ערעור פרופיל

the magic

New member
ערעור פרופיל

אם יש בידי ממצאים חדשים בנוגע לבעיות בראותיות, כל שעליי לעשות הוא לשלוח את זה בפקס לצבא ולחכות לשמוע אם ירד לי הפרופיל?

../images/Emo27.gif

שולחים טופס ערעור על פרופיל / הודעה על שינוי במצב בריאותי ללשכ"ג (רצוי בדואר ד"א) בצירוף ל"ממצאים החדשים". אם באמת יש סיבה לשנות את הפרופיל יזמנו אותך לועדה רפואית ויקבעו לך פרופיל חדש.

the magic

New member
אבל אם הגיוס שלי הוא עוד חודש?

אין מספיק זמן לזמן אותי לועדה רפואית.. אם יש אישורים מרופאים שהלכתי אליהם לא יורידו לי ישר אם יראו שזה מוצדק?

the magic

New member
אז נגיד ואמור לרדת הפרופיל...

איך ישלחו אותי לקרבי אם אמור לרדת לי לפרופיל עורפי?!

November Rain2

New member
אין קשר למועד הגיוס...גם לי...

קראו עכשיו לועדה רפואית והגיוס שלי ב18.7...הם לא מאורגנים שם...(=

the magic

New member
לא הבנתי..

אתה יכול לפרט? מתי הועדה הרפואית שלך? מה נסגר איתך? תגיד הכל אל תדבר ברמזים אני ממש לחוץ...

November Rain2

New member
....

קודם כל אני בת. הועדה הרפואית שלי אמורה להיות היום..אבל יש לי בגרות בע"פ..אז הודעתי שאני לא אוכל לבוא. פשוט גילו לי איזה בעיה ודיווחתי עליה ושלחתי מכתב לפני חודש בערך וזהו.

the magic

New member
אבל אם אני שולח ממש כמה שבועות

לפני הגיוס את המכתב ערעור?

November Rain2

New member
אין לי מושג...

תנסה לשלוח ואז להתקשר אליהם.. בכל מקרה,הועדה יכולה להתקיים גם לאחר הגיוס..הם עובדים די לאט...

Butza

New member
החתימה שלך

למה להרוס את הקטע? |: אני אומרת תוריד את ההסבר.

the magic

New member
כמה זמן לוקח עד שיקבעו לי ועדה

רפואית? אי אפשר לבקש דחיה עד שיעשו לי אותה? זה לא מטומטם לגייס אותי אם יירד לי הפרופיל ואני אצא מקרבי? אני לא מבין את זה... תענו לי בדחיפות, מסתבר שכל יום קריטי ובלשכ"ג לא עונים לי.

..

יכול להיות שיקח להם שבוע לקבוע לך ויכול להיות חודשיים בינתיים אתה מבזבז את הזמן על שאלות שלא יעזרו לך

the magic

New member
ביררתי עכשיו בלשכת הגיוס

היא אמרה שייקח כמה ימים... אני לא מבזבז את הזמן, אני כרגע בטיפול תרופתי של הראש... אני אמור ללכת לרופא המשפחה אבל הוא בחופשה וחוזר רק ב3 ביולי, וכרגע יש מחליף. כמובן שאני צריך את הרופא משפחה הראשי הצמוד אליי כדי שייתן לי אישור ולכן אין לי מה לעשות כרגע בנדון, וכל שיש לי לשלוח היא בעיית אוזנים קטנה שיש לי ומסופקתני אם יקבעו לי ועדה רפואית בגלל זה, כי הבעיה הגדולה היא הראש. לכן אני מנסה לחשב אם מה3 ביולי עד ה7 לאוגוסט יהיה לי זמן להוריד את הפרופיל עם ועדה רפואית.

the magic

New member
למישהו אולי יש ניסיון בדברים

כאלו? מה המצב שלי והאם יש לי סיכוי?

Aldaris

New member
תקשיב

גם אם רק תספיק לראות רופא שימליץ להוריד לך פרופיל זה מספיק מבחינת הצבא והשיבוץ העורפי...כי ו.רפואית זה חותמת גומי ותו לא...אפשר לשנות לך שיבוץ גם אם אתה ממתין כבר לועדה.

the magic

New member
אז נגיד שלחתי ממצא של רופא..

שאומר שיש לי בעיה באוזניים... רשום שיש לי שקע קטן באיזשהו תדר ופגיעה קלה בשמיעה עם צפצופים חזקים שמתגברים עם רעש חזק. אם אני שולח את זה, ואני מקבל זימון לועדה רפואית אני כבר אקבל דחיה של הגיוס? כלומר, מספיק רק שמזמנים אותי לועדה בשביל לדחות את הגיוס?

the magic

New member
כי אם נגיד בועדה..

אומרים לי שלא מורידים לי? אתה מתכוון שממש אני מביא לשם את האישורים והם רק אומרים טוב בסדר ירד הפרופיל? ואם הם אומרים שזה לא מספיק להורדת פרופיל, האם עדייין ידחה הגיוס בזמן ההמתנה לועדה? אני מקווה שהבנת.

Aldaris

New member
ועדה רפואית זה רק חותמת גומי!

מה שכתוב בהמלצה הם עושים...

למעלה