עשיתי את זה

kinley

New member
עשיתי את זה../images/Emo8.gif

בסוף קמתי והלכתי. באמצע פרויקט שהיה תלוי בעיקר בי, קמתי והלכתי. בלי שום סנימנטים. פשוט סוג של אמירה: "די נמאסתם" זהו אני כבר לא למכירה. אני לא אהיה מוכנה לעבוד בתנאים שכאלה בהתייחסות שכזו. ועשיתי את זה.

kinley

New member
ועשיתי גם את זה ../images/Emo8.gif

מצאתי מקום. אחר.טוב יותר-קח לפחות חשבתי. ואפילו הסכמתי לרדת בתנאי עבודה כדי להתקבל לאותו מקום. אבל........

kinley

New member
אבל../images/Emo122.gif

אחרי פחות מחודשיים יש לי תחושות קשות. סביבת עבודה מנוכרת מתנשאת ביקורתית ביותר רודה ופשוט לא נעימה.

kinley

New member
ואז עולה השאלה../images/Emo35.gif

שאני שואלת את עצמי כל בוקר.... היתכן וזו אני!? איך אני יכולה להיות בטוחה שהתחושות הללו אינן סוביקטיביות בלבד או שאכן הן אוביקטיביות לחלוטין!? מה יכול להוות referance!? מה צריכה להיות נקודת היחוס שלי!?

kinley

New member
ואת זה אני שואלת

על רקע אפשריות תעסוקה נוספות : מענינות יותר וריוחיות יותר. האם יתכן ומעבר מקום עבודה לא יפתור את הבעיה היות ומדובר בבעיה ממקום עמוק ויסודי יותר של רגישות יתר ליחס עובד מעביד!? איך יודעים???

שאלה של אופק

אני חושב שעכשיו ניסחת שאלה שיכולה לתת לך קצה חוט רציני. השאלה היא על איזה טווח זמן את מסתכלת. ריווחיות בטווח זמן קצר היא השאלה מה המשכורת ומהם התנאים אבל ריווחיות בטווח זמן ארוך נמדדת, לדעתי, האם את מביאה לידי ביטוי את עצמך באופן מיטבי. אם את לומדת לזהות דפוסי הישרדות, פעולות אוטומטיות אותן את מבצעת ללא שיקול ותשומת לב, אז כל יום שאת מפוגגת משהו כזה מקדם אותך בכמה צעדים. בנוסף לכך כל עבודה שבה יש לך פוטנציאל ללמוד על עצמך - ללמוד על דרכי התקשורת שלך, על החשיבה האסטרטגית שלך, על אופן שיתוף הפעולה שלך וכו' וכו' - כך את צומחת ומתפתחת. לאורך זמן תאספי מספיק ניסיון ולמידה שמתוכם תכירי מי את באמת, תוכלי לפעול באופן נחוש יותר למימוש מלא הכוחות. הכל עניין של התייחסות למצבי קושי - האם את מזהה שם הזדמנות או לא. בדקי איזה מאמר מדבר אל ליבך - מאמרים ובהצלחה אמיר דרור

אני מכירה מישהי

שהחליפה מקומות עבודה כל מספר חודשים במשך תקופה ארוכה. איכשהו, כאילו במקרה, היא היתה מגיעה שוב ושוב למקום עבודה חדשה ומגלה ששוב הגיעה למקום שיש בו בוסית חזקה ושתלטנית, שגורמת לה להרגיש מושפלת וחסרת ערך. זה קרה מספיק פעמים, בשביל שהיא תבחין שזה דפוס שמאפיין את חיי העבודה שלה, והתחילה לשאול את עצמה מה קורה כאן? הרי הגיונית, סטטיסטית, לא יכול להיות שבכל מקום עבודה בארץ יושבת בוסית שתלטנית. אז איך זה שהיא מושכת לתוך חייה כל הזמן התנסויות מאותו סוג? בסופו של דבר היא הבינה שבכל הפעמים היא קמה ועזבה את העבודה, ולא טיפלה בנושא הזה עם עצמה. היא לא ביררה אותו לעומק, וההתנסויות חזרו שוב. בפעם האחרונה היא החליטה להתעמק בנושא. היא התחילה לשאול את עצמה שאלות, ולחפש תשובות. היא החליטה לחקור את הדפוס הזה וניתחה עם עצמה את התנסויות העבר וההווה. והיא התחילה לראות את המנהלת הנוכחית שהיתה לה באור שונה - כדרך שלה ללמוד משהו על עצמה. בסופו של דבר, מתוך מקום שונה לחלוטין מהפעמים הקודמות, היא התעמתה עם המנהלת שלה ולא עזבה את העבודה מיד. במקום העבודה שהגיעה אליו לאחר מכן, זו הפעם הראשונה בחייה שמצאה מנהלים מקסימים, תומכים ומפרגנים.

mikkseria

New member
מקום עבודה

ליעל שלום עוקבת אחרי כתיבתך בפורום להדליק את האור בעבודה. מאד אוהבת את דקויות ההבחנה שלך והמינוחים המדויקים והלא מוותרים,להתבוננות פנימה. מדייקת את הסיטואציה -ומאפשרת התבוננות מפרספקטיבה אחרת. היכלת שלנו לא לוותר לאחר-משמעה אמונה ביכלת הרגשית שלו לפגוש את עצמו. וכבר אמר חכם שאיני זוכרת את שמו. "המלחמות הגדולות ביותר מתרחשות בנבכי נשמתנו-שום דבר לא באמת קורה בחוץ" לא בטוחה שדייקתי את זה כישורי חיים מאמנת אישית הוליסטית

תודה לך mikkseria

מסכימה מאוד שהרבה ממה שקורה לנו מקורו פנימי. גם כשהמקור הוא חיצוני, יש בידינו לבחור כיצד להגיב אליו.

kinley

New member
ואוווההההההההההההוווווווווו........

ממש נהנתי לקרוא אותך. זה בדיוק הענין שאני חוששת מדפוס התנהגות שכזה. אומנם זה בסך הכול מקום העבודה השני בחיי....ונורא קשה לי להחליט האם זו אני או סביבת העבודה. מחברים שאני מתייעצת איתם ומאמינה באוביקטיביות שלהם נוצר לי הרושם שאכן נקלעתי למקום עבודה בעיתי במיוחד.

kinley

New member
כפי שציינתי כבר קודם,

במקביל עומד על הפרק מס' הצעותעבודה ממקומות שונים בתחומים שונים....

kinley

New member
והמפתיע......

והמפתיע שפנו אלי מבלי שיזמתי פניה , כך שאני ממש מבולבלת כרגע.....האם לנסות בכלל להגיע לראיונות !? האם להחליט לעזוב!? לא יודעת.

למעלה