עשיתי ניסוי

עשיתי ניסוי

אל תמתחו ביקורת אבל חשבתי.. מה יקרה אם אני יעשה סיאנס לבד.. זה יאבוד? אני יודעת שצריך להיות מספר אנשים כדי שיהיו מספיק אנרגיות.. אבל משומה זה עבד לי, מוזר.

זה נקרא תקשור לרוב פשוט לאדם 1

אין מספיק אנרגיות בשביל הרוחות, לכן ע'מ לא להיות עייפים מידי לכן אם עושים סיאנס מומלץ לעשות עם עוד אדם, ובכלל כדי לא לקחת סיכון שיקרה לך משהו כדאי שיהיה עוד אדם בחדר

חיימוo

New member
פשש.. נשמע ממש מפחיד הקטע הזה,

אז מה יש באמת סיכוי שאיזה רוח תתקוף אותי ותגרום לי לחבלות כבדות בכל חלקי גופי עד אשר אגיע מחוסר הכרה לבית החולים ?

Dark faith

New member
אני לא בטוחה אם אמרת את דברייך,

בציניות או רצינות. אבל אנשים חייבים להבין שזה עולם מסוכן, שבאמת למי שאין את הכלים ואת רמת הידע- פשוט לא להתעסק בנושא הזה. בכל הקשור לתיקשור מכל סוגיו!

Dark faith

New member
הגבתי לחיימוס../images/Emo13.gif

הייתי באמת רוצה לשמוע חוויות על סיאנסים....... אם את מעוניינת לשתף. זהו נושא שהוא נורא נורא מסקרן אותי אבל בבוא העת גם נורא מפחיד...

חיימוo

New member
בגלל שהגבת לי, אז הנה חוויה בשבילך,

ובכן, לפני חודשיים ניסיתי לעשות סיאנס לבד, והפלא ופלא זה לא עבד. מענין, האם זה אומר שסיאנס זה חרטה ברטה שלא באמת עובד ?

חיימוo

New member
לא, האמת שאני לא חושב שזה אמור

להצליח בכלל, פשוט מהסיבה שזה לא באמת אמיתי.

אין בידיוק מה לספר =]

קראו לה סאת והיא גרה בישראל, עבדה בתור ירקנית וכאלה. כדי לבדוק שזה לא תקשור עם עצמי שאלתי אותה מה השעה בפלאפון שלי (בלי שידעתי) והיא ענתה נכון! ^^ אני חושבת שכדי לנסות זאת חוויה מיוחדת =]

למעלה