עשב רע(תלתן) בדשא

baz69

New member
עשב רע(תלתן) בדשא

למי פתרונים? בלי להשתמש בחומרים יקרים.

טסונמי1

New member
אומרים שתילתן זה טוב-מוסיף חנקן

הבעיה בפריחת התילתן היא המוני דבורים- בכללי ניתן לרסס באלבר סופר אים כי במינון לא נכון הלך גם הדשא כדאי בסתיו לפזר גרגירי רונסטאר למיעת נביטה חדשה אני פשוט גוזמת את התילתן פעם בשבוע מישתדלת לא לתת לו ליפרוח בקיץ הוא נעלם

z 2 s

New member
צריך פשוט לכסח את הדשא בזמן ...

ואני אומר בזמן , מפני שאני כמעט בטוח , ויתקנו אותי מי שיודע , שהפרי שלהם מאוד קוצני , וגורם לסיוט לכל הקיץ , למי שמשום מה אוהב ללכת ולשחק יחף על הדשא... הכיסוח לפני יצירת הפרי פותר את הבעיה . לא צריך שום ריסוס או טיפול אחר .והפרה הזאת היא לא בדיחה...יש כאלו שמשתמשים בבקר לכיסוח אורגני טבעי , שגם מדשן מין הסתם...

baz69

New member
חבר'ה אני זקוק לשיטה טובה ויעילה

מן הסתם אני מכיר את "כיסוחים תכופים" ריסוס באלבר סופר או סטרן /לונטרל...אין לאיש רעיון "חכם" וזול? (בלי פרות/ארנבות/תרנגולות) מה יהיה?

z 2 s

New member
טוב , אז אולי זה ?...

baz69

New member
|4נו טוב...העבר מהר את פרטי ת.ז שלך

החלטתי "לאמץ אותך".

Rebeccan

New member
../images/Emo32.gif 'תה שכן שלי ../images/Emo35.gif../images/Emo98.gif

אני מסימטת השקדיות, בעומריג'אן
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

Rebeccan

New member
מממ ... זוהר... כנס רגע פה

לא תלתן יש לו פירות קוצניים אלא דווקא אספסת התלתן הגדל על דשא הוא לרוב תלתן זוחל ואין לו פרי קוצני פה ושם יש גם זרעי אספסת (למשל בלי לשים לב מהקומפוסט
) לאספסת הזו יש פירות קוצניים שאוהבים להיתפס בכף הרגל היחפה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

עשב תלתני בדשא בחודש אפריל

בלי להשתמש בחומרים יקרים כבקשתך חיזוק הדשא חיזוק הדשא כיסוח התלתן בסבב הרגיל של כיסוחי הדשא דשא חזק עמיד וסגור מדכא כל עשב . לעבודת חיזוק הדשא הכל נרשם אך במידה ורוצה שוב הסבר רשום ובסוף היום תקבל בברכה עודד יפה מנהל המעבדה

Rוני

New member
עודד, יהיה מצויין אם תתן הנחיות

לחיזוק הדשא, אוסיף אותן לערך דשא במילון המונחים

למעלה