ערסל למבוגרים

חסויH

New member
ערסל למבוגרים

היי....... רציתי לדעת מה המאפיינים של ערסל איכותי ואם אתם יודעים איפה מוכרים ערסלים איכותיים במחיר נמוך יחסית לחנויות אחרות (לא יחסית לערסלים לא איכותיים). בתודה מראש :) אני

חסויH

New member
שוב

אני לא אמרתי שאני מחפשת ערסל זול. אמרתי שאני רוצה ערסל איכותי ומבין כל המקומות שאתה מכיר שמוכרים את הערסל הזה איפה הכי זול.... בכל מקרה, נאמר לי שערסל ברזילאי הוא האיכותי ביותר. הייתי ב"ריקושט" וב"למטייל" ושם לא יכלו להגיד לי במאה אחוז שזה ערסל ברזילאי. מישהו יודע בוודאות איפה מוכרים אחד כזה או לפחות אחד עבודת יד? בתודה מראש וחג אהבה שמח!!!! אני

sela v

New member
עכשיו שאני חושב על זה

כנראה הפורום הוא לא המקום המתאים לשאלות בנושא ערסלים, אפילו שמוכרים כאלה בחנויות כמו ריקושט. תנסי לחפש אולי בגוגל, הכי טוב אם יש לך שמות של חברות שמייצרות ערסלים. אולי כדאי בכלל להזמין ערסל מחו"ל.

עמית22

New member
לא מסכים

לפי דעתי ערסל הוא אחד מפרטי החובה לתרמילאי שמנסה לתפוס קצת שאנטי אחרי הליכה ארוכה. בכלל, זה כיף שאתה סוחב את המיטה שלך איתך לכל מקום...

sela v

New member
אז אם אתה מומחה

אולי תעזור לנו, ותאמר לנו מהו ערסל טוב, כי אני ממש לא מבין בנושא.

יש ככ הרבה סוגים... הכל תלוי למה

צריך אותו... אם רוצה לסחוב איתך יש דקים מאוד... כמובן שזה גם הופך אותם ליותר עדינים... וחוץ מזה יש כאלה יותר גדולים מעט... צפיפות חומר שונה... סוגים שונים... חומרים שונים...

עמית22

New member
מומחה? אני???

לא, ממש לא, סתם הבעתי את דעתי שזה דווקא כן קשור לפורום. מבחינתי ערסל טוב זה ערסל קל, זול ועמיד (בסדר הזה).

gabylevy2003

New member
ערסל לטיול תרמילאים???

יפה יפה... ואני עוד זוכר את התקופה שדיברו פה על דרכים לחסוך מאתיים גרם על הגב! אבל מה? זה באמת נשמע פינוק להיט ככה לתפוס לך זולה... אני מצליח לתאר לעצמי איך אני מטפס על איזה הר אחרי יומיים הליכה, מגיע שפוך לפסגה ורואה אחד כמוך נח לו בזולה של החיים שלו על הערסל שכחב עליו... אגב זה מזכיר לי את התרח"טים, שתמיד היינו מתחילים עם רעיון של "כמה שפחות ציוד שיעיק על ההליכה" ואז לאט לאט נוסף לאפוד פק"ל קפה, חלב, עוגיות, שמיכות, פעם היה אפילו שש-בש (מממ אם אני כבר מזכיר שש-בש: אולי כדאי להוסיף את זה ל"רשימת הציוד ההכרחי"?). וזה דווקא מעלה לי רעיון - מה הדבר הכי "לא קשור" שלקחתם לטיול תרמילאים? אולי מישהו סחב עליו מחשב נייד? אולי מילון עברי-עברי של אבן שושן? אני שמעתי על משהו שעשה את שביל ישראל עם גיטרה על הגב בנוסף על הציוד הרגיל (אויש איך אני מקנא ביוזמות כאלו!)

shaishoo

New member
זה יתכן ...זה אפשרי...כל עוד..

לי אישית היה שחמט-דמקה קטן מגנטי אחלה לנסיעות.. ופגשתי ישראלי ובריטי בשני מקרים שונים שטיילו עם מחשב נישא..ואני אומר לך אין כמו לנסוע נסיעה באוטובוס ברזילאי של 11 שעות מינימום ולראות בנתיים סיינפלד ומונטי פייטון במחשב.... לגבי ערסל פגשתי גם הולנדי שטייל עם ערסל..אבל מהסוג הזול..ערסל חוטים לא בד...הוא שוקל פחות מחצי קילו(לדעתי בין 100 ל400 גרם)... ככה שזה לא נורא..

יש ערסלים קטנים

שהם בגודל בערך כמו זוג גרביים... שעשויים מחומר סינטטי מאוד דק וגם חזק... והמשקל שלהם הוא זניח...

sela v

New member
ואיפה אפשר לקנות אותם?

ודרך אגב מחוכמת החתימה שלך

את שלי קניתי במנאוס... ככה שלא ממש

יכול לעזור... חנות שלמה של ערסלים מכל המינים והסוגים... ואחרי שישנתי עליו איזה שבועיים אז הוא גם הגיע לארץ

maz

New member
ומה דעתך על חמת חלילים במאצ'ו פיצ'ו

עלינו על ההר שממול האתר (לא זוכרת את השם). איתנו טיפסה חבורה של בריטים צעירים. אחד מהם סחב על הגב תיק ענקי ומוזר. כשהגענו למעלה וישבנו לנוח ולהתסכל על הנוף הבחור פתח את התיק והוציא משם חמת חלילים בגודל מלא. לאחר כמה דקות של ניפוח המכשיר המוזר הזה הוא התחיל לנגן. יש משהו יותר סוריאליסטי מסקוטי שמנגן חמת חלילים על פסגת הר בפרו? אנחנו לעומת זאת הסתובבנו בסוף הטיול עם גיטרה קטנה.

sela v

New member
ואת הזוכה בתחרות ../images/Emo13.gif

תמונות החודש שלי.

אולי את יודעת מה זה?

באיזור שבעת האגמים בהרי רילה בבולגריה... אחד מה white brotherhood מצטער על החוסר פוקוס... ואיכות הסריקה...

sela v

New member
אז../images/Emo35.gif

בתור מנהל הפורום מותר
זה מזכיר לי את תחרות תמונות של אוהלים במקומות מוזרים במגזין Trail. אנשים למשל שמו אוהל במשרד ליד שולחן המחשב, ועוד כל מיני רעיונות מטורפים שאני צריך לפתוח את המגזין כדי להיזכר.

למעלה