עשיתי משמרת לילה....

TAleader

New member
עשיתי משמרת לילה....

עם שלושה צופים חדשים, והיה נחמד... הם, כצפוי, מתלהבים ממשמרת לילה ונשארו ערים כל הלילה, שיחקו טאקי והלכו מכות... לא נתנו לי לישון...
לא היה הרבה, שריפת רכב, דליפת גז, ובבוקר היה לנו חשש לאסון עם גופה... אישה זקנה שמתה בשירותים והיתה שם שלושה ימים. כל מי שראה גופה כזו שנשארת לה להתנפח ולהתיירק יודע שזה לא היה מחזה מלבב...

crystal mind

New member
עומר,

אני עוד אתחיל להאמין שהמזל הנאחס
שלך בנוגע לאירועים מתחיל להתפוגג.. נחמד ביותר, המשך כך!

בונה אנשים אני רוצה להגיד לכם ש..

אני כבר לא נאחס העברתי אותו לאחד הצופים החדשים ועומר אני משתתף בצערך אחי אני מבין אותך הצופים איתך

TAFD

New member
אני לא זוכר את עומר נאחס

עומר, אולי לא היית "מביא אירועים גדול" אבל לא היית נאחס כל כך, היו נאחסים הרבה יותר גדולים ממך. עד כמה שזכור לי אתה ממש לא נאחס, לפחות שאני נמצא, ואני בטוח שאתה זוכר ומבין... אולי מאז שעזבתי קרה למזל שלך משהו ?

FIRE 911

New member
אפרופו לנאחס

מאז שאיתמר עזב גם הארועים עזבו איתו הארועה האחרון זה היה השרפה של ההחלקה על הקרח שגם עידן היה וזה היה חגיגה אבל אין איתמר ואין ארועים רצינים

TAleader

New member
אז אתה לא זוכר טוב... ../images/Emo13.gif

רותם רותם... אתה היית ותישאר מלך השריפות... אתה הבאת לכולם ארועים גדולים, וכמעט כולם היו איתך בפק"ל הראשון שלהם... כמובן שעשיתי הרבה יותר משמרות לבד או עם אנשים אחרים במקומך, והיו לי עשרות מקרים של משמרות לילה מ - ת - ו - ת!!!! או ערבים ששמעתי שיש איזה שתי שריפות בדירה באותו זמן, ואיך שנכנסתי לתחנה שעה מאוחר יותר - חזר הרכב האחרון מהשריפה האחרונה, ולא זז מהסככה עד שסיימתי את המשמרת ביום למחרת... בסך השנתיים וחצי שאני מתנדב היו לי רק 7 פקל"ים. אבל לאט לאט זה מתבטל, בזכות הכוח המיסטי של הצופים...

ליאור 17

New member
עומר חשוב לדעת!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עומר סתם שתדע שבעיקרון אסור לך לפרסם דברים כאלהה את זה נראה לי מותר למרות הצורת התבטאות אבל כל עוד לא הזכרת שמות וכו´ אז זה לא משנה לידע כללי ליאור.

למעלה