עשינו פריסה לחבר'ה

עשינו פריסה לחבר'ה

חוויה בלתי נשכחת. הצוות של הבן+תוספות הגיעו לאיזור ופתחנו להם שולחן. התרגשות עצומה. לראות את כל החיילים מאובקים, עם ריח מדבר יושבים בנינוחות בחצר אוכלים ונהנים . לי ולבעלי עלו דמעות מהתרגשות. רואים את האחווה והרעות. איזה גיבוש. ולא להאמין ,מהרגע שכולם קמו לא עברו עשר דקות והבית חזר למצבו הקודם. מחר מצפים להם עוגות הבוקר. שיהיה לכם לילה נפלא.

אשד4

New member
ניחוח העוגות עולה באפי...../images/Emo185.gif

אילתית, העברת לי צמרמורת "על הבוקר"... אני משערת שזו אכן חווייה מיוחדת. התחושות האינסופיות שלנו לנתינה לחבר'ה המדהימים האלה. הפינוקים, הצו'פרים... איך היה בבוקר? שתפי אותנו... יום נעים לכולם

ירדנו בחמש

ירדנו בחמש בבוקר למקום הלינה (הייתה התנגדות של היחידה ללינה בביתנו). החברה ישנו כמו דגים עטופים בשק"שים .הערנו אותם עם מיגוון של עוגות בוקר.(קראוסונים וכו.).

אני חוצפנית ...

ספרי מה התכוונת בענין סדרי הגודל של המזון נגיד כמה בערך היו ואיזה דברים קניתם וענין הכמויות חשוב כי אולי מישהוא יתברך בכזה ביקור גם. מה הם אהבו מה שתו... איך הרגיש הבן? היה בעננים? ( בצדק) ואם לא צילמת אז תבחרי עונש.

את לא.

קשה לי לאמר לך ,כי באמת בעלי עומד אחרי ההכנה (כולל קניות). עשינו להם סטק אנריקוט (כ-350 גר ליחיד), כ-5 שיפודי הודו ליחיד, כ5 נקניקיות מרגז לאחד, כנפיים (משהו כמו 10 ליחיד). סלטים ה..מ..ו..ן. בכמות ובמגיוון. בגלל שהתיעצנו עם הבן ידענו מה הם אוהבים. מאוד נהנו, אם כי זאת קבוצה מאוד מאופקת ושקטה.שמנו להם מוסיקת רקע, הם העבירו אלבומים, שוחחו (לא תאמיני באיזה שקט). הבן הרגיש נפלא . איך אני יודעת? כי הוא מופנם מאוד. הוא בא חבק אותי ,נשק ואמר אמא היה יופי ותודה תודה תודה. ההתרגשות שלי הכי גדולה שראיתי אותם מגיעים עם כל (הרבה) הרכבים במעלה הרחוב נוסעים בטור. ירדו לי דמעות. לגבי תמונות. אז אין עונש,כי צלמתי. מחר מקווה להעלות. אני פשוט שפוכה היום. זה לא קל פיזית.

אני מעניקה לך את משואת החדר!!

כל הכבוד בחיי. אין לי מילים - תנוחי טוב מגיע לך. כזאת ארוחה ועוד באילת... משו משו.

סמדר בנ

New member
היכן התמונות?

והמתכונים?....... נשמע כיף. הם הדרימו עד אילת לצורך הפריסה, או שהיו באימונים בסביבה?

ממש לא.

היו החבר'ה באימונים בסביבה. מתכונים. כששאלנו את הבן מה להכין הוא אמר :בשר,בשר ולקינוח בשר. אז הכנו (בעלי ואני עוזר שף): סלטים : יקרות עשיר ברוטב וינוגרד מיוחד. מטבוחה, חומוס, טחינה, חמוצים, טבולה, ועוד. הכל מעשב ידי בעלי. כמובן ,שתייה פיתות וקינוחים. עוגות גזר, סולת, ומתוקים(יש לנו דתיים בצוות והיה חשוב לשמור על כשרות.

י רדן

New member
האילתית ../images/Emo24.gifכל הכבוד

ספרי איך היה? בטח החברה מזה נהנו ואתם איתם.. חוויה... נפלא..

מרגישים את ההתרגשות עד ירושלים

איזה כייף. כן ירבו פריסות באיזורכם.

פריסה מלשון לפרוס לחם

בצבא למדתי מושג חדש. בערב החיילים מקבלים פריסה.לא ארוחה אלא לחם פרוס ומרוח עם משהו. ההתרגשות ובעיקר הריחות

אתם חייבים אם תהיה לכם הזדמנות

היה כיף מרגש ונותן המון כוחות. החברה אכלו ,נהנו, התגבשו והמשיכו באמוניהם. אל תפספסו אם תהיה לכם הזדמנות. צריך היטב לחשוב על כמויות האוכל! אשתף אתכם: בעלי נמצא בתחום הקולינרי וזו פעם ראשונה שהערכתו הייתה כמעט שגויה. למזלנו נערכנו להרבה יותר (הערכתו הייתה לפחות). החבר'ה בפעילות רעבים. יש צורך בכמויות אדירות של מזון.כמה כיף לראות אותם שבעים. בעוד 3 שבועות שוב אבל הפעם לבן השני.

י רדן

New member
אילתית אין מילים.. קראתי והתרגשתי

באמת חייבת לומר שוב כל הכבוד לכם..

למעלה