ערן-שאלה קטנה

ערן-שאלה קטנה

מה לפי דעתך טוב שאתם למדים תכבאים הצעירים שיהיה כבאים לעתיד עיוני-ואחר כך שטח? אצלי שלמדתיבמשא"ז היה לי עיוני זאת אומרת כתיבת דוחות פעולה -שאר הדחות(לא מפרט) הייתי שפץ בעבודה מישרדית ידעתי מה איפה כמה מלאי הכול שיצאתי לשטח אין מקום ואין רחוב שאני לא מכיר בראשון לציון אין כמו השטח- אתה לומד דברים מיסתגל ניתקל בוחן איך זה אחר כך אתה מגיד ואם מגיב צריך אם שכל ש חחחחחחחח מח"ש לא ידפקו אותי . זה מה שלמדתי צריך להגיד ולתת מענה לאזרח הכי הכי חשוב זה לשמור על קור רוח מה אתה אומר? בערך הכבאות בישראל על מה מלמדים שם קורסים מה מי מו? לפי דעתי מי שקורה את זה מ"צ(מפקדי צוותים) לפי דעתי חשוב שתראו למתנדבים שאתם לוקחים אותם לאירוע תלמדן אותם לשמור על קור רוח-בא"ח(אירוע חריג) התאבדות בנאדם תלוי על עץ איך זה כעיקרוןעובד אצלכם סליחה שאני ממתיר לכם כאלו שאלות כי זה מעניין אותי בתודה והמשך יום שקט רועי

fireman

New member
כבאות זו תורה שלמה

חשוב מאוד להתחיל בהדרכה עיונית בכדי שלכל מתנדב יהיה הבסיס של הכרת האש והבנתה, מה הגורמים שמאפשרים את קיומה של האש ובעירתה, כבאי שלא מכיר את האש לא ידע כיצד לכבות אותה, זה בגדול אני אשתדל מחר להרחיב, השעה כבר מאוחרת ומחר יש צבא אחרי כמה ימי חופש

למעלה