עשיתי זאת!!!!!!!!!!!!!!!!!

sarlior

New member
עשיתי זאת!!!!!!!!!!!!!!!!!

לצערי לא יכולה להראות תמונות אבל לאחר זמן רב שאני דוחה את העניין סידרתי סוף סוף את חדר הממ"ד שלי! החדר משמש חציו כחדר עבודה שלי וחציו למטרות אחסון ומכאן נובעת הבעיה, כל פעם הצטברו שם עוד ועוד דברים עד שנעשה בלתי אפשרי להסתובב שם ובטח לא לעבוד וליצור. מכאן קצרה היתה הדרך לסדרה ארוכה של דחיות. כל יום אמרתי "מחר אני חייבת לסדר" אבל בכל פעם מחדש זה נראה לי כפרוייקט גדול מדי ולא בא לי להתחיל בכלל... כמובן שככל שדחיתי, המצב בלך והחמיר.... עד שהגעתי לפורום הזה! הרגשתי איך המוטיבציה הולכת ומתעצמת עד אשר שלשום פשוט נכנסי לחדר והתחלתי להזיז דברים מפה לשם, לזרוק, לנקות ולאחסן כמו שצריך והיום....תענוג! אז תודה לכן, לכולכן על שאתן כאן, מעודדות וממריצות ותורמות לסדר וניקיון אצלי בבית! והטיפ שלי שלמדתי מכל הסיפור...פשוט לא לדחות! לקום ולעשות מעשה! הדחיות רק מחמירות את המצב בדרך כלל והפרוייקטים הופכים גדולים יותר ומאיימים יותר! אז פשות אין ברירה...רק לקום ולעשות!!!!!

טליW

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

נהדר. אני סידרתי היום את

קופסאת התכשיטים שלי. חלק עבר לבת שלי וחלק שהיה קרוע/בלוי נזרק.

אתיר

New member
קורות, בפעם הבאה.... תכשיטים בלויים

או קרועים לא זורקים מעבירים אלי..... מה שזבל לאחד אוצר לשני, וזה אוצר לי. אז תזכרי

אתיר, חבל של א ידעתי

היו כמה צמידי חוטים עם חרוזים (שפעם קילתי ממישהי שנסעה להודו) וצמיד מחרוזים שהתפרק ונשארו כמה חרוזים בודדים. עכשיו אין לי מה להעביר לך אבל אזכור בפעם הבאה. וזה נכון -מה שאנני צריכה יכול להיות מציאה עבור אחר.

M i k u s h

New member
כל הכבוד

צודקת אסור לדחות דברים. זה באמת רק מחמיר את המצב. כל הכבוד על העשייה עכשיו אני צריכה ללמוד גם לקום ולעשות....

sarlior

New member
תודה לכן!../images/Emo24.gif

אכן אין מנוס! לקום ולעשות! והיום אני הולכת לסדר עוד שתי פינות מציקות-ספריית מדפים שפלשה אליה מסה של ניירת וגם קערה לפירות בפינת האוכל שהפכה גם היא למגנט של ניירת ופליירים ושטויות...

למעלה