עשיית סדר

ariel0902

New member
עשיית סדר

היי. אשמח שמישהו יעשה לי סדר בדברים. (לפי הפרקים אצלנו)
האם ברוק עזבה את ביל סופית אחרי שגילתה על ההצתה של ספקטרה?
ואיך בדיוק ליאם יפסיק להיות מנכ"ל של ספנסר תקשורת? ואיך ביל חזר לתפקידו?

sigalit1000

New member

אני לא יודעת מה שודר בפרקי הארץ או עדיין לא שודר אבל בתשובה לשאלות אז ככה:

בעיקרון אפשר לומר שהעזיבה הסופית של ברוק תתרחש בגלל דבר אחר שדומה מאוד למה שקרה עכשיו שביל הצית את ספקטרה.....

ליאם הקליט את ביל, סטפי ניסתה לגרום לביל וליאם להשלים והיא זו ששיכעה בסופו של דבר את ליאם לסלוח לביל, ליאם מחק את ההקלטה והשלים עם ביל ואז ביל חוזר לתפקידו.....

ariel0902

New member
הבנתי

תודה רבה.
אצלנו משודר כרגע שליאם לקח את תפקידו של ביל. וברוק עזבה את ביל לאחר שהוא סיפר לה מה הוא עשה בספקטרה.
ומה ביל עשה יותר גרוע ממה שהוא עשה לספקטרה?

sigalit1000

New member

בכייף.... הוא יחליט שהוא מפוצץ את הבניין של ספקטרה בשביל לבנות גורד שחקים, הוא יהיה משוכנע שליאם וכולם יצאו מהבניין אבל הוא לא יראה את ההודעה של ג'סטין שהם לא יצאו והוא יפוצץ את הבניין בזמן שליאם וסאלי בפנים....

טל מרום

New member
מה!!!!!?????

ביל מפוצץ את הבניין?
כשליאם וסאלי בפנים???
ומה קרה להם?
זה קרה אחרי שליאם סלח לו והחזיר את ניהול החברה?

sigalit1000

New member

סטפי משכנעת את ליאם לסלוח לביל וליאם מוחק את ההקלטה, ביל חוזר לתפקידו ומחליט לפוצץ את הבניין על מנת לבנות גורד שחקים, ליאם מנסה לשכנע את ביל לא לעשות את זה שהוא מבין שביל נחוש הוא אומר לביל שהוא יהיה בתוך הבניין עם חבורת ספקטרה, ג'סטין שנמצא בשטח אומר לביל שכולם יצאו מהבניין בינתיים ג'סטין קולט שליאם או סאלי חזרו פנימה [נדמה לי סאלי אני כבר לא זוכרת] הוא מסמס לביל שליאם בבניין, ביל לא רואה את ההודעה ונותן את ההוראה, הבניין מתפוצץ שליאם וסאלי בפנים, ביל וסטפי יחפשו אותם בהריסות וימצאו את שניהם והם בסדר, מה שיקרה שם יוביל לעלילה שמתרחשת עכשיו ותגרר עוד תקופה ארוכה [כנראה]....

למעלה