עשיתי את המבחן

עשיתי את המבחן

רק עכשיו שוטטתי בקישורי הפורום וראיתי את המבחן לנדודי שינה. בלי להתעצל הפשלתי שרוולים, פתחתי את המילון האנגלי עברי לצד המבחן (בלעדיו אין סיכוי שהייתי יכולה לענות על המבחן כמו שצריך) והתוצאות מפתיעות: מתברר שיש לי סימפטומים של הפרעות נשימה (לפי מה שהבנתי מהאנגלית העילגת שלי) בלילה. מוזר, אף פעם לא העירו לי שאני נוחרת או משהו כזה ואף פעם לא הרגשתי במשהו חריג כזה. חשבתי בהתחלה שאולי לא עניתי נכון על השאלון אבל אותה תוצאה יצאה לי גם בפעם השניה שעניתי. חוץ מזה התוצאה היתה גם סימפטומים של נדודי שינה. יש במבחן כמה שאלות לגבי תחושות מתח ברגליים או כאבים ברגליים. אני מרגישה אותם באמת לפעמים במשך היום, אבל אף פעם לא חשבתי שזה קשור לנדודי השינה (אני יותר מייחסת את הכאבי ראש לנדודי שינה). מבחן מאוד מעניין וגם שיפר לי קצת את האנגלית. :)

מוזר שלא ייחסת את הכאבים ברגליים

תמיד כשאני עייפה מחוסר שינה או שינה לא ממש טובה, הרגליים עושות לי בעיות, אם זה כאב או אם זו חולשה. לפעמים הנדודים שלי ממש מוגזמים והחולשה רצינית. גם לי לא נראה שאני נוחרת:) שמחה שענית על השאלון. אני אישית חושבת שלפני שנה ושנתיים היו לי יותר בעיות מבחינת הנשימה כי סבלתי רבות מסינוסיטיס. השאלון הזה קצת בעייתי כי הדברים לא קורים לי כל היום אז היה טוב אם השאלון היה לפי סקאלה כאשר 5 זה תמיד ו1 זה בכלל לא או משהו כזה. אבל:) בכל מקרה יש לי סימפטומים מובהקים של הפרעות שינה... את מוזמנת להיות בין הראשונים שעונים על הסקר:)

תודה כבר עניתי :)

ולגבי המבחן, באמת שכחתי לציין שהיו שאלות שאם התשובה עליהן היתה פתוחה הייתי עונה ב"לפעמים". כלומר דברים שקורים לי לפעמים אבל לא תמיד. בכל זאת סימנתי אותם כ"כן" כי לא היתה אופציה אחרת...

למעלה