עשיתי לעצמי חוקן

עשיתי לעצמי חוקן

נכנסו לתוכי 2 אגסים של מים שזה כמעט ליטר. הגמירה אחכ היתה מטורפת. כן, אני עושה לעצמי בדסמ מתוך יאוש… הבעיה היא שעבר כבר זמן ואני טרם מרגישה את הדחף להוציא את המים החוצה… בעצם לא ממש מרגישה מלאות שם. האם זה טבעי או מסוכן?

Dan_Kap_

Active member
הסיכונים בחוקן

מעבר לפציעות בחדירה הסיכון העיקרי בחוקן עם מים הוא אובדן אלקטרוליטים. אני לא חושב שמליטר אחד של מים אדם במצב בריא יסבול.
&nbsp
המעי הגס מסוגל להכיל כמות גדולה של נוזלים, כך שאין מה לדאוג. רצוי להציץ בהזדמנות בבתי מרקחת - תוכלי למצוא שם בקבוק של חוקן מוכן, כולל פיה משומנת ותמיסת מלח פיזיולוגית כנוזל. בתמיסה זו ריכוז המלח זהה לזה שבגוף כך שהסיכון הזה מוקטן.
&nbsp
אם את רוצה ללמוד עוד חפשי בגוגל enema FAQ ותגלי עוד כמה וכמה דברים נחמדים!
&nbsp

מכירה

אני מכירה את החוקנים הקטנים עם החומר הפעילו שנועדו לנקות שאריות צואה. אני מתייחסת לחוקן עם אגס הגומי שנועד להחדיר כמות גדולה של מים לא לצורך ניקוי כמו לצורך גירוי מעצם התמלאות בנוזלים שם

UltraL

New member
כמו שאמרו לפני

אולי תתחילי להשתמש בפלאגים בגדלים וצורות שונות?
בכלל תהיה מאומנת לתחום הזה באשר תמצאי לך שולט שיתן לך פקודות פשוטות כמו: "היום את הולכת לעבודה עם הפלאג החמוד הזה ממתכת עם הצורת יהלום בחוץ."

G מאסטר

New member
אין שום סכנה ממים במעי הגס..

יחסית למה ששם רוב הזמן , המעי בסיאסטה .

גם אם ייקרע הבלון הוא יצא בדרך הטבע ללא בעיה.
תהני...(;

מוניאמר

New member
פטיש נחמד. מה דעתך על בלון + משאבה שיתנפח בתוכך?

מה דעתך על בלון + משאבה שיתנפח בתוכך?

נראה לי שזה יהיה קצת פחות רטוב והרבה יותר ממלא...ייתכן והריגוש יגרום לך לעוף, אבל בדיוק בשביל זה יש חבל...

חשבתי על זה

וזה בהחלט משבו שאני מתכוונת לרכוש ולנסות פעם. ועדיין, בקבלת חוקן על ידי השולט יש, משהו יותר חזק של כניעה…

מוניאמר

New member
אפשר לתת ניחוח-יתר של שליטה...

השולט יושב רחוק, ומפעיל מרחוק קומפרסור קטן של ציירים...
מכניס את התקע...מוציא את התקע...

ראונד2

New member
זה מחרמן ולא חייב להיות מעמיק מדי

את לא צריכה ממש להשתגע כדי להתגרות... זה יכול להיות מחרמן ועדין במיוחד אם אין שליטה על זה...

למעלה