עשבי מרפא

nitzano

New member
עשבי מרפא

האם ניתן למצוא בארץ עשבים/צמחים המיובאים מסין? אם כן אל מי עלי לפנות ע"מ לקבל רשימה של כל אותם עשבים ?

אויר2אש1

New member
תנסה

ממש עכשיו עומד מולי בקבוק של צמחי מרפא סינים בעיבוד אלכוהולי לצורך שימור כניראה ? תנסה "זן צמחים" בטלפון 6414434 03 אבל אני בסך הכול מטופל תנסה ... מקסימום שביזבזתה זה שיחת טלפון !

nitzano

New member
שיחת חוץ

תודה אבל אני מתגורר כרגע בסין. אני מחפש בנוסף רשימה באינטרנט

אם תרצה - אני יעשה את הבירור

הראשוני בשבילך , אנא רשום לי בדיוק מה לשאול ואת המייל שלך כדי שהם יוכלו לשלוח לך רשימה. נשמח לשמוע על חוויות מסין.. יעל

yoelnd

New member
הסנדלר הולך יחף

שלום! אני מתקשה להבין שאתה שם ולא מוצא צמחים? יש לי רשימה של צמחים שלא יכולים להביא בגלל ..... רוצה לעשות לי משלוח? בכל מקרה מצ"ב לך קישור בעברית משהו פשוט: http://www.tmurot.org.il/ http://www.dryang.co.il/ambar/default.htm בית מרקחת עמבר, תוכל לבקש בדוא"ל שישלחו לך חזרה. בהצלחה!

../images/Emo6.gif

אם אכתוב מה שאני רוצה .. אצטרך להזמין אותך לגלידה.. וד"א אנחנו עכשיו שכנים..

wuming

New member
I had to change my user -nitzano

תודה לכולכם. ראשית אין כל בעיה למצוא צמחי מרפא בסין ,יש כאן בשפע .הבעיה תתחיל כאשר אחזור לארץ .אם ארשום מרשם בארץ לא אדע היכן ניתן להשיג הצמחים .כמו כן אני מעוניין להתמקד בלימוד הצמחים שניתן להשיגם בארץ ולוותר על האחרים כגון תולעים קרניי-יעלים וכו... יעל .שכנים האם זה אומר שאת בסין או טיאנג´ין. אם את זקוקה לסיוע כלשהו מיספרי 27452547 22 אשמח לעזור לך ונדבר על הגלידה email add [email protected]

תודה רבה..

אבל התגובה היתה ליואל..
בכל מקרה נשמח לשמוע קצת חויות , תמונות וסיפורים.. שבוע טוב יעל

yoelnd

New member
יעלי לה´

אין בעיה לגלידה, אבל לא מסויה וטופו וכאלה..... (פינגווין בכ"ס). שכנים זה תמיד טוב "עדיף שכן קרוב מאח רחוק...." הרימי טל´ שנוכל להיפגש . יואל המקביל

בארץ ניתן להשיג כמעט

את כל הצמחים החשובים שיש (מה שמופיע בספר של בנסקי - מלבד כמה חיות) וניתן להשיג גם בפטנט, חלק מהפורמולות של הפטנט לא ניתן להשיג כיון שהסינים לא מגלים מה יש שם כמו YUNANN PAI YAO (לא מכילה חיות) פורמולה מדהימה לפציעות וכמו כן פורמולות המכילות חיות מוגנות ולרוב אם אתה רואה פורמולות שאומרות שהן מכילות את זה, אז זה זיוף. מקווה שעזרתי

nitzano

New member
תודה אך עוד שאלה

היכן בדיוק ניתן להשיג עשבים אלו (כתובת ,טלפון אתר אינטרנט) אני ממש מעונין להכין רשימה ,אחרי הכל כמות העשבים הסינים יכולה להגיע לאלפים .

למעלה