עישון הגראס כשלעצמו זה שטויות...
יותר טוב ובריא מבירה או כל סוג אחר של אלכוהול ובטח שמסיגריות גם . אבל כמו כל דבר בחיים האלה ,אוכל,שתיה,זיונים(טוב לא זיונים

,עבודה,לימודים,כדורים נגד כאב ראש,סמים קלים וקשים...צורת הצריכה שלהם היא שקובעת את את התמונה.אובססיביות היא האויב הכי גדול של כל צורה של הנאה אבל להבדיל מידעות אחרות שיש לדעתי ככה תוכנתנו עם הבאגים האלה וזה טיבעי,אני לא אומר שזה בסדר אבל מי אני שגם אקבע שזה לא בסדר?כל אחד לעצמו רק יודע מה בסדר ולא בסדר בישבילו ועל הזיין מה כולם חושבים ועל הזיין כל הסטטיסטיקה שבעולם.מה גם שמה שהבחור שלך עושה מזכיר לי צורת חיים של רבים וטובים/מוכשרים ושהגיעו רחוק (ביזכות אנשים שחיו ככה אני ואת יכולים להקליד אחד לשני על מה שאנחנו מקלידים ע"ע המצאת הפיסי הראשון עי ג´ונס שיסד את אפל ע"ע ג´ונס שהיה פריק חולה סטלות ואל אס די פליט /ניצול של שנות השישים שהיתעקש לקרא ולתת לאפל את הלוגו הציבעוני והמדהים מיתוך מלאי ההלוסינציות הציבעוניות שהיו לו בראש הקרוע שלו.רק אחר כך הם פיטרו עובד יורם אחד שלא היה בראש ורצה יותר מידי כסף שקראו לו ביל...גנב את כל הרעיונות בנה אותם צורה פחות טובה יותר זולה והרבה פחות ידידותית לסביבה.בלי הציבעוניות,בלי הגאוניות רק עם הורדת הרבה והפיכת הרבה הנמוכה לסטנדרט-סיפור החיים בקצרה של עולם הסמים מכיוון אחר.אין מה לעשות יש דפוסים שתמיד ישארו,כמו נוסחאות במתמטיקה. אז אני בימקומך בודק מי הוא ומה הוא החבר שלך ובאיזו תקופה של חיו הוא נימצא ,מברר מה הגורם/התירוץ שלו לעשן(להבדיל מלהישתמש-גרס,סליחה כן אבל זה לא שימוש בסמים, לא לפי כל קנה מידה שלא ניקבע ע"י הדמוניזציה של המילחמה בסמים ששמה לה לדגל לירדוף/להשמיץ/להרוג אותם קטנים/לידרוך על כל שמץ של שמץ של ניסיון לתת לגיטימציה לגראס ע"ע בחוקים החדשים של אירופה שמתירים יותר ויותר כול הפלמנט הבריתי והאש ששולכת בהם וואשינגטון שבישביל האמריקאי בדוד סם--סמים שגדלים בעציצים את המצב רוח הטוב שלהם (שזה כבר פשע כי הנכון לכלכלה זה אזרח בדיכאון רוחש מירשמים לנוגדי דיכאון תוצרת איפריות וקונצרנים של תרופות ש"לוביסטים" שלהם והם עצמם יושבים בסנט-בישביל לישמור על ארה"ב "נקיה מהשטן המקסיקני או כל סם אחר משפר מצב רוח מתוצרת העולם השלישי-סימו לב:אין כאן יציאה או מילחמת חורמה כמו שההגיון הבריא היה מצפה שמדינה תיצא כנגד "הבריחה מהמציאות וחוסר ההיתמודדות"וכל הבולשיט הזה שהם מוכרים לציבור המוסת ולאמהות דאוגות; הבריחה מהדיכאון היא לגיטימית מה שלא לגיטימי זה בחירת המיפעל שימכור לך את התרופה...זאת האמת ולא כל ההיתחסדויות ,מה שמפריע באמת לדוד בוש/סם זה לא שאנשים יהיו בדיקאון להפך ,כמו שיותר יותר טוב ויותר כסף. חומרים של העולם השלישי שהאפקטיביות שלהם על פני כל כדור פרוזק שמוחטק יש לה דקומנטציה על פני אלפי שנים.אבל הדקומנטציה של הrisent history מלמדת שכל התרופות (לא סמים-סמים זה ברגע שחומר נימכר בשוק שחור ללא אישוריםמתאימים,מורפיום שרופא רשם לחולה זו תרופה אבל אם הוא החולה ימכור אותה ברחוב רק אז זה סם-ניואנס שנותים לישכוח כי "סמים זה סמים זה סמים"ושטיפת מוח זו שטיפת מוח זו...צריך לצאת מיזה פעם ).אז ככה קורא שתרופות שהעזרה שלהם לאנושות לא תסולא בפז:אקסטזי:לא טוב,וויאגרה טוב, אופיום טיבעי וגם פחות ממכר:לא טוב,מורפיום ממכר כמו הסטון טוב. גראס קנביס,אנטי דיכאוני מקל על כאבים מסיע בהמתקת ימים אחרונים של חולים סופניים חומר זול שגודל בקלות שכל נכה במו ידיו יכול לגדל:בארה"ב לא טוב (וגיזרי דין דרקוניים למחלות ידועות זה אויב תקציב המדינה מיספר אחד כי כל עציץ מריחואנה אחד כזה זה לפחות שניים שלושה מירשמים של פרוזק (אנטי דיקאוניים כולל החרמת חוות שזקנים חיו בהם כל החיים רק ביגלל שהזקן המסור גידל והכין לאשתו חולת הסרטן חמאת מריחואנה-וכן אני יכול למצא את הלינק לסיפור אם כלפי אתם "סקפטים וזה בסדר,גם אני לא מוכן ליקנות מייד מה שכל אישיות וירטואלית בוחרת לומר אבל לינקים למאמרים מוסמכים זה כבר משהוא שיכול לעורר כבר הרמת גבה יותר גבוהה ) בקיצור ילדה :יש גיל לכל תרגיל ואל תישככי שבחוקים מסוימים זה נחשב cool ויש בנות שמחפשות/אוהבות שיש לחבר שלהם שחטה,מין חותמת של הרבנות שיורם הוא כניראה לא (עדיין דגש רק על כניראה כי כרגיל גם כאן כמו בכל מערכות שמיסתנן לתוכן אלמנט הפוזה תמית אפשר יהיה גם לימצא את אלה שחושבים שאמנם הם ניראים כמו יורמים עם קקי בתחתונים ,סליחה פס כהה באמצע ואישיות מהגיליון האחרון של האסטלר/פנטהאוז/לאישה/אבל אם יש להם ג´ארס טוב את לפחות יש סיכויים טובים לימחוק את כל זה לטובת היצטרפות ללא מיבחני כניסה מביחים על הברזלים בבית הספר,כי הרי ידוע שהחבר הכי טוב של האדם זו הארנבת הצעירה (אתם יודעים הבחורות האלה מטר שמונים בגיל שש וחיוך מלא חניכיים וורודות ושיניים לבנות)ולא הכלב כמו שרבים טועים לחשוב .ועוד עובדת חיים ידועה זה שמאחורי כל המישחקים ארנבות אוהבות ארנבים עם גראס טוב.ארנבות שפנפנות יותר מיתקדמות גם יודעות שהחבר הכי טוב של הבחורה זה לא הכלב של הבחור אלה הסמים שלו... אז תחשבי טוב טוב לאיזה סוג החבר שלך שיך שיש קבוצות ותתי קבוצות שרבות מהן עושות הרבה כבוד לתרבות הצעירה והמיתפתחת שלנו וניראה לי שהחבר שלך שיך לאלה שבאמת מעשנים כי זה כרגע האוטנטי שלהם ותאמיני לי שזה יעבור ואם לא גם ברוב הבימיקרים זה לא מה שגורם לבעיותמיוחדות.אם הוא שווה,את תיתני לחוסר מידע שיש לך בנושא להרתיע אותך.מה שקובע זה מה שביפנים,אם מביפנים הוא זהב ,זהב לא מחליד ולא מיתקלקל מגראס,אין בטבע תופעה כזו. דברי איתנו ביייייייייייייייייייי