ערן VS קורין

שלמונזה

New member
ערן VS קורין ../images/Emo168.gif

והפעם מתמודד שיר של קורין דווקא, מקווה שאתם מכירים אותו השיר נקרא "מותק" הוא נכתב ע"י גדעון כפן וצרויה להב והולחן ע"י קורין. השיר מבוצע ע"י ערן בדיסק "חברים שרים קורין" מכירים את השיר? את שתי הגרסאות? מה יחסכם לכל גרסה, איזו גרסה אוהבים יותר?

אוווווווו בטח את של קורין

באופן כללי הדיסק הזה (חברים שרים קורין) מאכזב אותי, לא אהבתי את הביצועים שם, בייחוד את העובדה שהביצוע של אביתר בנאי עם קורין ל"כשזה עמוק" נחקק בזכרון והדואט היפה שהשיר הזה היה פעם, בין קורין לענבל פרלמונטר ז"ל, איבד מהשם שלו. הגירסא של ערן למותק נחמדה, אבל מותק הקוריני הוא קלאסיקה, לא פחות

1Reebok

New member
זה תלוי במצברוח

מדי פעם מתחשק שיר רך יותר, אז מקשיבים לגרסה של קורין.. אבל הגרסה של ערן הרבה יותר חזקה ומפוצצת - כשצריך להוציא אנרגיות מהראש. בסופו של דבר אני מעדיף את של קורין, אני אוהב דיוּק במוזיקה שלי, דבר שקשה להשיג בהופעה חיה.

psychocandy

New member
same here

גם אצלי זה תלוי במצב הרוח, אבל רוב הפעמים אני מעדיפה את הגרסא של ערן. קשה לי אפילו להסביר למה, משהו בה יותר מושך אותי. זהו, בדיוק - היא מושכת. והגרסא של קורין....מממ..פחות. וזהו מקרה נדיר שבו אני מעדיפה את הקאבר על המקור.

שלמונזה

New member
../images/Emo11.gif אל תקרא לי מותק ../images/Emo168.gif

אני אישית אוהבת את שתי הגרסאות!!! כמובן שאני מכירה יותר את הגרסא של ערן כי הדיסק היחיד שיש לי של קורין אלאל זה "חברים שרים קורין"
מה שכן שמעתי גם את הגרסה של קורין ואהבתי את שתי הביצועים. בקיצור: לא מחליטה

מותק

קורין בלי שום ספק- למרות שהגרסה של ערן לא נוראה בכלל, בניגוד, כפי שכתבו כבר לפני, לשירים שאביתר בנאי או אחותו אורנה מבצעים. הביצוע הטוב הלא מקורי היחיד בדיסק לטעמי הוא 'זן נדיר' בביצועה של יודית רביץ.

למעלה