עשה לי את הלילה

liavt

New member
עשה לי את הלילה

מצאתי את זה ביו טיוב. ממש נפלא, עד היום רק שמעתי על ההופעה הזו, ולא לראות. חבל שלא משחררים אותו בדי.וי.די (כנ"ל לגבי מאחורי הצלילים).

caspit

New member
אח, נפלא. מארסו ממשיך בעבודת הקודש

הוספתי לדף באתר
ואגב, אם תסתכלו בקליפ טוב טוב טוב טוב בקהל, תראו שם את........

מארסו

New member
הקדמת אותי

העליתי את זה אתמול בלילה, ביחד עם עוד כמה קטעים ש"נוגעים" למתי כספי. לטובת שלום בית וזכויות יוצרים - אוציא את זה במסר.

Shykedmi

New member
למה??? זה מצחיק! ../images/Emo13.gif סלאפסטיק

זה באופנה עכשיו...

Shykedmi

New member
אני היחיד אגב ש...

הקליפ הזה נותן לו הוכחה חד משמעית שמתי צריך להופיע במקומות פתוחים על במות גדולות ואיצטדיונים? לשם המוסיקה הזאת שייכת! והאם אני היחיד שחושב שהוא יכל לעשות קריירה מבריקה בחו"ל, ובאמת למלא איצטדיונים? צריך לנסות לשכנע אותו לרדת מהזאפה ומהקמלוט לכמה זמן, להביא אותו לאמפי וואהל לדוגמא, או שישתתף בכל מיני פסטיבלים גדולים ואיכותיים, לפחות בישראל. די לצניעות ולאולמות סגורים! לפחות לא כל הזמן. מה גם שתמיד, לכל מופע, איפה שלא יהיה, תמיד כל הכרטיסים סולד אאוט ארבעה חמישה ימים לפני המופע עצמו. שי

מארסו

New member
חוששני

שאהדתך למתי מטעה אותך. מתי כספי, בעיני רוב הציבור, הוא כבר מזמן "פאסה". העובדה שיש לו כמה עשרות אוהדים שרופים שילכו לכל הופעה שלו שהם יכולים היא לא הצדקה עסקית לעבור לאולמות גדולים שעלויות ההפעלה שלהם גדולות בהרבה. אני בטוח שגם מתי היה מעדיף לעשות הופעות גדולות שהרווח בצידן גדול בהרבה -אם הוא מצליח למלא אותן. (חוץ מזה, אישית, אני מעדיף את מתי דווקא בהופעות במקומות סגורים)

פוזנא

New member
בהקשר הזה כדאי לומר ש..

הנוכחות לטעמי במופע בשוני עם הקאמרית הייתה די חלשה. חוץ מזה - מתי לא צריך להפסיק עם המועדונים הקטנים, כי המועדונים הם אלו שמזמינים אותו, והוא לא מגיע לשם באופן וולונטרי בדר"כ. אמן צריך להתפרנס, וההופעות האלו מבחינתי הן WIN WIN לכולם. לבעלי המקום, לאמן ולקהל. זה מודל מוצלח מאד. ההופעה בערד הייתה אגב, יוצאת דופן בגלל שהיא הופעה ראשונה וכו'. אם הייתה לי תוכנית טלוויזיה, הייתי מביא אותו כל שבוע (-: קבלו את מתי ולהקת החרובים!!!

Shykedmi

New member
אולי רוב הציבור חושב שהוא פאסה

אבל העובדה היא שאת הזאפה, את הקמלוט, את צוותא, ואני בטוח שגם את אמפי וואהל ברגע שתהיה לו הזדמנות, הוא מפוצץ וכל הכרטיסים SOLD OUT ארבעה ימים לפחות לפני הופעה (אני יודע, קרה לי לא מעט פעמים שהתעוררתי מאוחר מדי לדברים האלה). את המופע בפסטיבל הפסנתר שנה אחרי שנה אני לא מזכיר כי אולי גם מדובר באירועים מיוחדים ושונים, אבל גם הם SOLD OUT לפחות חמישה ימים לפני, באולם הגדול ביותר של סוזן דלל. ואני בעיקר מדבר על השואו והמוסיקה המצויינת שיוצאת בסאונד מצויין מרמקולים גדולים, כפי שהיה בערד. זו חוויה שעוד לא זכיתי לראות ממתי (לא בלייב גם). עשה רושם שהוא גם כל כך נהנה. אני לא זוכר אותו כל כך נהנה בהופעה. אז אני מרשה לעצמי לדמיין אותו באצטדיון שמריע למוסיקה שלו, ובגלל זה אני חושב שיש פה סוג של פספוס, שהוא כן יכל להשיג לעצמו קהל גדול בחו"ל, וכן למצוא את הדרך להופיע מול קהל של אצטדיונים. אני חושב שזה משהו שחבל שלא קרה. שי

נטלי51

New member
הלו, לא להכניס לבנאדם

רעיונות לראש. לא מספיק התקופה הארוכה ששהה בארה"ב ושבה סבלנו משקט תעשייתי שלו?

Shykedmi

New member
../images/Emo13.gif יש הבדל גדול!

לא נכנס למה היה אז. אני בהחלט חושב שאפשר היה להכניס את מתי כספי להמון פסטיבלים של מוסיקת עולם בקלות. עדיין אפשר, לצורף העניין. וזה גם לא אומר שהקריירה שלו כאן תפסיק. זו דעתי הכנה בכל אופן בעניין הזה.

למעלה