ערף טוף חברים !!

HelloweeN

New member
ערף טוף חברים !!

במיקרה ניתקלתי בפורום הזה! ת´אמת אני בכלל איש מטאל (בתהליכי התקשחות), ותמיד תיעבתי משום מה רוק ישראלי. אבל את משינה, משום מה תמיד אהבתי. עוד מהילדות. לפי דעתי, הם הדבר הכי טוב (שוב, בז´אנר הרוק) שיצאו מפה. אני פשוט נהנה לשמוע שירים שלהם, מעולים. יובל בנאי, האיש מאחורי משינה.. מוכשר מאוד לפי דעתי. במיקרה ראיתי את ההופעה (יותר נכון ביצוע) שלו ביום הזיכרון לחללי ל-"תחזור תחזור".. איזה יופי !! פשוט יפהפה! (ככה כותבים?).. הזכיר לי מיד את הימים הטובים של משינה.. אין. להקה משובחת! לפי מה שהבנתי, יש פה איזה מנהג, לכתוב שירים אהובים (יש לי הרבה יותר מ-3): - אנה - תחזור תחזור - רכבת לילה - בלדה לסוכן כפול - להתראות נעורים שלום אהבה ועוד רבים וטובים! המשך ערב נעים! אהה כן, אני לא מקרית אתא.

שלמונזה

New member
גם אני לא מקרית אתא!!!

ואללה איזה קטע... (טוב די מיצינו) ברוך בואך בצל קורותינו וככה מנעת ממני לשאול מה השיר האהוב עלייך??? תתבייש לך!!! בכל אופן אחלה שירים בחרת לך (למרות שיש כאלה שייסתייגו מהבחירה של רכבת לילה) תמשיך לשמוע משינה כולם יודעים שהיא הלהקה פה בארץ!!! GO YUVAL!!! ולא אני לא מקרית אתא (קול בפנים חוזר: "טוב די מיצינו") לילה טוב וחלומות (נושי) פז

HelloweeN

New member
היא הייתה פה בארץ...

עד ´95. אך ניראה חיה וקיימת בליבם של אלפי אנשים נאמנים!

pri-koola

New member
ברוך הבא../images/Emo96.gif

איש מטאל?...אתה בטח נמצא בפורום רוק ומטאל....פורום די איכותי(סמייל,חברה שלי ,קבועה שם)אל תיקח את זה אישית,עם רוק אני מסתדרת מצויין(ג´ימי הנדריקס,רולינג,קווין,סטינג,גאנס..,) אבל מטאל??... משבש לי את מערכות השמיעה...
טוב,חפיף תהנה......

שלווווווווווווווווום../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ומה המצב? ברוכים הבאים.
ועל איזה ביצוע ל"תחזור תחזור" אתה מדבר
זה היה השנה
איך אני תמיד מפספסת את הדברים האלה?

HelloweeN

New member
הממ

זה בכיכר רבין, ביום הזיכרון. ביצוע אקוסטי למדי. משהו טוב!:)

למעלה