עשיתי את זה...

שטוטוז

New member
עשיתי את זה...

זוכרים את זה כמה זיינתי לכם את השכל על כך שאני בתולה ובלה בלה בלה.... המממ אז כבר לא שכבתי עם מישהו שאני מכירה רק שבוע וחצי.... לא יודעת מה ולמה אבל זה קרה ואני לא מרגישה ממש רע עם זה. מוזר היה לי רק שהרגשתי רק את רגע החדירה וטיפה כאב לי אבל לאחר מכן לא ממש הרגשתי שהוא היה בתוכי... הגיוני בכלל?

הכל הגיוני

פעם ראשונה, קצת הלם, קצת לא מבינה מה למה זה קורה דווקא עכשיו דווקא איתו, לא לגמרי שם, לא לגמרי ממוקדת. הגיוני מאוד. ותמשיכי להרגיש לא רע עם זה - כנראה שהרגע המתאים עבורך הגיע.

1נעמונת

New member
תשואות יקירה

ותמשיכי ככה, לאט לאט תגלי מה עושה לך טוב, ואיך את מרגישה הכיייי, ואל תתביישי לומר מה את רוצה.

ארטימיס

New member
יוווווו

חמודה דבר ראשון מזל טווווווובבבבבבב!!!!!!!
ברוכה הבאה לעולם הסקס
לעולם המדהים הזה!!
אני זוכרת כשאיבדתי את בתולי הייתי בטוחה איזה חצי שנה שאני עדיין בתולה. היה לי מוזר.. מאוד מוזר!
תהני מאמי ואל תרגישי רע!
בהצלחה!!

סיון 1 23

New member
מזל טוב!!!!!!!

גם אני לא בתולה טרייה... מלפני פחות משבוע!!! זה מאוד הגיוני גם אני לא לגמרי הרגשתי, ולכן לא הייתי בטוחה והכל... כי לא כאב ולא ירד דם.. אבל בסוף אני כן בטוחה... זה ככה מאוד בהתחלה... ותרגישי טוב עם זה! את זאת שבוחרת עם מי זה יהיה וכמה זמן תכירו, לא ה"אידיאל החברתי" ואם היה לך נוח ומתאים אנטי חושבת שזה טוב ונכון. ואני נורא שמחה ובטוחה שלא תתחרטי... (תזכרי - אסור להתחרט על כלום!)

שטוטוז

New member
../images/Emo13.gif

פשוט חברה שלי אמרה לי שיכול להיות שזאת לא הייתה חדירה מלאה... זה ייתכן?

למעלה