עשיתי את זה

GALI02

New member
עשיתי את זה

התקשרתי אליו. דיברנו שעה וחצי. ואני מרגישה הקלה. מרגישה כאילו סופסוף אני יכולה לפתוח דף חדש. ולא אנחנו לא חוזרים. יש לו חברה כבר 8 חודשים. הם הכירו חודש לפני שנפגשתי איתו שנה שעברה בית קפה ביומהולדת שלי. אותה פגישה גורלית שבה הייתי אמורה להסביר לו למה נפרדתי ממנו אבל לא עשיתי את זה. והוא אמר לי שחבל כי הוא יכול להגיד בוודאות שאם הייתי מספרת לו אז היינו ביחד ודברים היו לגמרי אחרת. הוא גם אמר לי שהוא אוהב את חברה שלו ועכשיו הוא מבין שבעצם הוא לא עשה שום דבר לא בסדר ואמרתי לו שהוא צודק ורק בשנה האחרונה הבנתי שבעצם זה נורמלי להגיד למישהו אני אוהב אותך גם אחרי פגישה אחת וגם אחרי דקה אחת. אני חושבת שהוא הרגיש בקול שלי שבכיתי(כי באמצע השיחה היה לו טלפון אז הוא חזר אליי אחרי איזה דקה ולא יכולתי להתאפק. איזה מטומטמת אני. כמה אני עוד יפסיד בחיים שלי בגלל הסגירות והחוסר בטחון הזה? למה כל כך היה לי קשה להאמין שמישהו מסוגל לאהוב אותי ככה? אני ישבתי וקראתי את כל המכתבים שהוא כתב לי ופשוט פרצתי בבכי. איך נתתי לו ללכת ככה? איך עשיתי דבר כזה ולא לו- לעצמי!!!!!!!!!!!!! סיימנו את השיחה בזה שאיחלתי לו מבל הלב המון אושר ושאני מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן והוא אמר לי שהוא היה רוצה שנישאר בקשר ואולי אפילו ניפגש מתישהו כי יוצא לו להיות הרבה באיזור שלי בגלל חברה שלו. ואני אמרתי לו שאני אשמח ושאני לא הייתי רוצה שהוא ייעלם לי ושאני מקווה שהשיחה הבאה שלנו לא תהיה בעוד שנה(הפכנו את זה להרגל לדבר פעם בשנה...) וזהו- מקודם בכיתי המון פשוט לא יכולתי להשתלט על הדמעות. אבל עכשיו כבר לא וכל מה שנשאר זאת הקלה עצומה. אני את שלי עשיתי ולשם שינוי אמרתי בדיוק מה שאני חושבת בלי מסיכות ובלי לייפות. וטוב לי עכשיו יותר משרע לי.

ליאור 30

New member
כל הכבוד לך גילי

את רואה שזה לא כל כך נורא כמו שחשבת ויותר מזה נראה לי שאתם הולכים להפוך עכשיו לידידים הכי טובים אולי אז בהצלחה לך גילי אני גאה בך ליאור

@@

New member
גילגול קבלי ../images/Emo25.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך וגם קצת עצובה. נתחיל מהטוב, את רואה איזה הקלה, איזה אבן גדולה ירדה לך מהלב, עכשיו את בלי ספקות ומחשבות. הצד הפחות טוב בסיפור הזה, שהוא תפוס, יש לו חברה. מתוקה אל תתעצבי, מפה תפיקי הרבה לקחים, ותשדלי להיות עם יותר בטחון עצמי, כי ליבו נתון לאחרת, אבל אל תתדאגי הבחור שלך עוד יגיע, את צריכה לעזור לעצמך להגיע לזה. קבלי חיבוקקקקקק ענקקקקקקקקק אוהבת

mariana

New member
קולולולולולולולו../images/Emo2.gif

עכשיו גילי תגידי לי ת´אמת. נכון ירד לך אבן של טון מהלב? את רואה אני וריקי יש לנו נסיון בדברים כאלה. אני ממש מאושרת בשבילך שהיה לך את האומץ להיתקשר אליו, זה מה שמראה ששום דבר לא יעמוד בפני הרצון. אני בטוחה שעכשיו כן תישארו ידידים ואפילו תרדי מהקטע שיכול אולי להיות משהו ביניכם בעתיד, וחוץ מזה תזכרי שלא בוכים על החלב שנישפך, אם אלוהים לא רוצה שתיהיו ביחד כנראה ששם מחכה לך מישהו הרבה יותר טוב ממנו. שוב כל הכבוד לך אוהבת

ronen1981

New member
שמח לשמוע...

שלפחות הורדת את זה מהלב ועכשיו תוכלי להיות פנויה רגשית להכיר בחור אחר. ואני לא חושב שאת צריכה להאשים עצמך אז תפסיקי מיד את שומעת!!!! הקשר ממילא לא היה יוצא לפועל כי הוא עבר לגור רחוק ובזמנו לפחות זה לא נראה לך אז חלאס אל תיהי עצובה על משהו שלא היה אמור לקראת. לכל דבר יש תזמן והעיתוי שלו ובמקרה במדובר זה לא היה הזמן או העיתוי.

למעלה