עשיתי את זה!

Future Tal

New member
עשיתי את זה!

סוף סוף הצלחתי אחרי כל כך הרבה זמן! עשיתי WILD ! אי אפשר לומר שזה היה חוויה מרשימה כי זה היה בצלילות דיי נמוכה כי אני לא שולטת בשיטה, אבל משהו אחד מאוד הטריד אותי, אני מקווה שלמישהו יהיה פיתרון. כל הזמן נסתי לעשות את השיטה עם קול של שעון. זה לא עבד..לא הצלחתי להתרכז. אתמול נסתי עם רשימת השמע מהאמפי שלי, והפלי ופלא זה עבד! הבעיה היחידה שבחלום שמעתי את השירים (לפי הסדר גם אז זה בטוח שלא דמיינתי) ונסתי לדבר אם אנשים ובקושי שמעתי את עצמי או אותם... שמתי את המוסיקה דיי חזק כדי לא לשמוע קולות אחרים בזמן שאני נרדמת..יכול להיות שזו הסיבה? עזרו לי בבקשהT_T תודה

makron2

New member
יפה ומעניין.

"בעיה היחידה שבחלום שמעתי את השירים (לפי הסדר גם אז זה בטוח שלא דמיינתי)" - איך קיבלת את הצלילות בדיוק? האם זיהית משהו מוזר בסצנה? שמעת את המוזיקה בחלום וידעת שזה חלום בגלל המוזיקה? האם המוזיקה עדיין פעלה כשהתעוררת מהחלום על אותו שיר? למה התעוררת מהחלום? יכול להיות שזו הסיבה?תנסי להנמיך קצת,מה שנוח לך ואם השיטה הזו עובדת לך טוב אז כמובן להתמיד בה.

Future Tal

New member
תשובות

לא קיבלתי צלילות, בשיטת wild אתה כבר עם צלילות בהתחלה, זה שיטה שנכנסים לחלום מתוך עירנות=המוח ער,אתה רואה כשאתה נכנס לחלום. אתה לא צריך לקבל צלילות. כן המוסיקה פעלה על אותו השיר, אני יודעת ששומעים מהמציאות בחלומות זו תופעה ידועה, השאלה מה לעשות עם זה. למה התעוררתי?..זו פעם ראשונה שהצלחתי את השיטה..קשה להחזיק את זה ואני מניחה שזה גם קשור למוסיקה שלא נתנה לי להרגע מספיק.. בכל מקרה אני אנסה להנמיך, תודה^^

makron2

New member
היו לך סימנים מקדימים

לכך שאת עומדת להכנס לשיתוק? לצערי אין לי סימנים יותר וזה לפעמים מטעה. "זו פעם ראשונה שהצלחתי את השיטה.." - היו לך עוד וויילדים בשיטות אחרות? "בכל מקרה אני אנסה להנמיך" - אולי את יכולה להכין כמה שירים שקטים או פשוט להפסיק את הרשימה בערך בזמן שיהיה לך נוח. "קשור למוסיקה שלא נתנה לי להרגע מספיק.." - אפשר להחליף את המוזיקה ל 30 דקות של שקט ואז להקליט איזה צפצוף שיעיר אותך ותוכלי לחזור להרדם מבלי לזוז בכלל,הדבר יגביר את הסיכויים להצלחה. מתי שאפשר אני מעדיף לא לזוז לאחר התעוררות כדי לחוות מספר חצלולים ברצף.

Future Tal

New member
האמת היא שאני לא שמה לב

כשאני בשיתוק, כי אני פשוט לא זזה..יש לי את הרעידות האלה שכולם מדברים עליהם ואז זה הפסיק, ואז פשוט ראיתי את החדר למרות שהעיניים שלי היו סגורות, ואז "דחפתי" את עצמי לחלום, דיי קשה להסביר את זה. הרגשתי שאני שוקעת בתוך המיטה ואז פשוט קמתי, וזה היה כבר בתוך החלום. בקשר לשיטות- היה לי ווילד אחד ממש קצר לשניה, שראיתי שהסדינים של המיטה שלי שונים פתאום ואז ישר התעוררתי, זה היה שנסתי להתרכז בתיקתוקי שעון..לא הצלחתי לחזור על זה שוב.. ובקשר ללא לזוז אחרי התעוררות, זה מצליח לי טוב ל MILD..ב-WILD אני פשוט נרדמת ומאבדת את זה.. ותודה, אני אנסה להשתיק את המוסיקה או להחליף אותה, היום אני אנסה גם את השיטה של לא לזוז אחרי התעוררות שוב..

makron2

New member
תודה...

"דיי קשה להסביר את זה" - אולי לאנשים שלא חוו את זה
,ראית את החלום נבנה משלב-0? כמה זמן את מעריכה נמשך החצלול?

Future Tal

New member
כן,

בהתחלה אתה רואה רק תמונה בראש. אחר כך זה מתחיל להיות מציאותי עד שאתה מבין שאתה רואה עם עיניים סגורות. כל מה שנשאר אחר כך זה להכנס עם הגוף ו-וואלה חלום צלול. כמה זמן..זה היה על 2 שירים אז בערך 6 דקות..אבל זה לא היה וילד אחד..היה לי כמה התעוררויות כוזבות באמצע ככה שהוא התחלק ל3 חלקים.

silverhawk

New member
זה מתקשר לדיון שהיה לנו בדיוק לפני שבוע

אז עכשיו באמת לא ברור לי איך הניסוי ההוא הגיע לתוצאות אליהן הוא הגיע. מעניין.

makron2

New member
ייתכן וזו דוגמא לכך שמסוגלים לשמוע

ולהבין את האותות בחלום צלול,אך יחד עם זאת כמו שהיא ציינה כנראה הדבר גרם להפרעה או להתעוררות. פה מדובר על מצב שונה משימוש בנובה דרימר(אם זו הכוונה),למיטב הבנתי היא לא פענחה את הסימן בחלום רגיל והסיקה מכך שמדובר בחלום,יש לי עוד הנחה אבל את זה נשמור למחר כנראה.

silverhawk

New member
השאלה שבה דנו הייתה האם החושים פעילים בזמן

החלום, בלי קשר לפירוש האותות כמגיעים מבחוץ או לא. המחקר שאותו ציטטת נדמה היה כמגיע למסקנה שלילית בשאלה הזו, בניגוד לתפיסה הרווחת. התופעה שאותה היא תיארה (וזו גם התופעה אותה אני מכיר) מרמזת על ההפך. מה ההנחה השניה?

makron2

New member
אני חושב

שציינתי שהאדם מסוגל לשמוע באופן פיזי בסף ווליום מסויים אך שוב,מעל הסף=התעוררות/הפרעה ומתחת הסף=התעלמות/הטמעה של האותות. אני אישית התייחסתי יותר לאפשרות של החולם להשתמש באותות חיצוניים כדי לקבל צלילות.(נובה דרימר וכו) אכן בציטוטים של המכון לחקר חלומות צלולים מצויין שהחולמים מדווחים על כך שהם אינם מודעים למתרחש מסביבם ולכן הם מסיקים שהם ישנים. ההנחה השנייה תבוא כנראה היום יותר מאוחר,אני לא רוצה להשפיע.

silverhawk

New member
כל הכבוד!

כמה זמן ניסית עד שהצלחת? וכן, נראה לי הגיוני בהחלט שהמוזיקה הייתה הסיבה. אני חושב שנתת את הפתרון בעצמך - להחליש אותה קצת (או שכמו שמקרון הציע, לשים אותה לזמן מוגבל. מקסימום תחדשי אם עדיין לא נרדמת).

Future Tal

New member
תודה^^

בעיקרון אני מנסה פעם בה- כבר במשך שנתיים. אבל החודש החלטתי לא לוותר ולעשות כל יום כי זו השיטה הכי בטוחה להצלחה של 100%. אז במשך שבועיים עשיתי ניסויים ושיטות שונות והצלחתי^^ עדיין יש עוד כל מני ניסויים. למשל היום - עם מוסיקה, בלי לקום מהמיטה.

silverhawk

New member
נו, ההתמדה משתלמת!

נשמח לשמוע חוויות מהנסיונות שלך, על מנת שגם אחרים יוכלו ללמוד מהם.

Future Tal

New member
חח תודה

טיפ לעתיד......לא לשמוע שירים של סירטי אימה-_- זה עשה לי טראומות הלילה..

makron2

New member
שאלה..

הלילה הצלחת לבצע וויילד? האם הלילה שמעת את המוזיקה בחלומות הרגילים שלך?אם כן למה לא הצלחת להסיק מהמוזיקה שמדובר בחלום?

Future Tal

New member
האמת היא

שלפני כמה פוסטים מישהו פירסם סרטון על WILD ומאז יש לי טראומות ואני מפחדת להרדם ואני מוותרת באמצע-_- מנסה להתגבר על זה.

makron2

New member
הסרטון היה דיי נחמד

אבל לא היה בו שום דבר מפחיד. יש לפעמים תופעות בוויילד אך לרוב הן חולפות לאחר מספר פעמים.

Future Tal

New member
אני לא יודעת,

ביום זה לא מפחיד אותי ולא אכפת לי מהתופעות אבל משום מה באמצע הלילה אני מתחילה לפחד..אני מנסה לעשות את זה בחמש וחצי ככה שמתחיל כבר אור.. והכל רק בגלל הסרט הזה!

Future Tal

New member
יש לי שאלה

אני לא מצליחה להרגע עכשיו אחרי הסרט הזה...אני פשוט נלחצת כל פעם אפילו אם אני רק חושבת על השיטה הזאת..שזה מאוד עצוב עד שהצלחתי. אני יודעת שלא אמורים לשתות משקאות חריפים לפני כי זה מפריעה לחלימה צלולה. אבל אולי זה יעזור לי להרגע מאט? מה אתם חושבים?

למעלה