עשיתי טסט היום.

tamarosa

New member
עשיתי טסט היום.

בהתחלה הלך לי ממש מעולה. ה-כ-ל ואז הוא סיבך אותי ואמר לי שאחרי הגשר פונים שמאלה אז התרכזתי בזה. ובדיוק בשניה שבאתי לעבור למאחורי הגשר התחלף האור לכתום והוא דפק לי ברקס. הייתי אומרת שנכשלתי אבל אחר כך היה לי עוד 10 דקות שהלכו מעולה. והוא נחשב לטסטר נחמד שלא מכשילעל כל דבר.לא יודעת, מה אתם אומרים.?כי כל השאר הלך ממש טוב. ממש. זה גם היה טסט ארוך. היה לי רבע שעה מעולה ממש בלי הערות בלי כלום, אחר כך הברקס הזה. ואז עוד 10 דקות בלי הערות ובלי שום דבר.

4LeafClover

New member
הוא דפק לך ברקס

זה אומר ש99% נכשלת... מצטערת. בטסט הראשון שלי נכנסתי לצומת מהר מידי והוא דפק לי ברקס. זה בדיוק אותו דבר. כל שאר הטסט הלך טוב. אבל נכשלתי בכל זאת.. :-\

Marble Arch

New member
איזה קטע זה ש"דפק ברקס" זה הביטוי

היחידי ששומעים, אה? אף אחד לא יגיד "בלם אותי" "עצר אותי" "נתן לי ברקס" "עצר את האוטו" וכ'. דפק לי ברקס זה הביטוי האולטימטיבי!

4LeafClover

New member
חחחחח

לא חשבתי על זה. לא יודעת, יצא לי אוטומטית. אפילו המורה שלי היה משתמש בביטוי הזה. סליחה אם פגעתי במישהו? |4u|

tamarosa

New member
הקטע הוא..

שזה שהיה לפניי היה ממש לא טוב, והוא העיר לו המון, ואז היה לי גם טסט ארוך ממש והכל הלך מושלם והוא לא העיר לי על שום דבר בכלל, והוא נחשב לטסטר ממש נחמד. אבל אתם חושבים שאין סיכוי שעברתי?

201002

New member
ברקס זה ברקס.

אולי אני טועה, אבל בד"כ הברקס אומר הכל. כל מקרה לגופו - יש כאלה שעוברים גם אם דפקו להם ברקס,אבל הסיכויים קלושים. סורי...

עידוק

New member
לא בטוח שנכשלת עדיין...

אני אל טסטר ולא מבין בענין, אבל טסט מאור לשקף את הנהיגה שלך. אם עברת בטסט ב20 צמתים, ובצומת אחד כמעט עברת בצהוב (לא באדום או משהו), אז לא חושב שצריכים להכשיל אותך. וגם אם כן-אז לא נורא.. בטסט הבא את תעברי...
עידו

למעלה