ערעור על טסט...

MrJacKasS

New member
יחס גורר יחס

ובנהיגה אני חושב שיחס זה דבר מאוד לא שולי. לא פעם מצאתי עצמי נוהג תחת לחץ וביקורת שלילית שמא אטעה חלילה (מצד מלווה, מורה נהיגה וכו').

be_roo

New member
ולא זכור לי ש - NewUser4

אי פעם ביקש שינחמו אותו בתגובות להודעותיו.

Marble Arch

New member
באמת ניראה לכם הניתוח אופי הזה?

אף אחד לא חייב לכתוב כמו שאתם רוצים. היציאה הזאת ממש לא במקום.

סיכום...

אממ אנחנו מדינה דמוקרטית כל אחד ראשי להביא את דעותיו באיזה צורה שהוא רוצה בנוגע לתגובה על אדם מסתכל עליי בצורת שונה ולכן מגיב שונה NewUser4 לא התכוון לפגוע אלא רק להסביר וטרום מדעתו... זה שהוא דיבר בצורה יבשה זה לבל.. בכל אופן אין מה לכעוס עליווו אנחנו רק בני אדם כל אחד עושה טעיות וכל אחד יש דעות שנות זאת המציאות ואיתה תריכים לחיות אז חבר'ה נכון שהוא הגיב בצורה "תוקפנית"מעט אז מה לעשות מזה סיפר דיי אל תהיו ילדים... ושיהיה לכם יום טובב בנוגע אלייך מותק תגישי עירעור ותסבירי את עמדך אין לך מה להפסיד... רק תשתדלי להיות פחות לחוצה בטסט הבא הצלחה! לילה טובבב

abcdcba

New member
מה הקשר? יו אנשים.. כל מה שאמרתי

זה שאפשר להיות יותר נחמדים! נכון.. זה לא חוק והוא לא חייב לעשות את זה ואף אחד לא חייב ממכם לעשות את זה.. אבל אפשר ומותר ורצוי

kalimera1

New member
תודה רבה על כל התגובות...

ככה, קודם כל אני מסכימה עם הדיעה שכל אחד מביע את דעתו בדרך שהוא רגיל אליה. אני מספיק בוגרת כדי לדעת שבפתיחת השרשור אני "חשופה" לתגובות שונות, ואני יודעת לסנן ולקחת את מה שטוב בהן.אין לי טענות כלפי אף אחד. להיפך, אני מודה לכל מי שטרח והביע דיעה, כי זה עוזר באמת!!! דבר שני, הנקודה המעצבנת בטסט היתה שברור שאני יודעת לפחות להתחיל נסיעה!(ומן הסתם, אם אני בטסט-אני יודעת הרבה יותר).אף מורה/תלמיד לא יגשו לטסט בלי לדעת הדבר הבסיסי הזה, ולכן ברור שמדובר בתופעת לוואי של טסט.... חשבתי לנסות להתאמן עם "החלפות" לפני הטסט הבא...המורה שלי לא כ"כ בעד כי אין לו כח לתיאומים שזה דורש...מקווה שיצליח! תודה לכולם!

למעלה