"עשיתי לך האזנה"

yael bi

New member
"עשיתי לך האזנה"

זה אחד המשפטים הכי מלחיצים בעבודה במוקד שירות. אפילו שאני דיי בטוחה במקצועיות שלי עדיין זה מלחיץ אותי. אני עובדת בחברה סלולרית וחוץ מהאזנות של אחמשים ומנהלים יש גם לקוח סמוי וגם סוקרים לקוחות כך שזה נתח מאוד משמעותי ומורגש. באיזה תדירות עושים לכם האזנות? איך היה? משמיעים לכם איך אתם נשמעים? אני לא סובלת לשמוע הקלטה שלי!

nbw1

New member
דבר שבשגרה אצלי

מכיון שאני עובד במוקד ששייך לבנק, כל השיחות מוקלטות, וכל הזמן מאזינים לשיחות שלנו. פעם בחודש גם משמיעים לנו שיחות ומקבלים על זה ציון..בהתחלה זה הפריע לי, עכשיו כבר לא אכפת לי.

מחריד

אני עובדת באותו מקום 4 חודשים, אני יודעת על פעם אחת שהאזינו לי וזה היה מזעזע... זה היה אחרי יום ממש רע שלי. למזלי לא היו הקלטות אז, אבל קיבלתי פידבק לא מעודד. אני יודעת שיש נציגים שמשמיעים להם את ההקלטות של השיחות שלהם - אני לא מסוגלת להתמודד עם דבר כזה... שידברו איתי על זה כן. אבל לשמוע את עצמי בהקלטות? ברררר! זה כמו חקירה במשטרה שמציגים לך את ההוכחות מול העיניים.

JaneLame

New member
כל הזמן מאזינים אצלינו.

ומזל שהכל מוקלט, כי ללקוחות יש נטייה לשקר לגבי תוכן השיחה. הם מבקשים אחראי ומספרים שניתקתי להם את הטלפון, שקיללתי, שרתי הורה. מזל שיש תיעוד שמוכיח אחרת. לפעמים ההאזנות הן לטובתי.

pardoi

New member
וואי האזנות

מלבד זה שההסמכות שלי נעשו בצורה סמוייה (בשושו) כל חודש לוקחים אותנו למה שנקרה משוב ומאזינים ל2-3 שיחות וממשבים... כמובן שיש גם סקרי לקוחות-זה כשמתקשרים אליהם אחרי השיחה ושואלים אותם לגבי השירות..מה ממרוצים..ממה לא במשוב האחרון שלי (שהיה לפני שבוע) קיבלתי 97 שזה ציון מעולה כשלעצמו ובכלל עם הראש צוות שלי (שהיא מדהימה אבל קשוחה רצח בעניין הזה) אני כולי הייתי גאה אה וכן..מוזר מאוד לשמוע את עצמי...גררררררר לא משהו ..אני לא מבינה איך אנשים עוד אומרים שיש לי קול סקסי

../images/Emo12.gif

גם אם יעשו לי האזנה ... אני יודעת שאני תמיד עונה באדיבות, בנימוס וסבלנות ...

עשיתם לי עין הרע, אתם...

בדיוק אתמול האזינו לי בלילה (בלילה!!!) והיום קיבלתי משוב. לא נורא, אבל יכול להיות יותר טוב... העיקר שלא השמיעו לי את זה, חחח :)

למעלה