עשיתי טעותתתתת

דורית51

New member
עשיתי טעותתתתת

אני 5 ימים אחרי הניתוח.. נתתי לעצמי ״הנחה״ ואכלתי לפני שעתיים חצי שזיף... (אני יודעת שאסור.. טעיתי). מאז אני מרגישה כבדות על החזה וכאבים בזמן נשימה עמוקה, כאילו לא נכנס לי מספיק אוויר.. יש לי גם הרגשה שבא לי גרפס (סליחה על התיאור) וכשאני מנסה להוציא אותו לוחץ לי וכואב לי בפנים.. תחושה מוזרה ולא נעימה. כמה נזק עשיתי לעצמי?? אויש אני כזו טיפשה.. מה אפשר לעשות להקל על הכבדות??

קובי d1

New member
דורית

קשה לי להאמין שנגרם נזק לטבעת אולי תנסי לשתות תה חם והשזיף הסורר ירד, הטבעת שלך פתוחה לגמרי, אמנם יש בצקת באיזור , אין שום סיבה שהשזיף לא ירד אל תלחצי קרתה טעות ועוד יקרו בעתיד . קובי

2יהודית5

New member
קובי שלום

עשיתי סגירה של טבעת ביום רבעי יש לי בעיה עים עצירות ואחשו יש לי כאב בטן מה עושים ממה זה קורה

קובי d1

New member
כאבי בטן ועצירות

כנראה בגלל העצירות יש לך כאבי בטן לא יודע מה הסיבה לעצירות ,קראתי על זה הרבה פעמים בפורום , מי ששאל קיבל כל מיני עצות ,האמת שאני לא יודע מה לוקחים כדי לפתוח את הדרך מקווה שמשהו יכנס ויעזור ,בטח בערב אופירה תיכנס ותתן לך כמה עצות לטיפול בבעיה קובי

2יהודית5

New member
קובי חזרתי אליך

לקחתי אקטיביה מעדן ויתר מאווחר לקחתי שזפיים ושמתי אותם בלילה ובבוקר שתיתי ואחר כך זה עזר לי מבחנת העצירת רציתי לדצת עים כאב בטן יכל לעשות נזק לטבעת שתית תהעים לימון ואחר כך לקחתי טיפות אופטלגיין וזה הרגיע לי את הכאב מה אני יכולה לעשוות עים זה חוזר עוד פעם כי אני פחדתי שעשתי איזה נזק תחזור אלי כי אתה מנושא כי אתה מכיר את כול הבעיות של כול מי שעבר תודה קוביו

קובי d1

New member
כאבי בטן

כאבי בטן לא יכולים לגרום לנזק לטבעת השאלה ממה באים כאבי הבטן ,במידה והכאבים יחזרו ,והיציאות יהי סדירות ,כדאי לבדוק ממה זה בא בלי שום קשר לטבעת קובי

אופירA

New member
מנהל
אם הכאבים חלפו כשהשתחררה העצירות

אז סביר שהם היו בגלל העצירות. אם הכאבים חוזרים - ללכת לרופא המשפחה שיבדוק כל אפשרות. רצ"ב קובץ עם הצעות שונות נגד עצירות.

אופירA

New member
מנהל
לשתות חם לאט ובזהירות כל הזמן. לנסות להקיא

ולדווח לנו מה קורה. אם יש בעיה גם מחר, תתקשרי אלי 03-5781855 (אני מניחה שהכל כבר עבר ומאחורייך).

מטעויות לומדים

עכשיו את יודעת איך מרגישים כשמשהו מתקשה לעבור לדעתי לא נתקע נתקע זה הרגשה של חנק... כבדות זה יותר נשמע יושב טוב בפאוץ ולא רוצה לעבור למטה אל דאגה, שה יעבור

שמחה37

New member
דורית

מקווה שזה מאחורייך. ומבקשת ממך מאוד להקפיד על התזונה שאחרי הניתוח. זה לא סתם שמבקשים להקפיד. הקיבה פצועה וצריכה להחלים. חוץ מזה אנחנו חוזרים ומזכירים שהניתוח הוא רק כלי וחייבים לעזור לו ומשמעת עצמית היא חלק ממחויבות לתהליך. מקווה שתקחי את דברי באהבה. שמחה

דורית51

New member
תחושת הכבדות של אתמול עברה, אבלללל

אני עדיין לא מרגישה במיטבי, מן תחושה כזו של עומס (כאילו אכלתי ארוחה ענקית).. שתיתי אתמול בערב מים חמים עם נענע וזה אכן קצת הקל לי על הכבדות, וגם לא אכלתי כלום עד הבוקר... בבוקר קמתי עם כאבים בקיבה, מן כאבים פנימיים כאלו (קשה לי לתאר), אלו כאבים שלדעתי היו משולבים עם קרקור קיבה (לא כל כך מכירה את התחושה הזו... חחח). בקיצור, הלכתי לשתות חצי כוס מים וזה קצת עבר לי. אבל התחושה הכללית שלי זיפטית כזו, אני מרגישה כל הזמן חלשה כזו ואחרי מה שקרה לי אתמול אני מפחדת להכניס דברים לפה. האם זה אופייני 6 ימים לאחר הניתוח תחושה כזו??

אופירA

New member
מנהל
אופייני בהחלט

אל תלכי מקיצוניות לקיצוניות. לפחד להכניס דברים לפה כגון שזיף זה טוב מאוד. אבל לפחד להכניס חלב ומוצריו, מרק, שתייה חמה - זה עצוב מאוד. תפסיקי לפחד ותתחילי להכניס.

טלטל276

New member
אני חצי שנה אחרי הניתוח

ועדיין לא מסתדר לי השזיף בבטן. אני מאד אוהבת אותם אז מידי פעם אוכלת חצי או אחד שלם. אחרי זה יש לי תחושה של גרספי וכבדות. יש דברי שעליהם כדאי לוותר כדי לא לגרו לעצמך אי נוחות. בהצלחה

חמ סה

New member
לוותר לגמרי זה לא ריאלי...

ולדעתי גם לא נכון לעשות. צריך לדבוק בתפריט ההתחלתי המיוחד (כי בכ"ז הקיבה עברה סוג של טראומה ולכן ניתן מענה בדמות תפריט התחלתי מיוחד) ואח"כ, עם הזמן ובהתאם להנחיות - לאכול הכל, מעט ולאט. סגפנות/קיצוניות לא תשרת את המטרה. אף אחד לא בעונש ואי אפשר באמצע החיים לוותר על מאכל מסוים (אלא אם יש סיבה רפואית ממשית) - לעד. בהצלחה

רוייקו

New member
שזיף וטבעת לא אידיליה

כמי שמחשיב עצמו למנוסה בהתמודדותעם טבעת, גם לי יש קושי להעביר שזיף טרי. העבירות משתפרת כשאני חוצה השזיף לכמה פלחים ושותה תוך כדי מיים. כן, קראתם נכוו!!! אוכל ושותה

למעלה