עשיתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!

עשיתי את זה!!!!!!!!!!!!!!!

אני ואמא שלי הלכנו לבי``ס (איזה שינוי) הרגשתי כמו אחרי החופש הגדול..(כשלא רואים את הבי``ס הרבה זמן..) הקיצר היא קדחה לי בשכל על הסתגלות בלה בלה בלה... הינהנתי בראשי ``כן מה שתגידי..`` היא חייכה ואמרה שאני צריכה להיפגש עם אם הפסיכולוגית של הבי``ס כדי שתעזור לי להיסתגל ``כי חבל לפספס ילדה כמוך`` (כן בטח...) אולי היא אמרה את זה כי היא חשבה שאני אשב עליה או משהו... או שפשוט הפרצוף שלי עשה את כל העבודה.. אתמול הייתי מצוברת כי לא ידעתי מה או את מי יביאו לי היום (יועצת, פסיכולוגית) בסוף היינו אני אמא ווהמנהלת ה***** קראתי את כל ההודעות אני מתחילה עוד 10 דקות.. כך ש................ אני רצצההההההההההההההההה..... but don`t worry i`ll be back אוהבת הפרה המכוערת המווווווווווווווווווווווווטציה!!!!!!!!!!!

אני בוכה מרוב אושר..

יו... אין לך מושג כמה שאני גאה בך.. אני פיזית בוכה כרגע.. אני כל כך כל כך כל כך חושבת שאת מקסימה, גיבורה ומדהימה.. את פשוט נהדרת. התמודדת עם בעיה ולא ברחת ממנה.. כל הכבוד לך!!!!! אני כל כך אוהבת אותך.. את מקסימה ילדונת. תשמרי על עצמך ותהיי גאה בעצמך!! ניב

יעלי......אני מסירה את הכובע לפנייך

מוווווטציה או לא (ואני חושבת שכולם יודעים מה דעתי בנושא) אבל עשית את זה!!!!!!!! והורדת את קצין המבחן מהגב. כל הכבוד! אני מסכימה עם המנהלת (או הפסיכולוגית?) בכל ליבי שחבל לפספס ילדה כמוך. את מקסימה, נהדרת, אמיצה, יפת נפש, ההרשימה עוד ארוכה. אז יכול להיות שאת מרגישה שזה סתם קדיחה בשכל, אבל שווה לי להגיד לך את זה כל פעם מחדש. ושוב. שוב. אני מקווה שתנצלי את הפגישות עם הפסיכולוגית לשיחה מעבר ל``היסתגלותך בבית הספר`` (מה זה אומר בדיוק?). ואני יודעת שאת יודעת שכולם יודעים.... ואת מבינה למה אני מתכוונת. נסי לפתוח ולהסביר מה הבעיה האמיתית. אולי תופתעי לטובה, מי יודע? אז אני מקווה שמעכשיו לא יהיו שיחות סתלבט בשעות הבוקר... בית הספר מחכה לך, יקירה. ומהר, כי את כבר מאחרת את ההסעה! אוהבת אותך וגאה בך יותר משתוכלי לדעת ממממוווווווייייה.

למעלה