עשיתי בדיקת NIPT

מסכימה עם כל מילה שלך

בהריון הראשון שלי עשיתי סקירה והרופא ראה שיש מוקד אקוגני בלב.. הוא אמר שבדרך כלל עושים מי שפיר כדי לשלול תסמונת דאון,בהתחלה מאוד נלחצתי.. אבל אחרי שקראתי על זה הבנתי שזה די שכיח.. המוקד נעלם לאחר מכן וב,ה נולד לי ילד בריא!!!אז הייתי רק בת 27 אני מניחה שהפעם יהיה יותר לחץ על דיקור מי שפיר.. אבל אם בע״ה לא תהיה סיבה, אני לא מתכוונת לסכן את ההריון הזה.. הוא מאוד יקר לי

שירהד1

Member
מנהל
מוקד אקוגני בלב הוא דבר נפוץ ביותר,

ואין אינדיקציה לבצע מי שפיר בשל כך. יש אינדיקציה לביצוע מי שפיר אם יש מספר מוקדים במספר מקומות. הרופא סתם הלחיץ בזמנו, וחבל. זה משהו שהוסבר לי מפורשות על- ידי מספר רופאים/ות בהריון האחרון עם מעיין (גם אצלה היה מוקד אקוגני אחד בלב).

רונית 294

New member
מדויק...

אגב בגיל 30 הסיכוי הוא 1:800 בערך.
יחד עם השקיפות הסיכוי שלי ירד ל 1:4500 בערך וזה ללא תוצאות בדיקות הדם שעשיתי אחרי. נמתין ונראה ונתפלל לטוב!!!
יש עוד המון לעבור. שיהיה לכולנו בהצלחה.
את כבר הצלחת :)

אני עשיתי מי שפיר

בהריון הקודם וזה לא כזה נורא אבל אז גם לא ידעתי שאני בקבוצת סיכון ללידה מוקדמת .. בהצלחה מקווה ב"ה שהתוצאות יהיו תקינות

טליה 205

New member
בדיקת nipt

הי רונית, שאלה קטנה- כמה בסוף יצאה הבדיקה לאחר כל ההחזרים? והאם בבדיקה נאמר לך גם מה מין העובר?

טליה 205

New member
בדיקת nipt

הי רונית, שאלה קטנה- כמה בסוף יצאה הבדיקה לאחר כל ההחזרים? והאם בבדיקה נאמר לך גם מה מין העובר?

למעלה