ערפדים

אביה 27

New member
ערפדים

אם יש באמת ערפדים .. מישהו יודע אוליי איפהה יש או שמע אגדה שמספרת על מישו ידוע ??

קרניjack

New member
יש את ספר הערפדים הישראלי "לילה אדום"

שמספר על צפון הארץ..מוזמנת להתחקות אחריו ולעדכן

קרניjack

New member
מוכרים אותו בכל מיני מקומות ב20 ש"ח

או יד שנייה, ואם לא אז מהסיפרייה... ספר חמוד ומגניב כי הוא משלב את החברה הישראלית.

Bartal j

New member
הספר מספר על טבריה1 עכשיו שאני חושבת על זה

טבריה היא מקום אידיאלי לערפדים. עיר מתה שבנויה על קברים, ושרידים עתיקים מתקופת רומא מלפני 2000 שנה ויותר ומתאפרת בהישג של 4 בתי קברות בעיר אחת קטנה (ואין קניון אחד לרפואה).

קרניjack

New member
ואוו, אני כבר לא וכרת איך הסתיימה העונה הקודמ

הקודמת, נראה כאילו זה קרה לפני שנים...

SharoNofit

New member
כן אה..? ../images/Emo58.gif

אממ אני זוכרת זה היה שדיימון נישק את קתרין שהוא חשב שזאת אלנה וקתרין תקעה בג'ון גילברט סכין ובקיצור סימנו לנו שזאת הולכת להיות העונה של קתרין בדיוק כמו עכשו שהעונה ה3 תהיה עונת קלאוס

קרניjack

New member
לדעתי להפך

לדעתי כל העונה הראשונה הייתה בסימן קת'רין, למרות שהיא לא הופיעה, היא הייתה הביג באד שכולם פחדו ממנו והיא הייתה אשת המיסתורין... בעונה השנייה (ה היה בחצי השני שלה) קלאוס הוא היה הנבל הגדול שכולם חששו ממנו... אולי בעונה הבאה זה יהיה סטפן המטורף...

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

חצי עונה 1 הוסבר על האחים ורקע להכל, חצי שני של עונה 1 הכינו אותנו לקתרין ובעונה 2 קיבלנו אותה (
) לקראת סופעונה סיפרו לנו על קלאוס ואז גם נתנו לנו אותו בקטנה וזה ימשיך לעונה 3 -כמו שהיה פעם קודמת וגם המפיקים אמרו את זה שאם עונה 2 הייתה של קתרין עונה 3 תהיה של קלאוס.

קרניjack

New member
אני אישית לא הרגשתי שהעונה הזאת הייתה בסימן

קת'רין... אולי בהתחלה , אחר כך ממש לא...

למעלה