benn Is Kane

New member
אם כבר עסקה טובה...

החלטתי למכור את כל השחקנים מצ'לסי ולחתום עם חדשים.... אחרי שהורדתי את לאמפרד ל-25 מליון יורו (במקום 33 שהוא שווה אאל"ט), ואף אחד לא רצה, הורדתי אותו ל-20 מליון, ועדיין אף אחד לא רצה. בסוף הסכמתי להצעה של היונייטד: לאמפרד ב-10 מליון יורו (50% מהמחירה הבאה) בלבד!!! כן, זה חרא דיל, אבל בסופו של דבר יש לי קבוצה לא רעה בכלל. ד.א, במשחק שלי נגד מנצ'סטר, לאמפרד כבש 2 שערים (ניצחון 4-2), ומקאללה כבש נגדי במשחק שלי נגד ארסנל (הפסד 4-0
). אני עדיין מתקשה למכור את ג'ון טרי... אני מאמין שבדצמבר/ינואר אני אמכור אותו בדיי זול.... הקניות הגדולות שלי הן רונאלדו, מסי וטבז שמשלימים לי את הצד ההתקפי (ביחד עם קמורנסי וסידני גובו)... רציתי מאוד את מסי, אז הצעתי עליו 35 מליון יורו ובארסה לא הסכימה, אז הצעתי כל מה שנשאר לי (52 מליון) והם הסכימו

Benn Is Kane

New member
כמו שאמרתי...

רציתי לבנות את קבוצה מחדש. בדרך גם לימדתי חבר והכרתי לו את המשחק.... בד"כ אני משחק בשמירה אחרת... אבל השמירה הזו יצאה לי טובה סה"כ... כסף זו לא בעיה ממש, ורציתי לזרוק את כל השחקנים, ורק טרי ולאמפרד נשארו... אז זרקתי את לאמפרד ב-10 מליון רק...

amirisr11

New member
תענה דחוף

הייתה לך בעיה עם המטבע איך שינית אותו תעזור לי דחוףףף

hbk socks

New member
חחח ברסה נתנו לי את

מסי ב11 מיליון ואני עם פיורנטינה אבל כבר שנה אני ממשיך לנסות והוא כל הזמן אומר שהוא רוצה להשאר בברצלונה... לא מאשים אותו אבל אין לי סיכוי כנראה ואני לא צריך אותו אני דורס את כל הליגה חוץ מאינטר, יובנטוס ומילאן..

TomZiZi

New member
שחררת את לאמפרד ב10 מליון?

בלי להעליב, זה הצעד הכי מטופש ששמעתי אי פעם על מישהו ששיחק במנג'ר. והבאת את קמוראנסי? מה אתה מנסה לעשות? ואיזה רונלדו הבאת? הברזילאי או הפורטוגזי?

hanaorb9999

New member
שיחקתי עם צ'לסי, מכרתי את כל הכוכבי

ם המבוגרים והבאתי צעירים, התקשורת קטלה, הבוס רצה לפטר, ואיף זה נגמר..... אליפות, ליגת האלופות וגביע הצדקה, גמר גביע (הפסד בפנדלים לניוקסל אחרי שפעמיים השוותי בדקות האחרונות), ורבע גמר גביע ליגה. (קניתי אחד רודריגז בן 21 מאיזה קבוצה בארגנטינה, הבאתי את הקשר האחורי של נבחרת אנגליה במקום מקללה המבוגר, מקסי לופז, טבס, וטל בן חיים בסה"כ 40 מיליון דולר, מכרתי את קרספו, דרגבה, מקללה ועוד כמה ילדים באותו הסכום. גמרתי עונה ברווח של 50 מיליון דולר, אותו הסגל עונה אח"כ+ כמה שחקנים אלמוניים שמצאו חן בעיניי ושוב התקשורת רוצה לרצוח אותי. פשוט לא מבין את הקטע הזה של התקשורת. האוהדים מתים עלי.

hanaorb9999

New member
שיחקתי עם צ'לסי, מכרתי את כל הכוכבי

ם המבוגרים והבאתי צעירים, התקשורת קטלה, הבוס רצה לפטר, ואיף זה נגמר..... אליפות, ליגת האלופות וגביע הצדקה, גמר גביע (הפסד בפנדלים לניוקסל אחרי שפעמיים השוותי בדקות האחרונות), ורבע גמר גביע ליגה.(קניתי אחד רודריגז בן 21 מאיזה קבוצה בארגנטינה, הבאתי את הקשר האחורישל נבחרת אנגליה במקום מקללה המבוגר, מקסי לופז, טבס, וטל בן חייםבסה"כ 40 מיליון דולר, מכרתי את קרספו, דרגבה, מקללה ועוד כמה ילדים באותו הסכום. גמרתי עונה ברווח של 50 מיליון דולר, אותו הסגל עונה אח"כ כמה שחקנים אלמוניים שמצאו חן בעיניי ושוב התקשורת רוצה לרצוח אותי.פשוט לא מבין את הקטע הזה של התקשורת. האוהדים מתים עלי.

למעלה