ערן...

zarnuk

New member
ערן...

לדעתי תמחוק את ההודעות של צופי אש איילון בחלק של האירועים באתר. תגידו לי זה נראה לכם קשור לשם, זה נועד לרשימת אירועים בלבד.

fireman

New member
לגבי ההודעות

מערכת האירועים באתר אמנם נקראת "אירועים" אך היא איננה מיועדת לאירועים בלבד לצורך העניין בשלב זה רק לי יש את האפשרות להזין מידע לתוך המערכת ועד שלא אמנה צוות של אנשים שיזינו נתונים לתוך המערכת לא ייבוצעו עידכונים לגבי המערכת עצמה, המערכת נועדה להיות ארכיון כולל לכל אירוע ענייני בתחיום הכבאות זה מתחיל מאירועי שריפה, דרך תאונות, חומ"ס תרגילים ואחרים, אגב גם תרגיל אינו נקרא אירוע אך הוא בכל זאת נמצא במערכת לגבי הנושא הספציפי האירועים שנמצאים במערכת אמנם אירועים אמיתיים אך הם בחתכים מגוונים מאוד וזאת נעשה בכדי לבדוק את תקינותו של מנוע החיפוש, לשם כך נאלצנו להגדיר כל סוג משתנה על פיו ניתן לסרוק אותו בכדי להגיע לתוצאה מדוייקת ומידע אמין בכל סריקה

zarnuk

New member
תגובה...

טוב אז לפי דעתי זה לא צריך להיות ככה כי קודם כל זה לא מעניין אף אחד מתי היו הפגישות של הקורס שלהם למשל וגם אתה לא תשים את הפגישות של הקורסים של התחנות האחרות אז למה אתה שם את הפגישות האלו.

fireman

New member
לצערי לא הבנת את מה שכתבתי

כתבתי לך שהרישום הזה נעשה בכדי לבחון את מערכת החיפוש של המערכת כולה כמוכן כתבתי שעד שלא ימונה צוות של אנשים שיזינו את המידע לתוך המערכת לא יבוצעו בה עידכונים דבר נוסף, במערכת ישנה אפשרות להזין סוג אירוע "אחר" מבחינתי זה יכול להיות גיזום עץ שנפל, מעניין אותך או לא זה עדיין יכול להכנס לשם אחרי הכל המערכת לא נועדה לעניין אישי או בכדי לעדכן אותך באירועים השוטפים שכן לשם כך לא הייתי צריך את המערכת הזו אלא בכדי לאגור כמות אירועים ותרחישים גדולה בצורה ארכיונית, מה גם שכאשר המערכת תהיה מוזנת באופן קבוע אני בספר רב אם אתה בכלל תראה את המידע הזה אלא אם תחפש אותו באופן ספציפי כך שזה לא צריך בכלל להפריע לך

למעלה