עשיתי את זה!

פ א ז ל

New member
עשיתי את זה! ../images/Emo13.gif

סוף סוף אזרתי אומץ וקניתי את הפאזלים שרציתי כבר הרבה זמן..... אני עושה פאזלים כבר המון שנים עשיתי עשרות פאזלים (יותר ממאה בוודאות) והחלטתי ללכת הפעם בגדול.... לפני הרבה שנים היה פאזל של בריאת העולם ב-12000 חלקים שהתאהבתי בו שנים לא הצלחתי להשיג אותו, אבל לשמחתי CLEMENTONI הוציאו אותו מחדש בגרסת 13200 . ביקשתי מ-P&M בסנטר שיזמינו לי אותו, עברו כמה חודשים והוא הגיע! בינתיים התאהבתי בפאזל האסטרולוגיה 9000 חלקים והחלטתי שהוא יהיה מחליף ראוי אם אני לא אשיג את בריאת האדם. בגלל שהיה מבצע של פאזל שני בחצי מחיר, ובגלל שאני קצת משוגעת בנושא פאזלים קניתי את שניהם! בנוסף קיבלתי החלטה למכור את אוסף הפאזלים שלי למעשה כבר מכרתי די הרבה אבל נשארו עוד כמה... בכל זאת אין לי מקום בבית לכל הפאזלים. אני אעלה תמונות של הפאזלים שלי בהזדמנות אחרת חג שמח לכולם

מממאיה35

New member
וואי כל הכבוד!

אני מתה על פאזלים גדולים, אלא שקודם כל צריך להחליף את הדירה הקטנה שלי ע"מ שאוכל לבנות אותם.. אז בנתיים מתאפקת.. ברור לי שבמסגרת הבית שאבנה לי, אקים חדר מיוחד לפאזלים
ומהזתומרת למכור את האוסף? את מוכרת אותם כשהם עשויים או מפורקים? תעלי פאזלים למכירה, נראה מה השלל..

פ א ז ל

New member
אני אעלה בקרוב

אני מוכרת אותם מורכבים ומפרקת בעת המכירה כדי לודא שיש את כל החלקים

פ א ז ל

New member
בריאת האדם - קלמנטוני 2006

רציתי לשבח את קלמנטוני על האיכות של הפאזל אני אוהבת את החברה הזו בעיקר בגלל שהם כל הזמן משפרים את המוצרים שלהם הפאזל (13200) מגיע בשש שקיות נפרדות שמסומנות באותיות מ-A ועד F כל שקית היא איזור אחר בפאזל כך שלמעשה מרכיבים שישה פאזלים של 2200 חלקים שלא לדבר על היתרון של לקחת את כל הסיפור הזה למסגור אח"כ החלקים קשים למגע והצבעים מצויינים פשוט תענוג!

מממאיה35

New member
אם ככה

שישה פאזלים של 2200 זה לא כ"כ קשה, לא?
תעלי תמונות של ההרכבה בדרך..

123נעמי

New member
כל הכבוד לסבלנות../images/Emo45.gif

איך את באמת מסתדרת עם כאלו פאזלים גדולים מבחינת מקום? גם אותי מענינים הפאזלים שאת מוכרת תני לנו פרטים ושתפי אותנו בעיניין

למעלה