עשבים שוטים

Rotema3

New member
אז צריך להרביץ לה???

וואיי אתה כ"כ מרגיז. למה להרביץ לה? מה ההגיון בזה?! אכזריות לשמה.

Rotema3

New member
פורעי חוק?

ילדה בת 12! בת 12! מה היא כבר עשתה תגיד? אני אגיד לך משהו יותר מזה, אתה הולך בצורה עוורת אחרי החוק, כמו שהדתיים הולכים, לדעתך, בצורה עוורת אחרי התנך.

מה זה משנה 12 או 20?

ילדה בת 12 חסינה מפני החוק? ההבדל בין שני המקרים, היא שאי ציות לחוק פוגע בדמוקרטיה.

רולדההה

New member
עזוב שניה את הפגיעה בדמוקרטיה ../images/Emo98.gif

בסדר. היא בת 12. לא עושים לה כלום. אז היא רואה שזה בסדר, וחושבת איפה עוד היא יכולה לבדוק את הגבול. אז בגיל 14 היא כברתהיה משתתפת הרבה יותר פעילה, אולי תעזור אפילו מהותית. אבל גם גיל 14 הוא גיל צעיר להענשה, כפי שראינו אצל בנות ישראל החסודות שהלכו למעצר וירקו בפניהם של שופטי ישראל. כי אף אחד לא חשב לחנך אותן, לעקור כבר את הניצנים של הפורענות הזו. אז בגיל שמונה עשרה היא כבר תיזום את ההפגנות. היא כבר תהיה קיצונית. החוק הרי לא מעניש אותה, היא חסינה בפניו. אף אחד לא עשה לה כלום אז זה בסדר, זה בטח מותר. ואחרי שהיא תלד תריסר ילדים ותחנך אותם לשנוא, היא תוכל להתפנות למדיניות המתנחלים מגיני הישובים, ואולי גם לכסח את הצורה לפעיל שמאל ואולי גם פלסטיני אחד או שניים, אם ירצה השם.

Rotema3

New member
אז אם ירביצו לה זה יפתור את זה?

אין דרכים אחרות להעניש?!

רולדההה

New member
לא אמרתי לפוצץ לה את הצורה ../images/Emo98.gif

וגם מאוד מאוד קשה לי להאמין שהיה איזשהו שוטר יס"מ שעשה את זה. אבל כן, אני בעד לשלוח אותה לכלא, או שתקבל עבודות שירות, או כל עונש שהמחוקק קבע. בגיל 12, אם היא מספיק בוגרת כדי להשתתף בהפגנה ולהילחם על הדיעות שלה, היא צריכה לדעת שיש להן גם איזשהו מחיר.

One Echoe

New member
אוי אוי..

כבר אמרתי קיצוניים? איזו בדיחה. לא אמרתי שהילדה לא צריכה לקבל עונש, זה קודם כל. עזבי את זה שהתיאוריה שלך מופרכת ברמות מטורפות, אבל נניח לזה עכשיו. יש לשוטרים האלה זכות לעצור אותה, לקחת אותה לתחנה. בשום אופן לא להרים יד על ילדה שלא התפרעה. או בכלל, אנשים שלא התפרעו. ולא מעניין לי את הזין אם זה הפגנה לא חוקית או לא.

רולדההה

New member
אני לא תומכת בלהכות אותה ../images/Emo98.gif

או לפחות לא בלפוצץ לה את הצורה. זה א'. ב', אין שום סיכוי שהיו שם יס"מניקים שפוצצו אותה במכות. הם לא חיות או בהמות ולא עושים את זה בשביל הכיף. תאמין לי שלכל השוטרים הללו יש משפחה והם לא יכו ילדה בת 12 שעמדה בצד, בשקט. אני לא תומכת בלהכות אותה, אני בעד לעצור אותה.

One Echoe

New member
תתפלאי../images/Emo13.gif.

לשוטרים האלה לפעמים אין דין ואין דיין. ראיתי המון פעמים בטלווזיה\ובמציאות. שוטרים\מאבטחים שפשוט מפוצצים אנשים מכות. וגם חוויתי על בשרי, אבל זה היה ממאבטחים, אז זה לא רלוונטי. בכל אופן, אני גם בעד לעצור אותה. תמיד אמרתי את זה. קחו אותה לאוטו, לתחנה. אבל באיזו זכות לקחת את החוק לידיים?

נו באמת

גם אני ראיתי במציאות יס"מניקים, אחד מהם גם יושב בחדר שלי עכשיו. הם לא מפלצות, ולא אלימים יותר מדי.

One Echoe

New member
אני אומר לך

שזה רק מהניסיון שלי. מה מושפע? מושפע מהניסיון שלי? חחח

One Echoe

New member
אה, אז אני צריך להכיר אותם

בשביל לדעת? ראיתי גם בטלווזיה, וגם במציאות.

אין סיבה

את השנאה שלי למתנחלים אני מקבל מאנשים ש"בילו" עם מתנחלים יותר מדי זמן,לא מהתקשורת.

למעלה