עשיתי את זה!!!

מיקיס

New member
עשיתי את זה!!! ../images/Emo207.gif

אתמול נפרדתי מהאדם שנאחזתי בו כבקמע... הכרתי אותי לפני שבע שנים וחצי...הייתי ילדה, בעלת דימוי עצמי הכי נמוך שיש, שמנה מאוד ותמימה...שנאתי כל כך את עצמי...ולמה? כי הייתי שמנה... והוא - מבוגר, נערץ, מוכר, מלא ביטחון ו...נשוי. בכלל לא חשבתי שהוא ישתין לכיוון שלי.... זה התחיל מידידות, כל כך הייתי מסוחררת שהוא בכלל היה קשוב אלי ומצא זמן לאחת כמוני...סיפרתי לו כמה רע לי עם עצמי, עם המשקל שלי, עם הצןרה שלי, עם הגוף שלי, עם המשפחה שלי שמתביישת בי......... בדיעבד, הוא ניצל את תמימותי ואת החולשה שלי באותה העת... הוא "תמך" בי רגשית, ועודד אותי לעשות דיאטה בשבילי. פתאום הרגשתי שיש בנאדם שלא סולד ממני ומגופי השמן ( כך הרגשתי באותם ימים ), החמיא לי וליטף לי את האגו...אוי, כל כך הייתי זקוקה לתשומת לב........כל כך רוצה להיות רזה....והוא היה שם... זה הפך לסרט מטורף והזוי, והגעתי למצבים הרסניים שבחיים לא תיארתי לעצמי שאקלע אליהם...ותמיד אמרתי לעצמי, שמזל שאלוהים שלח אותו אלי,אחרת הייתי שוקלת היום 243 ק"ג... ירדתי המון במשקל, ועם המהפךהחיצוני כל החיים שלי התהפכו - לטוב ובעיקר לרע... אלפי מחזרים - אך אני תקועה וחסומה בקשר שלא יכול להוביל לשום מקום , ומפחדת כל כך לעזוב. חיה בשקר...משקרת לכולם, ובעיקר לעצמי......................... רוצה לעזוב, אך הוא מפעיל עלי מניפולציות רגשיות, יודעת שזה לא מוסרי ושזה לא בסדר, ונכנסת לסרטים, חיה חיים של מישהי חרת. לא שלי, ובטח לא את החיים שרציתי לחיות... שבע שנים וחצי לקח לי להגיע להחלטה הזו, אבל אתמול עשיתי את זה! הגיע הזמן להפסיק להרוס לעצמי את החיים... לוקחת אחריות מלאה, ולא מאשימה אף אחד חוץ מאת עצמי... מקווה לשקם ולהשתקם. חזקה מאי פעם.....................................................ומקווה מאוד שזה לא זמני!

solee

New member
מקווה שתמצאי ../images/Emo23.gif אמיתית בקרוב.

קבלי חיבוקים :

אור12186

New member
מתוקה אני גאה בך!!!!!!!!!

קודם כל את לא צריכה גבר נשוי... את צריכה גבר שהוא שלך בלבד לא של מישהי אחרת גם... ודבר שלי אין לך מה לעשות עם מישהו שרק ניצל אותך... ושיחק בך וברגשות שלך... אני מחזיקה ממך על הרצון והאומץ!!! כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!! ואם את כבר הגעת לזה אין לך מה לחזור אחורה... שיגיד מה שבא לו עליך זה כבר לא עובד! אני מדברת מניסיון... גם אני יצאתי עם מישהו 5 חודשים ואהבתי אותו כמו תחיים שלי, בסוף גיליתי שהוא נשוי עם 2 ילדים... הבום של החיים שלי קיבלתי... אבל התאפסתי מהר מאוד... נקמתי אחלה נקמה... ויצאתי מזה כמו גדולה וכמה שהוא בכה אחר כך כבר לא עזר לו... את חייבת להיות חזקה ולעמוד על המילה שלך! אני מאחלת לך המון בהצלחה עם המסלול חיים החדש!

שמחה בשבילך../images/Emo24.gif

בהצלחה בדרך החדשה. כל מה שעשית עשית בזכות עצמך ובשביל עצמך ולא בזכות אף אחד אחר כל הכבוד על ההחלטה האמיצה

אני סומכת עלייך שתשתקמי

מגיע לך גבר שיהיה רק שלך, כל הכבוד. שמחה שהבנת שהחיים האלה לא מגיעים לך ושראוי לך משהו טוב יותר.

כל הכבוד לך

אין ספק שעברת דרך ארוכה והבנת שמגיע לך יותר ואת לא צריכה להתפשר את מודעת לזה שזה קשר לא בריא והרסני ושהוא לא עשה לך טוב ואזרת תאומץ לעזוב ולהמשיך הלאה עברת דרך ארוכה ואין לי ספק שעוד תמצאי את אהבת חייך מישהו שיאהב אותך באמת ולא יפעיל עליך מניפולציות כדי שתשארי איתו ותאמיני לי שלא בזכותו הצלחת לרדת במשקל.. כל הקרדיט שייך לך הוא אולי נתן לך תעידוד ותדחיפה אבל הכל עבודה שלך בהצלחה ותמשיכי להתקדם

אני כבר כמה ימים בהלם מהודעתיך

מהכנות ומהפתיחות. אין לי מילים רבות מדי, אני רק יודעת שעשית צעד ענק למען עצמך. מקווה שלא תתפשרי יותר לעולם. ליאור.

מיקיס

New member
לא רק את בהלם

כל החברים שלי בהלם, אני בהלם ובעיקר הוא.............. הכנות והפתיחות נובעות מהטיפול שהתחלתי, וכחלק מההחלטה שלי להפסיק לשקר לעצמי. תראי, היום אני בנאדם אחר... את זה שאני נראית טוב היום אני זוקפת לזכותו - כאילו הוא הציל אותי. כשהכרנו הייתי נורא שמנה והרגשתי כל כך מסכנה. נמאס לי לרחם על עצמי. הגיע הזמן להמשיך הלאה... תודה יקירתי, ובהזדמנות זו, אני גם מברכת אותך על סיום הלימודים. חיזקי ואימצי. מיקי

למעלה