עשינו קיר במחנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עשינו קיר במחנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן כן השמינסטים של השנים האחרונות היו מעפנים ולא עשו קיר ואנחנו רצינו להחזיר עטרה ליושנה ולכן צבענו קיר באחד מחדרי הפעולות אתם מוזמנים להסתכל אבל לא לגעת.... את כל התלונות שלכם ניתן להפנות במכתב לכתובת הבאה.... pahhazevel.yahoo.com אני לא מבטיח להגיב על הכל

או שאתה טיפש

טיפש והתבלבלת בתמונה ומתכונן לצבא ע"י המצאת תירוצים טיפשיים לטעויות שלך כמו: לא התבלבתי בדרך אני פשוט בודק את העירנות וצומת הלב של האחרים, או: לא התיבשתי פשוט רציתי לדעת כמה זמן לוקח לפנות פצוע משטח האימונים, או: אני לא טיפש אני רוצה לתת גם לאנשים אחרים הזדמנות לדבר.... או: אני לא באמת עובר על החוק רק רציתי שיענישו אותי כדי שכל השאר יראו כמה לא כדאי לעבור על החוק....

גלי234

New member
לליה

את חתיכת בן אדם הזוי... אני מריחה פה תחרות? בואו נעשה שלום ונהיה שנטיפיסטיםי מחבקי עצים מסניפי טבק משקיות של יוטה שבאה בשקיות של טבק... באמת שאני לא כזאת מוזרה... זה מהטבק... של היוטה!באמת...

לליה צעירה שכמותך.....

דבר ראש!ן שכחת את המשפט הנפ!ץ ב*!תר שה!א : אנ* לא נפלת* אנ* רק ב!דק את האדמה מקר!ב.. א!.... אנ* לא אחר!ן אנ* פש!ט ר!צה לרא!ת א*ך הנ!ףף נראה מאח!רה.... !לא לל*ה התמ!נה לא ה**תה טע!ת ה*א באמת נ!עדה להרא!ת על רצ*נ!ת !עכש*! את ה!פכת את ה*!צר!ת !זה לא ב@דר....

עדי.....

אני מכירה את המשפטים האלה פשוט ניסיתי להיות יצירתית.... קצת שונה ומיוחדת, לא רציתי להיות צפויה ומשעממת...... ודי עם הכתב המעצבן, לקח לי איזה 10 דקות לקרוא את ההודעה שלך....

Mה את הMשPט הש!_* א!_* הMצאת*...

*רMא*ת ב!א! כ!ל!_! !_כת!ב בכתב כזה זה MMש !_חמד. זה כM! כתב סתר*ם שב0!ף 7ק א!_ח!_! !_ב*ן א!ת!..... למי שלא הבין !_- הפירוש של זה הוא נ

אהההה!!!

איזה טירוף עדי, אני לא בטוחה שהבנתי מה שקראתי ועל חצי מהמילים ויתרתי ודילגתי... הקץ לכתב הMעצבן! (נכון את המשפט השני באמת לא המצאתי, אבל לא התיימרתי להמציא אותו פשוט כתבתי קצת כללי מדי בהודעה הקודמת...)

למעלה