עשינו לנו ביצפר!!
בזמן שהתכוונתי להתכונן לבחינה קטנטנה שיש לי מחר, גיליתי שהחדר הקט שלנו הוא ממש בית ספר.. איך? הנה פירוש הרמק``ט.. נתחיל עם הצוות: - יש לנו מנהל שכולם מתחנפים אליו.. (לאחרונה הוא גם צבע לכחול. מז``ט! הולם אותך!). - ישנם גם סגני מנהל, שמאיימים בהשעיה עם קוד עתיק בן שבוע וחצי.. - כמובן, מורים ומורות, שמנסים ללא הצלחה לחנך כמה מהפרח(ח)ים.. - מתנדבת בתפקיד בייביסיטר. (אני רוצה סיפוררררררר עם חתונה בסוף!!) - אחיות (אייייייייייייייייייי, הגבבבבבבבבבבב..) - אפילו הייתה לנו אם בית.. (האימא של הצ`אט, אם תרצו).. - מס` מזכירים ומזכירות, כולם מתמחים בקבלה. (``שלום אורח1267``) - ואחרון חביב, הקומונר שעושה נפשות לבני עקיבא. (``אין בנ``ע היום, קט??) הגעתי לחזות בית הספר: - יש תורנות ניקיון. (מי שכח לנקות היום את רצפת החדר, יוב?) - יש ``לוח`` מודעות. (אבל משום מה נזכרים בו לאחל מז``ט שבוע אחרי.. מה קרה? מועצת תלמידים בחופשה?) - מפרסמים בקביעות קיש-קושים מעשי ידיהם של תלמידי מגמת אומנות. ( :!) זה אמור להיות פינוקיו???) - יש לנו קופסת השבת אבדות! (``מישהו ראה היום את חדוה??). ולומדים אצלינו: - פיזיותרפיה (``הלך לי שורש כף היד..``) - התעמלות (עכשיו אנחנו מתאמנים בבעיטות..) - ה. הנקרא (``לא הבנתי..
) - ספרות (וזה המקום להודות ולהתוודות שאת כל שירי רחל צ`יטטתי מספר הלימוד שמונח על ברכיי..) - ביולוגיה (מתמקדים כרגע בהצפות) - חברה (למי שאומר: ``אני לגמרי לא מאופס היום..``- אתה בחברה טובה!) - היסטוריה (``פעם החדר הזה היה ברמה..) - אנגלית (I CAN’T WRITE IN HEBREW!!!”``) - תורה, משנה ודינים (חדוה? יש לך משהו להוסיף?) - מתמטיקה (``הגיל שלי כפול משלך..``) - מוסיקה (יאאאאאאאא… איפה שיר יפהההההההההההה!!!) - מלאכה (אני לא סורגת לך כיפה, מרכז-ימין!!) - יעוץ (תמיד הסכמתי עם הטענה שאומרת שהחדר הזה הוא קבוצת תמיכה אחת גדולה…) - מחשבים (``מישהו יודע מאיפה מורידים שירים יפים?? הלו?? יחסססססססס!!!) - נביא (``עוד מעט המקובלים יגיעו ויהיה מעניין..``) - אפילו נהיגה יש לנו במערכת! (ניתן לבחור בין קורקי(נט) לבין קט(נוע) ). נקודה מעניינת: ממש כמו בי``ס, הצ`אט הזה הוא בזבוז זמן אחד גדול, ובאים אליו רק כדי לפגוש חברים.. לסיום, הבאתי את שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם.. (כל הזכויות שמורות לפרקי אבות, ה`, ז`): חכם אינו מדבר לפני מי שגדול ממנו בחכמה ובמניין (עכשיו אתם מבינים למה אני תמיד שותקת??) ואינו נכנס לתוך דברי חברו (ב``ה, את התופעה הזו מיגרנו.. כל אחד מדבר אצלנו ב(אנ)טרו..) ואינו נבהל להשיב (``מי אתה בכלל??``) שואל כעניין ומשיב כהלכה (ש: ``את עסוקה?`` ת: ``כן!!!`` ) ואומר על ראשון ראשון ואחרון אחרון (``שניהההההההה… אחד אחד!!``) ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי (``גם הוא בגמילה?? לא, לא שמעתי!! אני בהלםםםם!! המקום הזה הולך ומתדרדר!!``) ומודה על האמת (``כן, אני בת 40.5, נשוי_47.``) וחילופיהן בגולם.. בהזדמנות זו אני רוצה לאחל בהצלחה(הההההההההההההההההההה) לקיש, לבלא, לבשמת, (מז``ט, מז``ט, מז``ט!!!) לחברות שלהן, ולכל מכל כל התלמידים באשר הם!! (וגם לי לא יזיק..) אז מעכשיו יש לי תירוץ.. אני למדתי כלללללל הערב למבחן.. יש לי ביצפר מיוחד עם אנשים מיוחדים!!
אוהבת אתכם, קט 
בזמן שהתכוונתי להתכונן לבחינה קטנטנה שיש לי מחר, גיליתי שהחדר הקט שלנו הוא ממש בית ספר.. איך? הנה פירוש הרמק``ט.. נתחיל עם הצוות: - יש לנו מנהל שכולם מתחנפים אליו.. (לאחרונה הוא גם צבע לכחול. מז``ט! הולם אותך!). - ישנם גם סגני מנהל, שמאיימים בהשעיה עם קוד עתיק בן שבוע וחצי.. - כמובן, מורים ומורות, שמנסים ללא הצלחה לחנך כמה מהפרח(ח)ים.. - מתנדבת בתפקיד בייביסיטר. (אני רוצה סיפוררררררר עם חתונה בסוף!!) - אחיות (אייייייייייייייייייי, הגבבבבבבבבבבב..) - אפילו הייתה לנו אם בית.. (האימא של הצ`אט, אם תרצו).. - מס` מזכירים ומזכירות, כולם מתמחים בקבלה. (``שלום אורח1267``) - ואחרון חביב, הקומונר שעושה נפשות לבני עקיבא. (``אין בנ``ע היום, קט??) הגעתי לחזות בית הספר: - יש תורנות ניקיון. (מי שכח לנקות היום את רצפת החדר, יוב?) - יש ``לוח`` מודעות. (אבל משום מה נזכרים בו לאחל מז``ט שבוע אחרי.. מה קרה? מועצת תלמידים בחופשה?) - מפרסמים בקביעות קיש-קושים מעשי ידיהם של תלמידי מגמת אומנות. ( :!) זה אמור להיות פינוקיו???) - יש לנו קופסת השבת אבדות! (``מישהו ראה היום את חדוה??). ולומדים אצלינו: - פיזיותרפיה (``הלך לי שורש כף היד..``) - התעמלות (עכשיו אנחנו מתאמנים בבעיטות..) - ה. הנקרא (``לא הבנתי..