עשיתי היום ניסיון

אורי ז

New member
עשיתי היום ניסיון

נתתי למתכדר גרביל (אין עכברים באיזור שלי השבוע), היה מהמם בדרך כלל כדי שיוכל עכבר עלי לחסות את הטרריום לשעתיים שלוש ואילו את הגרביל תפש תוך פחות מ-10 דקות אפילו לא הספקתי לראות.

salingre

New member
אם גרבילים זה לא כ"כ יקר

אפילו עדיף לתת גרבילים-כמה שיותר ירגיש בטבע יותר טוב!

לדעתי זה גם לא ממש עניין של

כסף כי..כי הרבה יותר קל לקנת עכברים(יותר זול) כל פעם במקום גרבילים. אני גם לא חושב אם למתכדר משנה אם זה עכבר או גרביל. וגם יש מקומות שגרבילים ממש זולים

salingre

New member
רע ,

זה משנה מאווד לנחש, לכול מחרסם (עמה שהם קרובים) יש ריח שונה ל-ח-ל-ו-ט-י-ו!!! וזה מאוד משמעותי לנחש הריח!

salingre

New member
רע

זה מאוווווד משנה לנחש, לכול מחרסם (כמה שחלק הם קרובי משפחה) יש ריח שונה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן והריח מאוד משנה לנחש!

אם זה לא עניין של כסף אז למה אתה

מזכיר את זה שעכברים זולים מגרבילים? הוא כתב שלמתכדר שלו לוקח הרבה יותר זמן לאכול עכברים ממה שלוקח לו לאכול גרבילים. אני חושב שאם הוא יבדוק את הנושא עוד כמה פעמים, אז נוכל לדעת יותר טוב לגבי העדפותיו השונות.

כתבתי

"לא ממש עניין של כסף" כתבתי את זה אבל לא חשוב.. כתבתי כל אחד אחר מוציא כסף על דברים אחרים. אתה מוציא כסף על נחש מישהו אחר על טלויזיה...

ומה תעשה בעתיד..

שהמתכדר יגיע למעל מטר ויהיה עבה,תתן 8 גרבילים? תנסה להעביר לחולדות צעירות.. ואל תתן יותר גרבילים כי חבל על הכסף שלך.

salingre

New member
נווו באמת?!

אפשר לגדל גרבילים ולהרביע אותם כמו עכברים... מה חבל על הכסף פה?? וגם שמתכדר גדול הוא לא גדל יותר ככה שהוא לא צורך כמויות של גרבילים! וגם אפשר לשפשפ את הגרביל על חולדה והיא תקבל ריח דומה

אורי ז

New member
ממה שראיתי בחנות

גרביל בוגר הוא בגודל של חולדה, ואלי אתחיל לגדל גרבילים, הבנתי שהם מתרבים כמו עכברים, נכון שהם יקרים (15 ש"ח אחד פי 3 מעכבר), אין לי מושג כמה עולה חולדה.

הוא לא

יצטרך 8 גרבלים יספיקו לו 3-4 גדולים אני מאמין. מי אמר שגרביל יותר יקר מחולדה?

salingre

New member
רע, במקומות מסוימים

הם יותר יקרים, כמו שבמקומות מסויימים הם זולים כמו חולדה... אורי תתחיל לגדל וזהוא

כנראה שלא ראית חולדה..

חולדה בוגרת מגיעה לגודל של חתול בינוני. גרביל גדול במעט מהעכבר. עזוב התחכמויות אתה יודע שאני לא מדבר סתם.

למען האמת לא התבלבלתי כלל

חתול בן חודשיים וחולדה גדולה זה אותו גודל.. וזה ממש הרבה יותר גדול מגרבילים ועכברים

למעלה