עשינו זאת !!!!!!!!

קובולט

New member
עשינו זאת !!!!!!!!

אז ככה אני והבעלול קבענו בצהריים ל"ארוחה" הינו עשינו אני מקווה שזה יתפוס!!!! גם היום בערב לא נתעצל בשאיפה שלא יהיה עוד מקרה חרום בטח לא של אפרוחים סחטן לולה על הזיכרון אפילו אני שכחתי את עינין האפרוח. בנוסף סוף סוף סגרנו את עינין החופשה שלנו וביום שישי הקרוב אני אפרד מכן ל7 ימים ברודוס של שקט ושלווה שלה אנחנו כל כך זקוקים כמו שהבנתן!!!! שוב האיקונים שלי תקועים אז אני לא יכולה לעשות פרצופים שמחים בקיצור היה נהדר תראו מה אפשר לעשות בשעתיים עכשיו האופטימיות מתחילה לחגוג

../images/Emo127.gifכל הכבוד על ההספק..

את ה-
השני תקבלי בסוף החודש (בשאיפה..) ושאלה קטנה..אכפת לך להעמיס אותי במזודה?$$$

blue4u2

New member
שתהיה לכם נסיעה מעולה ומהנה../images/Emo23.gif

ואל תשכחי אותנו!!!!!!!!!!

איזה כיף לכם!

אני תמיד אומרת שזמן הצהריים הוא הכי טוב... בלילה עייפים מדי, בבוקר צריך למהר לעבודה אין כמו מנוחת צהריים! קובולט תהני ברודוס ואל תחשבי על ענייני השתרשות, ואז זה יצליח (מוכרח, לא?) אני תופסת טרמפ על השירשור ומצרפת משהו נחמד שקיבלתי היום במייל למרות שזה בטח ידבר יותר אל כל אלה שיש להן כבר ילד(ים)

שרליצית חמודה שלי...

מאחלת לך כלבלב ו/או חתלתולה קטנים. איזה כיף את עושה לך.. לעומתך ההורים שלי טסו לאיטליה ולי הם השאירו את הכלב לבייביסיטר במחיר הפסד! תעריכי!

קובולט

New member
מתוקה לי יש 4 חתולים ושני כלבלבים

ולכולם סידרתי ביבי סיטר הכלבה הקטנה בבית של אמא שלי וחברה טובה באה לשמור על החתולים והכלבלב הקטן בטרוריסט שלנו שאף אחד לא רוצה איתו אז אם את רוצה שנשמור לך על הכלבלב רק תגידי

נשואה 3 3

New member
נסיעה נעימה מתוקה../images/Emo160.gif

תהני מהחופשה ככה גם תחשבי על דברים אחרים, תנקי את הראש, תנוחי ותבלי. מחכים לך פה שתחזרי עם סיפורים ובעיקר עם בשורות טובות. בהצלחה.

../images/Emo160.gif נסיעה טובה

ואם במקרה הביוץ נופל בזמן הזה, זה נראה לי מתכון מצוין להצלחה !!

למעלה