עשיתי היום שיעור 1

מימוזה21

New member
עשיתי היום שיעור 1

והיה נחמד. 45 דק' הוא לימד אותי תאורית על האוטו מה אומר כל דבר ואז אח"כ נהגתי. יחסית היה בסדר.

Reii

New member
כנראה

שזה היה שיעור כפול, במשך 45 דקות הוא הסביר , ובשאר הזמן היא נהגה.

aviGODFATHER

New member
לדעתי 45 דקות זה מוגזם...

לי הוא הסביר תוך 2-3 דקות ויצאנו לדרך... מה כבר אפשר להסביר ב-45 דקות??

samata

New member
המון

על המבנה של תיבת ההילוכים, על איך הקלאץ' עובד ומה הוא עושה בתכלס (ולא רק שאתה צריך אותו כדי להעביר הילוך), על פונקציות חשובות ברכב, על כיוון מראות והמושב ועוד מספיק דברים. לי המורה עשה בערך 20-25 דקות ראשונות בשיעור הראשון תאוריה - ורק את הרבע שעה האחרונה נהגתי בתכלס. תאמין לי שיותר טוב שהמורה עושה בשיעור הראשון תאוריה של הרכב - חשוב קודם להבין איך האוטו עובד ורק אז להפעיל אותו.

aviGODFATHER

New member
גם לי הוא הסביר את כל הדברים האלה

נורות, כיוון המושב והמראות, הקלאץ', ההילוכים, הגז, הבלם ועוד... אני לא חושב שצריך יותר מ-5 דקות כדי להסביר את זה (במקרה הגרוע 5 דקות). הרי גם ככה אלו דברים שבד"כ כבר יודעים על יבש (מהסתכלות על מישהו אחר בזמן שהוא נוהג, מלימוד התאוריה) וצריך ללמוד את זה על רטוב...

Reii

New member
../images/Emo45.gif

לי הוא הסביר בערך 5 דקות ואז נהגתי , אצל כל מורה זה זמן אחר ושיטת לימוד שונה.

מימוזה21

New member
בשעה 10:00 הוא התחיל ללמד אותי

על הרכב. איך נכנסים לרכב(מקדימה של הרכב ולא מאחורה!בשביל לראות את התנועה שבאה מולי) ואז מה יש בתוך הרכב(אני לומדת על אוטומט) כמו המחוגים שמולי,הברקס הגז,המנורות שנמצאות מולי(של מד לחץ השמן,מצבר וכו'),ועל תיבת ההילוכים-מה אומר כל דבר וכל זה עד שעה בערך 10:45 זה קצת מעייף אבל הכרחי מאוד! ואז התחלתי לנסוע. עד 11:30 בערך. וזהו. וכן,זה היה שיעור כפול ואני לומדת על אוטומט מכיוון שממש לא בא לי להתעסק עם הילוכים.ואני יודעת שגם בעתיד אני בכלל לא אגע באוטו על הילוכים. והמורה הוא סבבה לגמרי.

aviGODFATHER

New member
עכשיו זה בכלל הזוי..

45 דקות להסביר על אוטומט?? בלי שום קשר, שיהיה לך המון בהצלחה

מימוזה21

New member
זה לא רק האוטומט.

זה גם דברים מעבר לזה. אני אשמה שהוא מדבר לאט?וכל הסבר זה לפחות 5 דק'... נכון שזה הזוי אבל לפחות עבר...
זה מה שהוא הסביר לי: *איך נכנסים לאוטו *איך מכוונים את הכסא(קצת אידיוטי אבל הכרחי) *באיזה צורה שמים את רגל שמאל על הגז/והברקס(לא עד הסוף,אלא קצת מקופלת וכו')ולמה רק עם רגל ימים ולא עם 2 רגלים *איך אוחזים בהגה *מראות *קצת הסברים על המנוע *המחוגים נמצאים מולי.מה זה כל דבר. *על ההילוכים-P N R D 1 2(לא ידעתי ש1 ו2 זה לירידות חשבתי זה רק לנסיעת שטח) וזהו. ואז התחלתי לנסוע בשעה טובה. ויאללה שיעור הבא ביום ראשון....

MrJacKasS

New member
חחח מורה לא משהו

את רגל ימין שמים על הגז/ברקס, לא שמאל.

מימוזה21

New member
שמתי לב שטעיתי.לא היה לי

כוח לתקן. ואני יודעת שאת רגל ימין שמים על הגז/ברקס ורגל שמאל היא חופשיה. אני מקווה שכתבת בציניות.

shayred

New member
לי ביום שלישי היה שיעור ראשון ../images/Emo13.gif

והוא הסביר לי איזה 10 דקות על כל הדברים באוטו...כמו למשל 3 דברים ראשונים שעושים לפני הפעלת האוטו שהם:כיוון המושב...החגורה...והדבר האהוב על הנשים...מראות חח =]]..כיוון מראות.. ואז התחלתי לנהוג..הוא הוביל אותי למקום נטוש כאשר כמה כוסיות שעברו מימין ומשמאל סימנו את הדרך(חח פנה לעבר הכוסית מימין..משמאל וכו חח) במקום הנטוש לימד אותי את התחלת הנסיעה קלאץ וכו...ואז התחלנו לעשות סיבובים בעיר...עכשיו אני מחכה לשיעורר הבאא כבר ביום ראשון :)

סבא 18

New member
על אוטומט

איך את כלכך בטוחה שבעתיד לא בכלל לא תגעי באוטו על הילוכים?? לא חבל? הרי זה עולה טיפה יותר ובתכלס לא יעלה עד כדי כך מספר השיעורים\טסטים שהידני יעשה לך? אז למה להגביל סתם.. לא חבל?

מימוזה21

New member
כי המכוניות של ההורים שלי הם

על אוטומט. וההורים שלי משלמים על השיעורים. והם בעצמם אמרו לי שיותר עדיף לי על אוטומט!אני אפילו לא ביקשתי מהם שאני רוצה ללמוד על אוטומטי ולא על ידני. ולמי יש כוח להתעסק עם הילוכים? ואני בעצמי יודעת שאני לא אתקרב או אסע על הילוכים.

lsd600

New member
פרייאריתתת...

את מפספסת כיף גדול... נסיעה ברכב ידני זה ממש כיף ולא משעמם. אם תהנגי בחיים על אוטומט, לפחות את שיעורי הנהיגה תשאירי לידני כדי שתהיה לך אפשרות בעתיד לנהוג על זה...

למעלה