ערן ראם

eliyhu

New member
ערן ראם

בעץ של ערן ראם גיליתי מספר אפשטין שמופיעים גם אצלי ערן צור איתי קשר!!

וכבר רמזתי לזה בהודעה על הצטרפותך

ליער, ברומזי שאתה מתחבר בקלות ל"עץ הפורום". אשמח לחבר אותך לעץ הפורום, אם תפרט את החיבור ממך, דור אחר דור, עד לנקודת החיבור ומשם בחזרה לערן. להזכירכם - מזמן לאנוספו אנשים חדשים לעץ הפורום. זה הזמן להרחיבו
אחת מן המטרות שלי, אחרי שכולכם תעלו את הנתונים על המחשב, היאליצור עץ ענק אחד, אליו נתחבר כולנו לפי החיבורים המתוארים ב"עץ הפורום", כאשר יוכל בו כל המידע אשר קיים בעצים של כל אחד מכם. אתם מתארים לעצמכם איזה דבר גדול זה יהיה? (אבל יש לנו הרבה עבודה עד אז...
) ארנון

eliyhu

New member
אפשטין

בערך 10-12 דורות מעל ערן מופיעים :אברהם אפשטין ,אליעזר אפשטין , יחיאל מיכל אפשטין (X2) ומאיר סיגל אפשטין . הם מופיעים גם בעץ שלי , אבל אין לי שנים מדויקות .

פרט לשנים, יש להבין, כמובן, האם

מדובר באותם האנשים. ידוע הוא, שבקרב משפחות הרבנים חוזרים אותם שמות מלאים בקפיצות של דור. בעץ של ערן, מופיעים כך: 1. יחיאל מיכל מנדל, בן 2. אליעזר אפשטיין, בן 3. יחיאל מיכל אפשטיין, בן 4. אברהם אפשטיין (נפ. 1644), בן 5. מאיר סגל אפשטיין. בעץ שלך, מופיעים: 1. יחיאל מיכל אפשטיין, בן 2. אברהם אפשטיין (1615-1637), בן 3. מאיר הלוי אפשטיין (נפ. 1522) כעת, צריך להבין מה הקשר ביניהם
אלו לא בהכרח אותם אנשים, אך סביר ביותר (לפי השמות העקובים דור אחר דור) כי הם מאותה משפחה. ייתכן, כמובן, כי אצל אחד מכם ישנה טעות בשמות/בתאריכים. ארנון

eliyhu

New member
אפשטין

בגלל המרחק בזמן קשה לדייק אני קיבלתי את כל העץ כקובץ מבן דוד שישי שנולד בחיפה אבל כיום גר בניו יורק , כך שאין לי אפשרות לבדוק.

ראם ערן

New member
שלום קרוב../images/Emo35.gif

שלחתי לך מסר, אשמח להוכיח שוב כי "כל ישראל אחים" ולהרחיב את עץ הפורום להשתמע ערן

eliyhu

New member
אפשטין

לחיפוש יותר מדויק , אינני יודע אם יש כיוון. מה שיש אלו הנתונים בשילוב שני העצים שלנו .

אפשטיין

נא לרכז (לשם התחלה) את כל נציגי משפחת אפשטיין מאוצר הרבנים ולהתחיל לשחזר את האילן הראשוני שלהם

הרשקו

New member
Sender מתכוון לפירוט של שושלת

אפשטיין ולא לפירוט של אנשי אפטיין בשושלת שלך. אם נתבונן בשושלת אפשטיין, נוכל לאתר שם בקלות (יחסית) את האישים אשר מופיעים אצלך בעץ ואצל ערן בעץ ולהבין את הקשרים ביניהם וביניכם. ארנון

חלק מן האנשים מופיעים כ"עפשטין" ../images/Emo70.gif

לכל המעוניין - ברוך הבא לבר-אילן, לאחר תיאום מראש

eliyhu

New member
א\עפשטין

אבי ז"ל היה חותם עפשטין , בעץ הגדול מופיע עפשטין וזה בא לדעתי מהאידיש שבה א \ע התחלפו לא יודע למה אמנם אידיש שמעתי הרבה אבל אף פעם לא התעמקתי בנושא להשתמע מחר!

הדס ח

New member
אני מוחה נמרצות......

אל על ממש ממש בסדר בשנים האחרונות וכל הבדיחות כבר לא בתוקף..... הדס

eliyhu

New member
לא לקחת באופן אישי

אני לא מהמרוצים לאחר כמה נסיונות כושלים אבל הפורם הזה לא לכך נועד אמי

למעלה