עשיתי היום טסט

pinhas 4

New member
עשיתי היום טסט

דבר ראשון, איך אין עדיין תוצאות באתר ובטלפון? ורציתי לשאול אותכם, אם הטסטר נוגע לי בהגה זה נכשל אוטומטי? הוא אמר לי לפנות שמאלה ובכביש היו 3 נתיבים, אני הייתי בימני והתחלתי לאותת ולהסתכל במראה, ראיתי מכונית במקביל והתכוונתי לתת לה לעבור אולי טיפה סטיתי אבל לא יצאתי מהנתיב, התכוונתי לסטות אחרי הרכב ופתאום הבוחן מוזיז לי את ההגה ימינה קצת ואומר "אתה לא רואה שיש שם אוטו?" ואז אמרתי "ראיתי אותו" דבר ראשון, זה נכשל? דבר שני, הייתי צריך לענות לו?

nogag7

New member
../images/Emo40.gif אממ...

אני לא יודעת כלום בקשר לשאלות שלך אבל זה כל כך מעצבן הקטעים האלה! זה קורה לי גם בשיעורי נהיגה שאני באה לעשות משהו (כמו סטייה בשביל לתת לאוטו לעבור) ואז המורה דוחף את היד ועושה את זה שניה לפני ושואל למה לא זזתי.. אוייש למה הם חייבים להיות כאלה לחוצים?!
רר מקווה בשבילך שעברת.. ואם לא- לא נורא, באמת שזה לא סוף העולם!

רן88

New member
למה? כי לא בא להם על תאונות

עם כל הכבוד לשליטה שאת אולי חשה המורה/הטסטר חייב לוודא שכולם (אתם והאוטו השני) יצאו מהסיפור בשלום. בסופו של דבר האחריות היא עליהם ולא עליכם. גם במקרים שאולי את כן בסדר אבל ממש גבולית המורה לא יכול להרשות לעצמו לקחת את הסיכון, זה לא משחק מחשב. לפותח השרשור, אני מאמין שלא עברת את הטסט, מצטער. אם יש בעיית התעדכנות בטלפון ובאינטרנט הכי טוב זה לברר דרך המורה.

nogag7

New member
כן.. לא האשמתי את המורה.. אני יודעת

שהאחריות היא עליו פשוט קטעים כאלה זה מרגיז..

chiff4

New member
נכשלת.

לפי התיאור של האירוע שהיה לך בטסט עם הנגיעה בהגה על ידי הבוחן אני מעריך שנכשלת. הלוואי ואני טועה, מה עוד אני יכול להגיד לך - אבל אם נהיה ריאליים, הוא לא יעביר אותך.

talush2005

New member
../images/Emo10.gif גם לי זה קורה הרבה

אני לא יודעת אבל אני גם מאמינה שנכשלת. לעבור נתיבים שיש הרבהת נועה ורווח קטן כמו שתארת זה הדבר שהכי קשה לי לעשות ובגללו בעיקר אני עדיין לא מוגשת לטסט כי אני לא מציחה ללמוד את זה, אני נלחצת ממצב כזה ואז בדרך כלל מהלחץ עובר מהר ולא בזהירות והמורה בדרך כלל מזיז לי את ההגהל כיוון שלו ישר, אבל במקרה הזה הספצפי(יש הרבה מקרים שלא) אני מצדיקה אותם את המורה/הטסטר! זה מסוכן בשנייה אתה יכול להתנגש במכונית שעובתר כי הן גם עוברות ממש מהר וצריך לשים לב טוב טוב זה באמת עניין של חיים ומוות! לא נורא פעם הבאה, אתה רק יכולה להגיד תודה שהיה איתך מישהו שהציל אותך ואני לא צוחקת!

למעלה