ערפדים

• פותח הנושא max2k
  • פורסם בתאריך

max2k

New member
ערפדים../images/Emo35.gif

משהו שמיסטר טריק אמר גרם לי לחשוב, לערפדים יש הבדל בטעם בין בני אדם וחיות, נכון? אז איך זה שאין ערפדים שלא אוהבים בני אדם, או אלרגים או משהו כזה. והאם כשערפדים שותים דם של בני אדם. הם לא בעצם קניבלים? כי להיות ערפד זה פשוט שלב אחרי להיות בן אדם.

pokegirl

New member
אני לא חושבת שזה טעם

כאילו- מר, חמוץ, מתוק וכו´ אלא משובח יותר משובח פחות... יש את המשחק תפקידים "vampire" שאומר שדם של אנשי זאב טעים יותר משל בני אדם, רק שאנשי זאב מסוכנים מאד

Lizz

New member
יש הבדל

כלומר, יש הבדל בטעם בין סוגי הבשר של חיות שונות, לא? אז יש להניח שיש גם הבדלים בטעם של הדם עצמו. ו- מאוד יכול להיות שאני טועה, אבל קניבליזם לא מתייחס לאכילת הבשר? ו-, אולי הקוטלת מיוחדת בגלל שהדם שלה הוא לא בדיוק אנושי, כלומר, יש בו מעין קסם. דם של קוסמים אמור להיות שונה מזה של אנשים רגילים (מי קראה יותר מדי פיקים? אני, אני!)

trilliane

Well-known member
מנהל
יש הבדל בטעם, זה נאמר באנג´ל

באופן מפורש, בהמשך העונה השניה בפרק שטרם שודר בסטאר (מי שראה את הפרק יודע). ערפדים שאלרגים לדם בני אדם? נשמע כמו פרה שאלרגית לעשב... אין דבר כזה. ערפדים מיועדים לשתות דם, וזה של בני אדם נחשב לטוב, טעים ונוח עבורם. הדם של הקוטלת מיוחד כיוון שהוא היה הנוגדן לרעל שפיית´ השתמשה בו נגד אנג´ל בסוף עונה 3. לגבי שאר הדברים שאומרים עליו - כנראה מיתוסים... (ספויילר ל-FFL עונה 5 של באפי, ששודר בסטאר לפני 3 שבועות) אם דם הקוטלות היה טעים במיוחד / בעל סגולות מיוחדות (מעבר לנוגדן לרעל ספציפי) סביר להניח שספייק היה טורח לשתות גם מדמה של הקוטלת שהרג בניו-יורק, ולא מסתפק בשבירת המפרקת שלה. כשחושבים על זה, גם מהקוטלת הסינית הוא לא שתה הרבה... אז כנראה שזה לא היה מיוחד. את ההערה שלו לדרוסילה ש"אומרים שדם הקוטלת מעורר מינית" אפשר לפרש כמובן כסוג של מיתוס, והעובדה שבאותו הרגע שניהם היו מחורמנים מהעניין ומבחינתו זה היה הדבר הנכון להגיד כדי לכבוש אותה...

Darth Rosenberg

New member
אם אני לא טועה...

אז ערפד זה בעצם שד שהתמקם בגוף של אדם מת (גוויה). כלומר הגוף משמש רק ככלי לשד, אז זה לא ממש קניבליזם. בנוסף, מאחר והם ניזונים מדם, והרי אנו אמורים להפיק תועלת מהמזון שלנו, רצוי שהדם שיאכלו יהיה תואם לגוף הניזון, ומאחר שהגוף היה אנושי, דם אנושי יהיה עדיף על דם בע"ח. ואולי לא.

למעלה