ערן? בסוף השנה יעשו גולש השנה???
E EMINEM Junior New member 31/12/02 #8 טוב... אבל, עם מישהו לא הרבה זמן בפורום... אז כמעט בטוח שהוא לא יזכה...
B B-BALL New member 1/1/03 #10 אני חושב שלי מגיע לזכות בגולש השנה! אחרי הכל, איפה ומתי תראו קאמבק כזה, כמו שעשיתי לפני מספר ימים?? מייקל ג´ורדן פראייר לידי!!
אני חושב שלי מגיע לזכות בגולש השנה! אחרי הכל, איפה ומתי תראו קאמבק כזה, כמו שעשיתי לפני מספר ימים?? מייקל ג´ורדן פראייר לידי!!
פ פרנק ב פרקר New member 1/1/03 #11 אולי כן ואולי לא....../images/Emo60.gif זה נתון לבחירתו של ערן דרך אגב אני די חדש בפורום(רק חודשיים אז אין לי סיכיו להיבחר לגולש השנה
אולי כן ואולי לא....../images/Emo60.gif זה נתון לבחירתו של ערן דרך אגב אני די חדש בפורום(רק חודשיים אז אין לי סיכיו להיבחר לגולש השנה
T TakTik New member 1/1/03 #12 אני צריך להיות גולש השנה!!! למה? כובע! אני הכי יפה אני הכי חכם אני הכי מדליק אני הכי אני ועד התחרות אני אטפל שלא ישארו מתחרים (אם אתם מבינים למה אני מתקוון...)
אני צריך להיות גולש השנה!!! למה? כובע! אני הכי יפה אני הכי חכם אני הכי מדליק אני הכי אני ועד התחרות אני אטפל שלא ישארו מתחרים (אם אתם מבינים למה אני מתקוון...)
ב בהביבו New member 1/1/03 #14 תבינו את זה ככה! עקרונית, כולכם צריכים ליהיות גולשי השנה!שאלו למה כולם?! בגלל שכולכם כותבים כאן בפורום ונאמנים לו!ועוד יותר בגלל שאתם אוהדי מכבי-חיפה כמובן!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם..!!!!!
תבינו את זה ככה! עקרונית, כולכם צריכים ליהיות גולשי השנה!שאלו למה כולם?! בגלל שכולכם כותבים כאן בפורום ונאמנים לו!ועוד יותר בגלל שאתם אוהדי מכבי-חיפה כמובן!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם..!!!!!
פ פלאפון ירוק 2 New member 1/1/03 #13 חודשיים זה נחשב לותיק אמנם לא ותיק כמו ביבול או טק טיק אבל גם ותיק
ב בהביבו New member 1/1/03 #16 חחחחחחחחחחחח פרנק ב...עוד אומר שהוא חדשש..חודשיים עלק!!אני בקושי שבוע בפורום!!!
פ פרנק ב פרקר New member 1/1/03 #17 למרות שאני פה רק חודשיים../images/Emo60.gif אני לא מרגיש ותיק אבל לא נורא....
ב בהביבו New member 1/1/03 #18 ואני אומר לך בשיא הכנות שאחריי יומיים שכתבתי בפורום כבר הרגשתי שאני חלק ממשפחת מכבי-חיפה...!! כלומר כבר הרגשתי כאילו שאני וותיק!!טוב הכל בזכות כל האנשים שכאן שמקבלים כל אחד חדש יפה!!!
ואני אומר לך בשיא הכנות שאחריי יומיים שכתבתי בפורום כבר הרגשתי שאני חלק ממשפחת מכבי-חיפה...!! כלומר כבר הרגשתי כאילו שאני וותיק!!טוב הכל בזכות כל האנשים שכאן שמקבלים כל אחד חדש יפה!!!