עשיתי את זה!

Yaniv-DC

New member
עשיתי את זה!

אז היום (שבת, בארץ ובארופה זה כבר מזמן ראשון) ניצלתי את יום החופש היחיד שלי בשבוע, וחוץ מזה שישנתי 13 שעות (שבוע קשה לאנשי תקשורת) עשיתי מעשה בל יעשה - לא פתחתי את הטלויזיה בשום שלב של היום. לא כשקמתי, לא בזמן האוכל (מנהג כזה לאכול מול הטלוויזיה), לא לבערב, וגם לא עכשיו לפני שאני הולך לישון. מומלץ לכל מי שיכול לקחת יום חופש אחד מהעולם...

מורןLA

New member
אולי זה בגלל הפיגוע....

אני כבר לא מצליחה להרדם, כבר לילה שלישי ועדיין לא ישנתי, נראה לי שאני חושבת יותר מדי על הפיגוע המצמרר.

Yaniv-DC

New member
מורני!

במסגרת עבודתי ראיתי תמונות זוועה שלא הוקרנו בטלוויזיה (האמריקאית), וכשבאתי הבייתה סחוט אחרי 13-15 שעות עבודה לא הייתי יכול לישון, אלא עוד טלוויזיה ועוד אינטרנט ועוד עידכון ומה אומרים הפרשנים האמריקאים ומה אלה הישראלים ו..... ודי. את יודעת מה עשיתי קצת קודם? עברתי על הפורום, מהדף הראשון בארכיון. מה היה שם, מה כתבנו שם, מה היה סגנון ההודעות. היתה לי דמעה בעין רק מהמחשבה על איך הכל השתנה. הקשבתי לרדיו בישראל, תחנה חביבה 99FM, שם כבר עברו לשדר "סופשבוע פרוע", ואין מה לעשות, החיים נמשכים וחייבים להמשיך. הקונגרס הקצה 40 מיליארד דולר לפינוי, ניקוי, חיטוי ובנייה מחדש של האזור, כי החיים נמשכים. חייבים להאחז לא ברע, לא במוזר, אלא בטוב. בזה שפנטום ניצל ובזה שיש עוד כמוהו. ואת זוכרת איך נשמעתי לפני שבוע... פסימי ומדוכא... אז עם כל הקושי, תני חיוך, לפחות אחד קטנטן (נורא מתאים לך חיוך שם בתמונה), וממני קחי אחד כזה
יניב.

למעלה